REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Activități de ecologizare în diferite zone și arii protejate, în cadrul proiectului 'Mișcare pentru un mediu curat'

Activități de ecologizare în diferite zone și arii protejate, în cadrul proiectului 'Mișcare pentru un mediu curat'

Replica API 23 septembrie 2019 | 13:58 198

În baza protocolului de colaborare încheiat între Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Tineretului și Sportului, Regia Naționala a Pădurilor – Romsilva, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, Asociația Viitorul în Zori (Let s Do It Romania), Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Poliția Română, Jandarmeria Română, în data de 21 septembrie 2019, s-a desfășurat la nivel național proiectul MIȘCARE PENTRU UN MEDIU CURAT.

Astfel, în județul Constanța se vor desfășura activități de ecologizare în diferite zone și arii protejate – Hârșova, Cernavoda, Băneasa, Murfatlar – Fântânița, Constanța – Plaja Modern. Finalitatea urmărită fiind aceea de a conștientiza beneficiile unui mediu sănătos precum și puterea exemplului a voluntarilor implicați.

Activitățile desfășurate în Murfatlar – Fântânița au fost realizate de către echipele de voluntari din Liceul Teoretic Murfatlar cu sprijinul Primăriei Orașului Murfatlar, Asociației Elevilor Constanța precum și reprezentanți ai Penitenciarului Poarta Alba.

Pe plaja Modern, același interval orar, echipele de tineri voluntari din diferite unități școlare din Municipiul Constanța, Organizația Cercetașilor Marini, Instituția Prefectului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța au ecologizat zone de pe PLAJA MODERN.

În județul Constanța, activitățile sunt coordonate de către Direcția Silvică Constanța – Asociația Viitorul în Zori – Let s Do It Romania prin Domnul Cosmin Bârzan, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218