REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Actorul care l-a jucat pe Darth Vader se face spălător de geamuri: "Trebuie să câştig bani"

Actorul care l-a jucat pe Darth Vader se face spălător de geamuri: "Trebuie să câştig bani"

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:00 1534

Incredibil, dar adevărat! Starul galez Spencer Wilding, care a jucat în filme de succes şi a deţinut rolul lui Darth Vader din ”Războiul Stelelor”, se face spălător de geamuri.

Spencer Wilding, de 48 de ani, care a jucat rolul lui Darth Vader în ”Războiul Stelelor: Rogue One - O poveste Star Wars” (2016), renunţă la Hollywood să devină spălător de geamuri în Rhyl, oraş situat pe coasta de nord-est a Ţării Galilor. Coronavirusul a distrus industria filmului, de aceea se întoarce la origini şi la vechea sa meserie de dinainte de a se apuca de actorie. A început să nu mai aibă roluri în filme şi este îngrijorat.

”Dacă folosesc forţa unui personaj pe care l-am jucat, toate geamurile se spală deodată”, a glumit starul. ”Nu cred că mă înjosesc dacă mă întorc să spăl geamuri. Am doi fii adolescenţi şi o fată de 27 de ani. Trebuie să fac ceva ca să câştig bani. Iubesc oamenii, îmi place să fiu în mijlocul lor şi, dacă cineva are nevoie să-i spăl geamurile, pot să fac o slujbă bună. Locuitorii din Rhyl şi din nordul Ţării Galilor m-au susţinut mereu şi mă pot vedea din nou urcat pe scări ca să le spăl geamurile”, a mai spus Wilding, scrie click.ro.

El a mai jucat în filmele din seria Harry Potter, ”Gardienii galaxiei” şi în serialul ”Urzeala tronurilor”. Starul, care are înălţimea de 1,99 m, a povestit că şi-a dorit dintotdeauna să devină actor. A avut mai multe profesii umile şi a fost boxer profesionist până şi-a împlinit visul. Când avea 29 de ani, s-a dus să ia nişte poze ale mamei lui la un studio foto, când a fost întrebat: ”Te-ai gândit să faci actorie?”. Cineva de acolo i-a oferit primul rol în cinema. A jucat în mai multe filme roluri puţin importante până a ajuns la Hollywood.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un job bun care i s-ar potrivi si lui fatza de ginere mort fatalau , impreuna cu cretinul hot babu...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367