REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acțiune de curățare a lacului Siutghiol

Acțiune de curățare a lacului Siutghiol

Replica API 25 februarie 2017 | 12:13 450

În urma materialului postat de ziarul „Replica”, prin care am prezentat situația dezastruoasă de la malul mării, unde gunoaiele acoperă lacurile, cetățenii din Constanța se mobilizează pentru a ecologiza malul lacului Siutghiol, îngropat în gunoaie.

Astfel, sâmbătă, 25 februarie a.c., printr-un apel lansat de Cătălin Anghel, mai multe persoane se strâng pe lângă lacul Siutghiol pentru a curăța mizeria, peturi, pungi după iarna aceasta. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:30, iar punctul de întâlnire este primul sens giratoriu de la intrare din Mamaia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai gigele care dai cu voluntarii tai. Daca iei toti angajatii de la toate institutiile din satul constanta si faci in calcul versus cate mii de animale si nesimtiti convietuiesc in comuna asta primitiva, o sa vezi de ce e asa. Cand o sa va educati pe voi si pe copii vostrii, atunci o sa traiti altfel bai.
0
0
Ar trebui un proiect de ecologizare totala a zonei, construirea unor noi alei si poate a unui pod din lemn care sa faca legatura pietonala intre malurile lacului Tabacarie, ca despre le cred ca este vorba in articol.
0
0
Curios este faptul ca in articol se vorbeste despre lacul Siutghiol iar fotografia este a lacului Tabacarie - zona City Parc.
0
0
Compunere de clasa a sase-a. Asa presa asa oras!!! Mediocritatea a pus stapanire pe Constanta!!! Afara ploua si noi scriem tampenii... Fagadau, stai linistit, ca ca tine nu gasim!!!
0
0
Aaaaa pai si boschetarii de la spatii verzi??? Cand ii vezi in oras stau la iarba verde ei baaaaa mai fac si mizerie ca arunca peturi de bere si chistoace de tigari,da da..umflatele alea nu fac nimic. Dar lasa ca fac voluntarii! Ca le pasa....si platesc si taxe.numa buni
1
0
Anumiti cetateni scobesc in gunoaie si fac mizerie pe care vantul o ridica si o plimba prin tot orasul. Primaria isi face treaba ia gunoiul strange si in cinci minute e la fel. Amenzile sunt inutile in cazul homeless-ilor deci te lupti cu morile de vant...ei nu intelege ce e aia poluare sau viitorul copiilor..
1
2
Da d cie faca curat ca na daranjaza romini vine si ne zice ca facem mizeria Fagadaul ai zis ca ne dai grajdul la cetru sa tinem cai!!!!!!!! Deai dracu o sa aruncam mizeria pe lac acolo pana ne face grajd sAli de la anri coada sint Fagadaule ai promis ca ne dai noi am votat de ce nu faci nimic costata o sa fie a romilor auzitio di la mine ca ios lider la romi la anri coada
4
1
noroc cu cetatenii, ca primaria.....
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367