REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Actriţa Denise Nickerson, cunoscută din filmul ''Willy Wonka And The Chocolate Factory'', a murit

Actriţa Denise Nickerson, cunoscută din filmul ''Willy Wonka And The Chocolate Factory'', a murit

Replica API 15 iulie 2019 | 00:00 439

Denise Nickerson

Actriţa Denise Nickerson, cunoscută pentru rolul Violet Beauregarde din filmul "Willy Wonka And The Chocolate Factory", a murit la vârsta de 62 de ani, a anunţat familia sa, citată de PA.

Fost copil-vedetă, actriţa americană a interpretat acest personaj în ecranizarea din 1971 a bestsellerului "Charlie and the Chocolate Factory" scris de Roald Dahl.

Denise Nickerson, care a suferit un grav accident vascular cerebral anul trecut, a murit în urma unor recidive multiple şi a fost deconectată de la aparatele cu rol de menţinere a funcţiilor vitale.

Familia sa a confirmat decesul artistei prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook şi a dezvăluit, de asemenea, pentru site-ul TMZ, că Denise Nickerson a murit într-un spital miercuri seară.

Într-un mesaj publicat anterior pe platforma GoFundMe, pe o pagină creată pentru a finanţa "cheltuielile ocazionate de decesul" vedetei, familia acesteia a precizat că actriţa a suferit de pneumonie şi mai multe accidente vasculare cerebrale.

În filmul "Willy Wonka And The Chocolate Factory", actorul Gene Wilder a interpretat rolul protagonistului, Willy Wonka.

Personajul Violet, jucat de Denise Nickerson, era unul dintre copiii lui Willy Wonka, alături de Augustus Gloop, Veruca Salt, Mike Teavee - şi participă împreună cu băiatul Charlie Bucket la căutarea unor "bilete de aur" ascunse în tablete de ciocolată. Posesorul fiecărui bilet urma să beneficieze de un tur complet al fabricii şi să primească provizii de ciocolată pe viaţă.

Însă, atunci când personajul ei ignoră avertismentul lui Willy Wonka şi mestecă o gumă experimentală, Violet se transformă într-o afină uriaşă.

Actriţa americană este cunoscută şi pentru rolul Amy Jennings interpretat în serial TV cu vampiri "Dark Shadows", difuzat în anii 1960. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218