REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Actorul Marius Manole speră ca industria culturală să reînceapă spectacolele cât mai repede

Actorul Marius Manole speră ca industria culturală să reînceapă spectacolele cât mai repede

Replica API 11 iulie 2020 | 00:00 1161

Încă de la începutul pandemiei, actorul Marius Manole a încercat să facă tot ce putea pentru ca industria din care face parte să nu-și găsească sfârșitul.

Marius Manole

La început a strâns fonduri pentru actorii independenți, cei care erau în situația de a-și pierde și locuințele pentru că nu mai aveau nicio sursă de venit, apoi a încercat să găsească soluții de avarie pentru colegii de breaslă.

Acum, Marius Manole nutrește speranța că industria spectacolelor își va reveni în scurt timp și că atât autoritățile, cât și publicul vor ajuta ca acest lucru să se întâmple cât mai repede: ”Eu sper că statul va susține și partea culturală. Nu cred că vom mai face la fel de multe producții. Sigur că toată lumea are nevoie de bani, guvernul trebuie să dea bani peste tot, pornind de la HoReCa până la ce știe ce domenii”.

”Din păcate, industria spectacolelor a avut de suferit cel mai tare pentru că a fost închisă prima și se va deschide, probabil, printre ultimele. Nu va fi ușor, dar și dacă stai să te plângi nu rezolvi nimic”

Acesta a mărturisit că organizarea acestui eveniment îi dă o speranță că în viitorul apropiat lumea va reveni la normal. ”Spre exemplu, dacă nu se făcea Gala Premiilor Gopo și stăteam acasă, nu rezolvam nimic. Deci trebuie luate lucrurile așa cum sunt, cât sunt, ne bucurăm de puținul pe care îl avem și mai ales să-i încurajăm pe cei care curaj să se arunce într-o treabă ca asta, să facă o gală sau un spectacol în aer liber, pe stradă, oriunde. Vremurile sunt grele, sezonul mereu a fost sărac și publicul nu trebuie înșelat”, a explicat Marius Manole, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218