REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acțiuni PNL în comuna Pantelimon: constituirea organizației locale a OFL și campanie de ajutorare a nevoiașilor

Acțiuni PNL în comuna Pantelimon: constituirea organizației locale a OFL și campanie de ajutorare a nevoiașilor

Replica API 20 martie 2018 | 20:56 461

Comuna Pantelimon a fost, la finele săptămânii trecute, gazda mai multor acțiuni și activități desfășurate sub sigla Partidului Național Liberal. Astfel, membri ai organizației Constanța a Clubului Studenților Liberali, alături de doamnele din Organizația Femeilor Liberale, s-au deplasat în localitatea constănțeană, care, în urmă cu câteva luni, și-a ales, după 20 de ani de administrație PSD, primul primar liberal.

Activitățile desfășurate au vizat două obiective clare: crearea Organizației Femeilor Liberale din Pantelimon a și desfășurarea unei campanii umanitare pentru ajutorarea familiilor sărmane din localitate.

Președintele Organizației Femeilor Liberale municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu, împreună cu prim-vicepreședintele Carmen Alecu și vicepreședintele Mădălina Niculescu, au pus bazele OFL Pantelimon, urmând ca, în perioada următoare, să se organizeze alegeri pentru BPL al OFL Pantelimon.

La această întalnire au participat consilierul județean liberal Bogdan Bola, primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu, și consilierii locali ai Partidului Național Liberal.

De asemenea, tinerii liberali și-au ținut promisiunea și au revenit în comuna Pantelimon într-o campanie de ajutorare a familiilor mai puțin norocoase. Astfel, peste 20 de familii au primit vizita membrilor Clubului Studenților Liberali, aceștia fiind însoțiți de membri ai organizației locale a TNL, de primar și consilieri locali liberali. „Din păcate, sunt foarte multe familii cu o situație materială precară, după 20 de ani de conducere pesedistă, timp în care locurile de muncă au dispărut. Sărăcia, condițiile precare de trai, lipsa infrastructurii și a investițiilor au adus cetățenii acestei comune la limita răbdării, iar din aceste motive, campania TNL și CSL va continua și în lunile următoare”, a promis președintele CSL Constanța, Adrian Lupașcu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sus asistenta sociala domn primar! Ai cu ce...cu pupaza de la anchete sociale....
0
0
Pana nu vom reveni la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin,cu greu vo scapa de actualii primari care,in decursul multelor mandate si-au constituit o masa de manevra.La Castelu ,anghel este de 20 ani in scaun si cu toate ca de ani buni nu a miscat nimic se afla tot in scaun.In prezent ,comunele sunt prizonierele acestora si gastilor de angajati din primarii carora banii proveniti din taxe si impozite nu le mai acopera salariile pe care si le-au votat.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367