REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Actorii de la Teatrul de Stat s-au întâlnit cu preşedintele CJC. Scandalul, pe cale să se stingă!

Actorii de la Teatrul de Stat s-au întâlnit cu preşedintele CJC. Scandalul, pe cale să se stingă!

Replica API 8 iunie 2017 | 00:00 195

Actorii Teatrului de Stat aveau în program, pentru ziua de joi, o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu. Iată că discuţia a avut loc chiar cu o zi mai devreme, adică miercuri, 7 iunie. Amintim că actorii din piesa Eutopia, care va avea premiera sâmbătă, 10 iunie, s-au revoltat în cursul zilei de marţi, când au organizat o conferinţă de presă pentru a denunţa interesul scăzut al constănţenilor pentru cultură, slaba promovare a activităţii lor culturale, precum şi managementul defectuos de la Teatrul de Stat Constanţa.

Lucrurile urmează însă să intre pe făgaşul normal, cel puţin aşa speră artista Mirela Pană, după discuţiile dintre actori, conducerea teatrului şi preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu. “A fost o întâlnire ad-hoc. Ea era anunţată pentru joi, dar a avut loc mai devreme. Am fost prezenţi toţi actorii, dar şi managementul teatrului. Noi, actorii, considerăm că discuţiile cu preşedintele Consiliului Judeţean au fost constructive, suntem mulţumiţi că a venit dânsul în persoană să ne asculte, alături de alte câteva persoane de la CJC”, a arătat Mirela Pană.

“Avem certitudinea că lucrurile se vor schimba în bine, că se vor rezolva problemele noastre. Am prezentat nemulţumirile legate de slaba promovare a activităţii noastre, şi acest lucru urmează să se schimbe; am discutat şi despre aspecte ce ţin de partea economică, pentru care urmează să fie găsite soluţii, legal. Preşedintele CJC a aflat şi cine nu e activ şi s-a pus problema schimbării organigramei, iar de aici presupunem că toată situaţia va intra pe făgaşul normal”, a mai afirmat Mirela Pană, care a adăugat: „Important este că a dorit să afle de la noi ce probleme sunt”.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/manifest-pentru-cultura-actorii-fac-apel-la-constanteni-320710/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a zis de Tutuianu ca nu se implica??? Dovada ca il intereseaza de tot ce se intampla in Constanta! Respect!!
1
0
putin din codita in fata lui tutulica si v-ati scos pe moment,dar ce va faceti cu antitalentul ce-l carati in carca,cine va scapa de el
4
0
cultura la puscarieeee.
0
2
Bravo Horia. Cultura este foarte importanta. Bine ca ai mers ca daca il lasai pe bolovanul de Learciu era razboi civil. Multa bafta
3
0
Cine sunteti voi, ca sa afle de la voi? Un colectiv de oameni ai muncii?!?
4
0
Pana, da' lui Constantunescu de ce nu i-ati reprosat niciodata nimic? Ca el v-a adus toata organigrama si conducerea asta? Lui in schimb ii cantai la masa! Ce fraier e Tutuianu asta...sa stea cu voi la discutii ca nu vine publicul la teatru.Alta treaba nu mai avea!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367