REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Actorul Paul Ipate, hărțuit și jignit online. Jojo, reacție de milioane!

Actorul Paul Ipate, hărțuit și jignit online. Jojo, reacție de milioane!

Replica API 16 august 2022 | 00:00 1710

Actorii nu se simt prea confortabil atunci când sunt luați în colimator de hărțuitori care nu fac altceva decât să îi provoace. Cui i-ar fi ușor, până la urmă?

Jojo și Paul Ipate

Faptul că sunt persoane publice, cu expunere mare, îi obligă pe aceștia să fie foarte atenți atunci când vine vorba despre reacții.

Este și cazul cunoscutului actor Paul Ipate, care a dezvăluit un schimb de replici avut cu un individ care îl bombardează cu mesaje jignitoare, în Social media.

Jojo a sărit în apărarea soțului, cu versuri

„Să mă ierți, cred că nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine între actori! Am observat că, în general, jucați roluri compatibile cu fizionomia, cu felul cum arătați... Arăți ciudat, joci roluri de ciudat”, a fost unul dintre mesajele provocatoare expuse de Paul Ipate.

Cu un simț al umorului dezvoltat, artistul nu a lăsat mesajul fără răspuns. „Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert”, a încercat Paul să îl calmeze pe bărbatul în cauză.

Doar că lucrurile au degenerat și individul i-a transmis și alte mesaje în care i s-a adresat lui Paul Ipate cu apelativul „maimuțel”. Într-o notă amuzantă și împăciuitor, artistul i-a replicat faptul că îi place apelativul și chiar are de gând să îl păstreze.

Lucrurile nu s-au oprit aici, întrucât, în apărarea lui Paul Ipate a sărit și soția acestuia, Cătălina Grama, mai precis, Jojo. Simpatica artistă a răspuns în versuri, cu o poezie „croită” special pentru hărțuitorul soțului:

„S-a trezit judector/ Un poet… cam amator/ Cu condeiu’-înveninat/ El de un actor s-a luat/ Că-i ciudat, că-i maimuțel/ Că-i urat ca vai de el/ Nu s-a uitat în oglindă/ Înainte să se-ntindă…/ De-o fi una, de-o fi alta/ Bucuroși le-om duce toate/ Precum zice Eminescu…/ Cu umor sau cum se poate/ Ură, bârfă, răutate/

Nesimțire cu de toate/ Noi le acceptam pe toate/ Că doar este libertate/ Și-uite așa-zisul poet/ Neavând nimic concret/ De transmis sau comentat/ În mocirlă s-a băgat/ Scuturați-vă condeiul de noroi/ Căci e pacat…/ Pentr-un om asa școlit/ Să arunce cu ra**t/ Și lăsați ca bunătatea/ În toate să vă cuprindă…/ Și-nainte de-orice comment/ Mai uitați-vă-n oglindă! Semnat: Soția unui “maimuțel”

Versurile nu sunt întâmplătoare, individul care a dat startul întregii dezbateri fiind un bărbat din Suceava care postează versuri, aparent, compuse de el, scrie click.ro.

Bineînțeles, nici fanii lui Jojo sau ai lui Paul Ipate nu au rămas indiferenți. În urma mesajelor de susținere, dar și pentru a cala spiritele, actorul le-a scris: „Nu mă așteptam la așa reacții. Mă simt măgulit și vă mulțumesc pentru toate vorbele frumoase. Ați pus presiune pe mine acum. Vă mulțumesc.

Cât despre om, nu m-a afectat în niciun fel, doar mă macină această curiozitate de ceva timp. De ce să zici sau să scrii ceva care nu ajută pe nimeni la nimic și care nu e nici productiv?”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920