REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Actriţa Anne Heche, în comă după gravul accident de maşină în care a fost implicată

Actriţa Anne Heche, în comă după gravul accident de maşină în care a fost implicată

Replica API 11 august 2022 | 00:00 730

Actriţa de la Hollywood Anne Heche era luni în continuare spitalizată în stare critică, comatoasă şi conectată la un aparat respirator, la patru zile după ce a suferit răni grave în urma unui teribil accident de maşină produs în Los Angeles, a precizat un purtător de cuvânt al interpretei, potrivit Reuters.

Anne Heche

Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost spitalizată la scurt timp după ce maşina model compact pe care o conducea a scăpat de sub control într-un cartier din zona Westside din Los Angeles în a doua parte a dimineţii de vineri şi a intrat într-o locuinţă care ulterior a luat foc, potrivit poliţiei, citează Agerpres.

Nicio persoană din locuinţă nu a fost rănită, dar casa a luat foc în urma impactului, necesitând intervenţia a zeci de pompieri.

Un purtător de cuvânt al departamentului de poliţie din Los Angeles a spus luni că circumstanţele şi cauzele accidentului sunt în continuare în curs de investigare.

Heche este în comă şi nu şi-a recăpătat cunoştinţa după accident, a spus Michael McConnell, membru al companiei de impresariat din Los Angeles Zero Gravity Management, care o reprezintă pe actriţă.

''În acest moment, se află în stare extrem de critică'', a declarat el pentru Reuters într-un SMS adăugând că Heche ''are leziuni pulmonare semnificative care necesită ventilare mecanică şi arsuri care necesită intervenţie chirurgicală''.

Publicaţia Los Angeles Times l-a citat pe proprietarul unui salon din zona Venice Beach, Richard Glass, care a povestit că Heche, care i-a vizitat magazinul cu puţin timp înainte de accident şi pe care a descris-o ca fiind o ''fată dulce'', a cumpărat o perucă roşcată vineri dimineaţă.

Heche a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune ''Another World'', care i-a adus un premiu Daytime Emmy, continuând cu alte roluri în serialul HBO ''Hung'' şi în lungmetrajele ''Wag the Dog'' şi ''Cedar Rapids''.

A ajuns în atenţia tabloidelor în anii 1990 pentru relaţia sa cu actriţa de comedie Ellen DeGeneres în perioada când DeGeneres a dezvăluit public că este lesbiană. După ce s-a despărţit de DeGeneres, Heche s-a căsătorit cu cameramanul Coleman Laffoon, de care a divorţat ulterior. A petrecut apoi câţiva ani într-o relaţie cu actorul James Tupper, coleg de distribuţie în serialul de televiziune ''Men in Trees''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920