REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Actorul Chris Hemsworth: Realizările mele profesionale erau ''discutabile'' înainte de rolul Thor

Actorul Chris Hemsworth: Realizările mele profesionale erau ''discutabile'' înainte de rolul Thor

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 512

Chris Hemsworth

Actorul Chris Hemsworth a mărturisit că realizările sale profesionale erau ''discutabile'' înainte de a fi distribuit în personajul Thor, relatează luni Press Association.

Hemsworth, în vârstă de 35 de ani, a debutat în primul film din trilogia ''Thor'', în regia lui Kenneth Branagh, realizat în 2011, şi a jucat, de atunci în mai multe filme Marvel, inclusiv ''Avengers: Endgame'', care urmează să fi lansat în curând.

"Cu siguranţă, cariera mea era discutabilă şi nu ştiam dacă va mai continua", a declarat actorul pentru Press Association, reflectând la influenţa pe care rolul lui Thor l-a avut asupra profesiei sale.

"Mă agitam să găsesc ceva, roluri mici, iar asta a eclipsat toate celelalte lucruri şi mi-a deschis toate uşile. Celelalte realizări au fost umbrite de a această reuşită majoră, sau cum vreţi să o numiţi."

"Dar este vorba şi despre 10 ani din viaţa mea aşa că, fie că a fost sau nu vorba despre muncă, a fost o parte importantă din existenţa fiecăruia dintre noi."

"Cu toţii ne-am maturizat în timpul acestui film, cam cum au făcut şi spectatorii. M-am căsătorit, am avut copii, a fost ca şi cum aş fi terminat liceul sau ceva asemănător, şi până în acest moment, există o calitate foarte nostalgică, dulce-amăruie, pentru că este, probabil, pentru ultima oară când ne vom întâlni cu toţii în felul acesta," a adăugat actorul.

"Nu cred că vom mai avea parte de o altă experienţă similară în vreun moment al carierelor noastre şi nu sunt sigur că va mai exista o astfel de experienţă în industria cinematografică."

"Fiecare film trebuia să meargă bine astfel încât şi următorul să meargă bine ca să se întâmple lucrul ăsta, aşa că încerc să mă trezesc din vis şi îmi spun ''Dumnezeule, cum am obţinut asta? După care îmi dau seama cât de special a fost".

După ce a fost distribuit în film, Hemsworth s-a căsătorit cu Elsa Pataky şi a devenit tatăl fiicei India (6 ani) şi al gemenilor Sasha şi Tristan (cinci ani).

Actorul a mărturisit că în momentul în care a fost martorul întâlnirii dintre copiii săi şi un alt supererou şi-a dat seama de impactul adevărat al acestor filme.

"Vedeam că sunt entuziasmaţi şi felul în care se raportează la toate astea, dar am rămas uimit atunci când au întâlnit-o pe Gal Gadot (interpreta Wonder Woman). Filmam la Londra anul trecut şi erau obsedaţi de Wonder Woman, văzuseră filmul de 100 de ori, erau impresionaţi şi o îmbrăţişau şi o ascultau, după care mergeau din nou s-o îmbrăţişeze."

"Mi-am spus 'O, uau, şi eu am avut parte de o asemenea primire din partea copiilor' şi îmi doream să fi fost copiii mei, dar atunci îţi dai seama care este semnificaţia pentru oameni - evadarea din realitate, aventura, mici lecţii de viaţă, este destul de uimitor".

''Avengers: Endgame'' va avea premiera pe ecranele româneşti pe 25 aprilie, potrivit site-ului de specialitate imdb.com.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614