REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Actorul din „Empire” ar fi plătit 3.500 de dolari, ca să însceneze un atac împotriva sa, pentru că era nemulţumit de salariu

Actorul din „Empire” ar fi plătit 3.500 de dolari, ca să însceneze un atac împotriva sa, pentru că era nemulţumit de salariu

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 509

Actorul Jussie Smollett, din serialul ”Empire”, a plătit 3.500 de dolari ca să însceneze un atac împotriva sa cu scopul de a-şi aduce cariera în atenţia publicului, acuză poliţia din Chicago care a explicat faptul că vedeta era nemulţumită de salariul primit de la reţeaua Fox pentru rolul său.

Actorul ar fi plătit doi bărbaţi care să pretindă că îl atacă "profitând de durerea şi furia provocată de rasism pentru a-şi impulsiona cariera”, susţine un reprezentant al Poliţiei din Chicago citat de CNN. Cei doi l-au lovit pe actor dar poliţia bănuieşte că zgârieturile şi vânătăile de pe faţa artistului au fost provocate ulterior, chiar de Smollett însuşi.

Actorul reclamase atacul de pe 29 ianuarie, afirmând că agresorii au făcut remarci rasiste şi homofobe, i-au legat o frânghie în jurul gâtului şi l-au stropit cu un lichid neidentificat. Iniţial, poliţia a tratat cazul reclamat de actorul gay de culoare ca pe o crimă motivată de ură. Ulterior, au apărut informaţii care l-au transformat pe Smollett din victimă în infractor. Îndoielile au apărut atunci când poliţia a declarat că nu a găsit incidentul pe niciuna dintre camerele de luat vederi din zonă. Actorul şi-a menţinut acuzaţiile iniţiale. Pe 13 februarie, poliţia a arestat doi fraţi, Abimbola Osundairo şi Olabinjo Osundairo care erau suspecţi în atacul împotriva artistului, dar cei doi au fost eliberaţi după ce poliţia a anunţat că a descoperit ”noi probe”. Avocatul celor doi a arătat că suspecţii au refuzat o înţelegere cu poliţia dar surse din rândurile forţelor de ordine susţin că fraţii cooperează cu anchetatorii. ”Nu e nevoie să faci o înţelegere ca să spui adevărul”, a spus avocatul.

Poliţia spune că Jussie Smollett i-a plătit pe cei doi pentru că era ”nemulţumit de salariul pe care îl primea” pentru rolul pe care îl interpreta în serial.

Vedeta a fost arestată joi dimineaţă fiind acuzată de completarea unei plângeri neadevărate.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E cumva machedon? Suma e ridicol de mica......
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920