REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Actorul Timothee Chalamet, desemnat cea mai elegantă celebritate masculină în 2019

Actorul Timothee Chalamet, desemnat cea mai elegantă celebritate masculină în 2019

Replica API 5 decembrie 2019 | 00:00 364

Timothee Chalamet

Actorul american Timothee Chalamet a fost desemnat cea mai elegantă celebritate masculină în 2019 într-un clasament alcătuit de revista britanică GQ, informează Press Association,

Actorul, cunoscut pentru rolul din pelicula ''Call Me By Your Name'' şi renumit pentru ţinutele îndrăzneţe în care defilează pe covorul roşu, a devansat staruri precum Brad Pitt, David Beckham şi Skepta.

Revista a desemnat 50 de vedete masculine care au cucerit peisajul modei, printre care rapperul Lil Nas X, actorul Keanu Reeves, cântăreţul sud-coreean Kai, cântăreţul Troye Sivan, rapperul Tyler The Creator şi fotomodelul Alton Mason.

Chalamet (23 de ani) a făcut senzaţie la începutul acestui an când a etalat un costum din satin şi mătase gri-deschis cu cordon, creaţie a designerului Haider Ackermann, la premiera peliculei ''The King'' cu prilejul Festivalului de Film de la Veneţia.

Câteva săptămâni mai târziu, a purtat o vestimentaţie marca Louis Vuitton, cu un hanorac ornat cu paiete, creaţie a designerului Virgil Abloh, la premiera londoneză a aceluiaşi film.

"Mulţi actori hotărăsc să fie îndrăzneţi pe covorul roşu, iar pentru acest lucru, îi apreciem, dar deseori, efectul nu este cel scontat", a precizat revista.

"Nu este şi cazul lui Timothee Chalamet, care poartă cele mai pretenţioase costume de firmă, dar care reuşeşte să arate interesant şi confortabil de parcă ar îmbrăca o ţinută obişnuită alcătuită din costum şi cravată".

"În mare parte se datorează aspectului său androgin, ţinutei firave şi chipului uimitor de drăguţ".

Locul al doilea în clasamentul revistei britanice este ocupat de Brad Pitt, apreciat pentru farmecul său clasic hollywoodian, aşa cum apare în cel mai recent film regizat de Quentin Tarantino.

"'Once Upon a Time in... Hollywood, un fel de elegie pe tema epocii de aur a cinemaului, demonstrează cum ar trebui să se îmbrace o vedetă americană: tricou şi jeans, cizme de cowboy, ochelari de soare stil aviator, şapcă de baseball şi cămăşi hawaiiane", a mai precizat revista.

"Este, în acelaşi timp, dur şi masculin, dar şi prietenos şi abordabil, totul asortat cu nonşalanţa şi relaxarea caracteristică."

"Aceasta este sursa magiei şi farmecului lui Brad Pitt pe covorul roşu, dar nu numai: băiatul de aur dintr-o epocă de aur, pe care e posibil că nu o mai trăim niciodată".

Lil Nas X s-a clasat al treilea, urmat de David Beckham şi Skepta, pe poziţia a cincea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108