REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Activitatea rutieră a polițiștilor constănțeni: mai mulți bărbați PRINȘI băuți la volan

Activitatea rutieră a polițiștilor constănțeni: mai mulți bărbați PRINȘI băuți la volan

Replica API 25 martie 2019 | 03:56 492

Poliștii rutieri constănțeni au înteprins în acest sfârșit de săptămănă, mai precis vineri 22 martie- duminică 24 martie a.c., activități de depistare a șoferilor care nu respectă legea în trafic. Astfel, au fost depistați mai mulți șoferi din localitățile constănțene, conducând sub influența băuturilor alcoolice.

O astfel de acțiune a avut loc vineri, 22 martie a.c., când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Lanului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În Medgidia sâmbătă, 23 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Margaretelor din localitatea Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul, în urma testării cu aparatul etilotest a prezentat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tot în aceeași zi polițiștii au mai depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Medgidia, care a condus un autoturism, pe strada Monumentului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, care în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ziua de duminică, 24 martie a.c., a fost la fel de palpitantă pentru polițiștii rutieri. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Mihai Viteazu din județul Constanța a fost prins de către polițiștii din cadrul secției 4 Rurală Cogealac conducând un autoturism, pe strada Principală din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, prezentând rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării cu aparatul.

În Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului Rutierau depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brăila, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și ulterior alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în localitatea Băneasa, din județul Constanța, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior producând un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărul din Brăila avea o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt, din localitatea Băneasa prezenta o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbații în cauză au fost conduși la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe str. Amzacea la locala cine face ordine pentru ei nu sunt aceleasi legi.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108