REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Acțiunile de deszăpezire continuă în județul Constanța. Utilajele sparg pereții de gheață

Acțiunile de deszăpezire continuă în județul Constanța. Utilajele sparg pereții de gheață

Replica API 27 ianuarie 2017 | 00:06 257

RADJP Constanța a continuat acțiunile de deszăpezire și de lărgire a drumurilor din județ. Joi, 26 ianuarie a.c., utilajele acționează pe DJ223 pentru a sparge pereții de gheață formați pe margine. Bacul nu circulă la Ostrov, așadar mașinile mari trebuie să circule pe drumul dintre Cernavodă și Ion Corvin. Procesul de spargere a pereților de gheață va elibera drumul pentru a permite trecerea simultană a două TIR-uri. Din 6 metri accesibili de drum, erau practicabili doar 4 metri, pe o distanță de 500-700 de metri.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RADU MAZARE , VINO SI SCOATE-NE DIN ZAPEZI , GABI STAN INVATA-I SI PE NEPUTINCIOSII ASTIA ......ALTFEL IN MAI DISPARE ZAPADA .
1
1
Lasati-l pe Fagadau sa doarma ca deasta l-ati ales primar sa-si faca somnul de frumusete.Somn usor !
4
0
Zapada, gunoaie si bezna pe strazile din spatele blocurilor. Daca pe bulevarde iluminatul ornamental de sarbatori arde ,,, banii comunitatii, iluminatul din spatele blocurilor din zona Trocadero este stins de mai bine de o luna si jumatate. Ca sa-i incurajeze si pe hoti!
3
0
Oare trotuarele din oras cand se vor curata? Abia poti sa mergi...iti aluneca picioarele si in stanga si in dreapta! Probabil la primavara....se se topeasca de la sine!
6
0
edilul sef e mai hot si mai cu tupeu decat mentorul Mazare. cea mai proasta administrare posibila este la Constanta
6
1
...sa se faca publice facturile cu aceasta dezapezire ...orasul arata mizerabil...probabil ca de-asta nici nu strang luminile de pe bulevarde...romanul sa caste ochii la ele...si sa nu vada gunoaiele de pe jos...oricum aceste lumini care ard...ne ard pe noi constantenii la buzunare...iar edilul sef ...doarme ...doarme ...doarme...inconjurat de niste incapabili !!!
12
0
Pentru eueu mutate la tara
1
6
bine ca a luat nea nicu zilurile alea ca trag de ele de 50 ani si dupa cum se anunta prognoza le prind si nepotii nostri...prognoza NU meteo, aia politica , votati in continuare rosii ca e bine maica ce daca fura
8
0
Sunt perfect de acord cu descrierea constantei si a edilului ei. Un amendament. Rajdp nu are treaba cu orasul sau cu primaria. Bou incaltat ce esti, vierme!
7
3
Destepti de la RAJDP dupa ce au eliberat un sens pe DJ N-VODA - VIROAGA au aruncat cu andiderapant la lopata creand gropi .
3
0
adevarul e ca in oras au terminat treaba!! Gropi in gheata si slamuri de iti distrugi masina sau gleznele. Maxim o banda pe sens si o mizerie de nedescris. Orasul asta arata ca o groapa de gunoi domnule prim gospodar al orasului. Nu mai ninge de 2 saptamani si totusi nu se misca nimic in urbea noastra. Ornamentele de pe bulevarde ard bani grei la sf de ianuarie cand se puteau face atatea cu banii nostrii. Cu parere de rau spun ca imi e jena sa spun ca sunt constantean. Sti reusit. Bravo!!!!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367