REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Acțiuni intensificate de dezinsecție în municipiul Constanța

Acțiuni intensificate de dezinsecție în municipiul Constanța

Georgiana BOGLEA 10 iulie 2024 | 15:33 564

Parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța și stațiunea Mamaia sunt stropite împotriva insectelor care creează disconfort populației, precum şi pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Actiuni intensificate de dezinsectie in municipiul Constanta

Echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor.

Actiuni intensificate de dezinsectie in municipiul Constanta

Tratamentele se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.

Actiuni intensificate de dezinsectie in municipiul Constanta

Substanţa folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătăţii și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburatoare, cât și târâtoare.

Actiuni intensificate de dezinsectie in municipiul Constanta
Acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat. Facem apel la cetăţeni, asociaţii de proprietari, agenţi economici şi instituţii de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc, în paralel cu acțiunile municipalității.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce dracu de dezinsectie fac astia, cred ca solutia cu care dau face bine la insecte ca in loc sa moara mai rau se inmultesc.bani irositi aiurea de catre amiral. pe astia care dau cu solitii in aer nu ii controleaza nimeni?
0
0
Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una--> use.my/rowirex
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191