REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Activități sportive, bucurie și mișcare pe bulevardul Tomis! VIDEO!

Activități sportive, bucurie și mișcare pe bulevardul Tomis! VIDEO!

Replica API 23 septembrie 2019 | 02:21 583

Șoferii-supărați, copiii-fericiți!

Șoferii-supărați, copiii-fericiți!

Bulevardul Tomis pietonal, pentru o zi! Constanța s-a angrenat în activitatea desfășurată de Primăria Constanța, intitulată „Săptămâna Europeană a Mobilității“. Duminică, 22 septembrie, bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, a devenit locul de joacă al copiilor ce iau parte la activitățile organizate privind promovarea deplasării pietonale.

Elevi, părinți, profesori de la mai multe unități de învățământ din Constanța, cluburi sportive, bicicliști, cu toții au venit pentru a se bucura, pentru prima dată, de o plimbare pe bulevardul Tomis, fie prin plimbări cu rolele, cu trotinetele ori cu bicicletele. Participanții şi-au putut testa, de asemenea, abilitățile în fotbal, handbal, rugby, baschet, tenis de masă, etc.

Nu la fel de mulțumiți sunt și șoferii, fiind nevoiți să circule pe alte rute.

Pentru ca toate activitățile să se desfășoare fără probleme, sâmbătă începând cu ora 18:00 s-a dispus interzicea oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul amintit de pe bulevardul Tomis, iar duminică, între orele 08:00 – 22:00. Circulația rutieră este oprită pe bulevardul Tomis, de la intersecția cu bulevardul Mamaia până la intersecția cu bulevardul Ferdinand și de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian. Sunt închise intrările pe bd Tomis de pe străzile perpendiculare (str. Decebal, str. Dacia, str. Sarmizegetuza, str. Constantin Brătescu, str. Ștefan cel Mare, str. Cuza Vodă și str. Dragoș Vodă.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai jucat ma rugby pe asfalt??ca asa ati spus ca vor fii activitati sportive si o s ava testati abilitatile in mai multe sporturi printr care si rugby. buahahahhahaha. alti bani tocati ampulea doar sa mai faceti niste campanie electorala.trebuia invitata si veorica ma la eveniment ca na,ea e cu sportul, cu tenis de masa pe tocuri cu alergat pe plaja de mana cu orlando, e nenorocire cat sport face psdul
1
1
Foarte bine ce s-a organizat. Dar nu se putea in Piata Ovodiu sau la Stadion ca sa nu se perturbe circulatia , ca si asa e vai de capul ei? De ce placerea unora sa afecteze acticitatea altora. Asta nu inteleg.S-ar putea ca maimutele sa fie in tabara celor care aproba asemnea amplasamente pentru manifestatii. Avem si noi un bulevard de doi lei si il blocheaza si pe ala. Daca asta e ratiune?!
4
0
Faga este mana dreapa a lui mazare.
5
3
Cei care comenteaza negativ se pare ca sunt semianalfabeti. Bravo Fagadau. Civilizeaza orasul asta plin de maimute.
5
15
Erau doar angajatii primariei si cativa adusi de la Raja
13
6
Chiar a fost super, mi-a placut ce s-a intamplat azi, a fost muzica, vreme superba pentru miscare si un prezentator de zile mari
6
6
De primar are Constanta!
9
2
Orasul arata din ce in ce mai bine. Bravo Fagadau.
4
19
Un lucru bun . Doar ca e cam tardiv. De ce mai, Fatalau, nu ai facut asta pana acum ? Acum cand vin alegerile faci din astea? Footu-te-n gat cu tot cu lingaii de langa tine care posteaza pe retelele de socializare cand iti bese tie o idee! Apropo, care targetul la postari si comentarii propsd ? Mw13 P5D.
12
4
Faptul ca se comenteaza nu-i rau , dimpotriva, arata ca anii comunismului cand toata lumea statea ore intregi pe stadioane sa-l aplaude pe " cel mai iubit" au apus. Au ramas nestalgicii, pomanagii si yesmenii de care ticalosii puterii se folosesc pt a jefui tara. Este insa urat si din partea celor care injura. Ai o opinie, spune-o civilizat daca te duce capu', daca nu, vezi-ti de treaba. Cert este ca asemenea masifestari ar trebui organizate pe faleza, in Mamaia pe faleza, pe plaja, pe str Stefan cel Mare. Nu trebuie blocat un bulevard cu trafic rutier intens numai asa, ca parca da mai bine!?
12
2
Politicienii nu mai stiu cum sa ne atraga atentia, cat de buni sunt ei la suflet si cat le pasa lor de oameni. Nu mai exista terenuri de sport in Constanta, domnule primar? De ce trebuie sa inchideti bulevardul? Dumneavoastra vreti sa relansati Daciada sau ce? Mi se pare normal sa procedati asa avand in vedere calitatea, moralitatea, nivelul de cultura si civilizatie al votantilor dumneavoastra...si nu numai. Deviza...TARA TE VREA PROST...din pacate functioneaza foarte bine in Romania
14
4
Jeguri de oameni care comenteaza de rahat la orice stire. Imi este sila de voi!
6
26
spalare de bani
17
7
CIUMA ROSIE
20
6
Un mare cacat!!
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920