REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Acțiuni preventive desfășurate de polițiști, în Năvodari

Acțiuni preventive desfășurate de polițiști, în Năvodari

Replica API 4 septembrie 2020 | 21:17 1528

Polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Poliției orașului Năvodari, cu sprijinul jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis Constanța, au desfășurat, în cursul zilei de miercuri, 2 septembrie a.c., activități pentru informarea cetățenilor privind infracțiunile de furt din autoturisme.

Polițiștii au fost prezenți pe raza orașului Năvodari și au sfătuit turiștii să acționeze preventiv astfel încât să se asigure că au luat toate măsurile de protecție pentru a se bucura de un sejur liniștit.

În acest context, au fost prezentate principalele cauzele care duc la apariția acestui gen de fapte, tehnicile cel mai des folosite, dar și bunurile susceptibile a fi sustrase din interiorul autoturismelor.

În acest sens, polițiștii recomandă:

- Nu lăsați în interiorul mașinii bunuri de valoare (genți, borsete, aparatură electronică, etc.), indiferent că lipsiți pentru scurt timp;

- Când părăsiți autoturismul, geamurile trebuie să fie întotdeauna închise complet;

- Dacă aveți posibilitatea, montați-vă un sistem antifurt;

- În cazul în care ați fost victima unei infracțiuni de furt din auto, nu controlați interiorul vehiculului până la sosirea Poliției.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Programul local Litoral 2020.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bolovanul ala care care statea la masa cu Vijelie,l-au prevenit?
2
0
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218