REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ACŢIUNE MARATON a Poliţiei! Peste 1000 de mașini TRASE PE DREAPTA, 13 permise de conducere - reţinute!

ACŢIUNE MARATON a Poliţiei! Peste 1000 de mașini TRASE PE DREAPTA, 13 permise de conducere - reţinute!

Replica API 13 mai 2019 | 00:00 242

Polițiștii constănțeni au organizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 spre 12 mai a.c., o razie în municipiul Constanța, la care au fost angrenați 145 de polițiști rutieri, de investigații criminale și ordine publică. În acest context, au fost controlate peste 1.000 de autovehicule și constatate nouă infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În intervalul orar 00.00-08.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Constanța, din cadrul secțiilor de Poliție urbană 1-5, secțiilor de Poliție Rurală 1 și 2, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune de amploare pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma controalelor, polițiștii constănțeni au constatat nouă infracțiuni, dintre care șapte pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, una pentru conducere cu permisul suspendat și una pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat.

De asemenea, au fost legitimate 1.013 de persoane şi au fost controlate 1.082 autovehicule, fiind aplicate 138 de sancțiuni contravenționale, dintre care 122 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea sancţiunilor este de 78.737 de lei.

În cadrul acțiunii au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase 24 certificate de înmatriculare.

Astfel, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

În jurul orei 01.45, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un tânăr, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Spiru Haret, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Spiru Haret, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 04.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool în aerul pur expirat. Conducătorul auto a refuzat să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRIMUL COMENTARIU CEL MAI BUN SI AI DREPTATE CA MANANCA KAKAT CU 1000 DE MASINI SA VINA IN HARSOVA SA OPREASCA SPOITORII SI PE CIOBANENI CU PORUMBARELE LOR DE BULGARIA CAND VIN AICI NU SUNT IN STARE DE NIMIC CER TRIUNGHIUL SI TRUSA LA MASINILE IN REGULA CHELEA PULII RUSINE MILITIA RUTIERA TIGAN REGEP
0
0
afara e voie puteti sa bagati voi dislike pana crapati toata lumea accepta alcool la volan si cat de curand ne aliniem si noi, iar politaii care se opun vor fi marcati pe ancheta ca iau spaga
0
0
baietii trag tare inainte sa vina liberalizarea care vine nu pt ca asa e corect si normal ci pt ca marile corporatiile isi maresc asa profiturile si nici macar politia romana nu poate sta contra lor
0
1
adevarul doare
0
1
Eu nu pot sa cred ca au fost controlate peste o mie de masini in opt ore , in extra sezon si dupa miezul noptii... Cred ca le-au numarat si pe cele din parcarile pe unde treceau... Mai minte omul , dar nici asa...!
3
1
Alcoolemia la volan in tarile lumii
0
4
O gura de aer pentru hotul fagadau la imbunatatirea banilor de buzunar si o gura de aer pentru spaga luata de militieni. Muie dragnea infractorul exemplul viu al hotilor, muie pesede !!!
7
0
Foarte bine ! Toti cei care incalca regulile rutiere sa fie opriti !
7
2
Pt cei in verde
3
4
Cat cacat puteti sa mancati? 1000 de masini? Iar umfla militia ca pe timpuri....mai smecheri sunt aia de la pol locala decat voi, nasoilor
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369