REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Actorul Ion Dichiseanu, DOSAR PENAL la Eforie Sud

Actorul Ion Dichiseanu, DOSAR PENAL la Eforie Sud

Replica API 31 iulie 2017 | 23:27 307

A accidentat 3 persoane

A accidentat 3 persoane

Ion Dichiseanu (Sursă foto: România TV)

La 84 de ani, Ion Dichiseanu, cunoscutul actor, a fost implicat într-un accident rutier, care s-a soldat cu rănirea uşoară a trei persoane. Evenimentul s-a petrecut pe raza staţiunii Eforie Sud, în timp ce victimele se aflau pe trecerea de pietoni. Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa au intervenit duminică, 30 iulie a.c., în localitatea Eforie Sud.

Un autoturism a lovit trei persoane pe trecerea de pietoni, acestea fiind rănite uşor, în dreptul hotelului Flamingo. Potrivit organelor competente, la ora 10:00, Ion Dichiseanu, renumitul actor, a condus un autoturism Mercedes pe DN39 şi, ajungând la marcajul pietonal, a surprins şi accidentat uşor trei persoane care traversau din stânga conducătorului auto. A fost deschis un dosar penal.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CELE MAI BUNE PENTRU PIETONI SUNT ,,STRUNGILE,,
0
0
... l-am impuscat eu pe Margelatu , asa ca 3 insi pe capota Mertanului este pistol cu apa !
1
0
are dreptate arthur, la modul general. disperatii se arunca pe trecerea de pietoni, uita ca trebuie sa se asigure intai.
0
1
SPUI ," AJUNGAND LA MARCAJUL PIETONAL" , PAI ESTE UN SINGUR MARCAJ IN EFORIE SUD . NU ESTE SI EL DELIMITAT ? SAU AI AUZIT BARFA LA ....BAI RECI ?
1
1
Cine dreaq esti tu mai arthur cu atatea prostii intr-un singur creier?Citeste penultima propozitie din articol!Spune ca pietonii traversau din stanga soferului?spune!Pietonii au pus picioarele pe zebra sa treaca soseaua de pe sensul opus lui dichiseanu.Ca boul s-a avantat soferul ca sa treaca de trecerea ptr pietoni desi a vazut ca pietonii au inceput trecerea de pe trotuarul celalalt si el trebuia sa opreasca!
4
1
Accidentat usor,inseamna ca totusi omul nu avea viteza de croaziera. Stim bine ca multi se arunca pe trecerea de pietoni in ultima clipa,asa demential,confundand trecerea cu un pasaj. Nu oameni buni,te mai si asiguri,pentru ca o masina cu minimum de viteza are totusi nevoie de timp de franare,chiar daca soferul este expert. Interesant este ca pietonii neatenti ,multi din ei au si carnet,ei conduc,si merg la fel de prost ca si pe strada. Apoi ca om matur,de ce nu-i educi pe cei mai mici sa aiba rabdare,sa se asigure si te avanti ca boul,dand exemplul negativ ?
6
5
Toata stima pt . batrini ,dar peste 75 ani nu mai ai reflexe bune pt condus.Prin lege trebui restrins sofatul dupa virsta de 75 ani.
7
3
"renumitul actor" ce fata are.......
1
6
Luati-i fratilor carnetul, pana nu omora pe careva, si asa nu mai vede bine, ca sa nu mai vorbim de alte reflexe, ce dracu, are 84 de ani!
5
5
Pentru ca Dichiseanu l a facut sa sara pe geam pe comisarul Moldovan
2
2
Azi era in cotetul c.r.a.p cta
5
4
Pacat de renumele lui!!! Oare lui nea Dichi nu se gaseste cineva sa ii spuna ca are totusi 84 ani???? De ce li se mai permite peste 70 de ani sa conduca atita timp cat e demonstrat stiintific ca nu mai ai reflexele necesare??? Repet, pacat de numele lui, nu stie sa isi duca batranetea decent!!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614