REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acțiuni preventive anti-drog în Vama Veche

Acțiuni preventive anti-drog în Vama Veche

Replica API 1 mai 2018 | 23:57 362

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa (CRPECA Constanţa) continuă seria activităților de informare cu privire la efectele nocive ale consumului de droguri și cu privire la riscurile asociate consumului de droguri. Astfel, în noaptea de 29/30 aprilie, specialiștii CPECA Constanța însoțiți de voluntarii antidrog au fost prezenți în rândul tinerilor aflați în localitatea Vama-Veche. Cu acest prilej au fost oferite informații cu privire la riscurile asociate consumului de droguri și au fost distribuite material informative și prezervative. Specialiștii antidrog i-au îndemnat pe tineri SĂ SE DISTREZE RESPONSABIL FĂRĂ CONSUM DE DROGURI!

În contextual de mai sus Agenția Națională Antidrog dorește să transmit tinerilor următoarele recomandări:

- Evitați persoanele care vă oferă, chiar și gratuit, substanțe necunoscute, spunând că sunt legale și nu produc efecte negative asupra organismului!

- Refuzați să călătoriți alături de un conducător auto care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe!

- Refuzați invitațiile făcute de diferite persoane de a le urma în locuri retrase pentru a vă oferii „ceva”, în ciuda tentației!

- Gândiți-vă că nu cunoșteți efectele finale ale consumului de droguri!

- Când aveți de făcut alegeri în a consuma sau nu droguri, gândiți-vă la ceea ce este cel mai bine pentru voi, chiar dacă presiunea grupului din care faceți parte este mare și vă puteți simți diferiți de ceilalți!

- Mai multe informații găsiți accesând site-ul www.infodrog.ro și www.drughelp.eu !

- Pentru situații deosebite apelați tel.verde 0 800 8 700 700!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
drogurile alea grele nu sunt in vama ci in mamaia in cluburile de retardati
3
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367