REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Actriţa Elisabeth Moss a impresionat pe covorul roşu la premiera noului său film, 'The Invisible Man'

Actriţa Elisabeth Moss a impresionat pe covorul roşu la premiera noului său film, 'The Invisible Man'

Replica API 26 februarie 2020 | 00:00 452

Actriţa Elisabeth Moss, protagonista filmului "The Invisible Man", nu a trecut neobservată, contrar personajului negativ din noua sa peliculă, şi a impresionat luni seară pe covorul roşu la premiera acestui lungmetraj, purtând o rochie purpurie metalizată, care a contrastat cu părul său blond, relatează EFE, citată de Agerpres.

Elisabeth Moss a fost marea vedetă la premiera filmului "The Invisible Man", care a avut loc în legendarul TCL Chinese Theatre din Los Angeles. La premieră au fost prezenţi şi alţi actori din distribuţia acestui thriller, precum Aldis Hodge, Storm Reid, Michael Dorman şi Oliver Jackson-Cohen.

În fruntea echipei s-au aflat Jason Blum, probabil cel mai influent producător al momentului de filme horror şi de suspans realizate la Hollywood, şi Leigh Whannell, regizorul şi scenaristul acestei noi adaptări cinematografice a romanului omonim scris de H.G. Wells.

"The Invisible Man", care va intra în cinematografele nord-americane în acest weekend, marchează o cotitură în raport cu precedentele ecranizări ale acestui roman, pornind de la sinuciderea soţului hărţuitor (Oliver Jackson-Cohen) după ce soţia sa (Elisabeth Moss) îl părăseşte.

Totul pare însă o stratagemă, iar protagonista va începe să remarce, puţin câte puţin, o serie de indicii îngrijorătoare, care o ajută să înţeleagă că cineva invizibil îi urmăreşte paşii.

Cartea lui H.G. Wells a avut numeroase ecranizări de-a lungul timpului, cea mai cunoscută fiind "The Invisible Man" (1933), regizată de James Whale şi avându-l în rolul principal pe Claude Rains, un film care a devenit un clasic la cinematografiei horror din anii '30.

Cunoscută mai ales din televiziune pentru rolurile sale din serialele "Mad Men" şi "The Handmaid's Tale", Elisabeth Moss a încercat să-şi creeze o carieră şi în cinematografie, jucând recent în filme precum "Us" şi "The Kitchen", ambele lansate în 2019.

Anul acesta, actriţa americană va putea fi văzută pe marile ecrane şi în alte lungmetraje, precum "Shirley", de Josephine Decker, şi "The French Dispatch", noul film regizat de Wes Anderson.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614