REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Activitatea managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, verificată! Cine sunt membrii comisiei!

Activitatea managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, verificată! Cine sunt membrii comisiei!

Replica API 25 martie 2019 | 03:47 1104

Regulamentul de organizare și desfășurare a evaluării anuale a activității managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, dr. Stela Halichidis, va ajunge în atenția consilierilor locali.

Comisia care va lua la puricat activitatea medicului șef este formată din secretarul orașului Marcela Enache, șefa DSP, Cristian Schipor, Oana Dobre, Antonela Dinescu, Laura Bobeș, Mădălina Arsene, toate din cadrul Primăriei Constanța, dar și un consilier local.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca si daca ia fost evaluata activitatea nu ar fi fost rau sa fie intrebata de ce nu sint medicamente ARV.Zic si eu asa poate cunesc cazuri.Nu se fac licitati pt medicatie nu sint bani de la minister sau pur si simplu ii lehamite dne-i meneger sa isi puna subalterni la treaba.Zic si eu.Altfel tooooata scirba fata de sa menegera.
2
0
pt GICU.Ai dreptate nu se compara,nu mai adaug aici si pe veeeeesnicul tutancamon RUGINA SORIN.Acesta dup ce a plecat decan fiind toot acorda cons la cab lui de la spital inf.Ii flamind tare sau ii doar inocent.Bine ca a scaldato cu procesul pe care il avea proasta gestionare de fonduri.Medici stiu aceste lucruri dar taaac.
2
0
nu se compara dna Halichidis cu excrementul,fecala,apendicul,ulceratia,ganglionul,molusca de la jud Grasa Catalin sluga PSD
4
0
mutati VIRUSII din centrul orasului la periferie
1
2
Mai stela , ti-am mai spus sa-i iei viagra prostului ala al tau... Nu vezi ca te-ai facut cat o vaca de cand nu te mai fute...?!?
3
4
de ce DOAMNA DOCTOR HALICHIDIS ati redus sporul de risc al medicilor de la acest spital la doar 25%?? in alte spitale din tara care au manegeri capabili sporul normal pt. aceasta specializare este de 75%..stau asa si ma intreb oare ce spor aveti dvs.
2
5
de muista spagara are?
3
3
marcela enache este o machedoanca proasta care de ani de zile filfaie niste hartiii si trage multe sfori pentru makedonii ei in consiliul local Constanta CLC
3
0
cine e marcela enache sefa psd?
11
2
De ce nu-l bagati si pe dr Rugina in comisia de verificare ? Pt ca stie prea multe ?!?
3
2
Cu respect doamna Halichidis !
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367