REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Actriţa Rebel Wilson a reuşit să îşi atingă obiectivul de pierdere în greutate stabilit pentru anul acesta

Actriţa Rebel Wilson a reuşit să îşi atingă obiectivul de pierdere în greutate stabilit pentru anul acesta

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1151

Actriţa australiană Rebel Wilson, cunoscută din filmele „Pitch Perfect”, „The Hustle”, „Cats” şi „Jojo Rabbit”, a reuşit să îşi atingă obiectivul de pierdere în greutate stabilit pentru anul acesta, potrivit news.ro, citată de stiripesurse.ro.

Rebel Wilson

Dieta strictă, sportul şi schimbarea mentalităţii au ajutat-o pe Wilson să slăbească peste 20 de kilograme, ajungând astfel la 74,6 kg, ceva mai puţin decât obiectivul stabilit, de 75 kg.

În weekend, actriţa în vârstă de 40 de ani, a anunţat că a reuşit să îşi atingă obiectivul stabilit pentru finalul acestui an.

„Chiar dacă nu este vorba despre un număr, este despre a fi sănătos, am avut nevoie de o măsură palpabilă ca obiectiv şi aceasta a fost 75 kg”, a scris ea pe Instagram.

Wilson, care s-a internat la un centru de sănătate din Austria la începutul acestei luni pentru a se asigura că reuşeşte, a anunţat că, la revenirea în SUA, marţi seară, va fi live pe Instagram pentru a discuta cu fanii.

Rebel Wilson s-a internat prima dată la VivaMayr din Austria în 2019 şi a avut rezultate „uimitoare” urmând planul de dietă al centrului, a declarat o sursă pentru People.

Anul acesta, ea s-a hotărât să se concentreze pe sănătate, astfel că a reluat programul de alimentaţie - care ajută la reducerea consumului de zahăr şi gluten şi se bazează pe alimente integrale cu un conţinut alcalin crescut, precum legume, peşte proaspăt şi iaurt din lapte de oaie.

„Am revenit pentru că 2021 va fi un an extrem de ocupat, cu proiect după proiect”, a declarat ea la începutul acestei luni. Actriţa a adăugat că speră să îşi stimuleze astfel sistemul imunitar şi să piardă ultimele două kilograme.

Wilson a mai spus că principalul obiectiv a fost să se simtă mai sănătoasă. Ea a lucrat cu un nutriţionist, care a ajutat-o să realizeze că „probabil mâncam 3.000 de calorii în cele mai multe zile”, mare parte carbohidraţi, a făcut mişcare şi a urmat o dietă bazată pe proteine.

„Aş vrea să spun tuturor: nu fiţi obsedaţi de cât cântăriţi. Este vorba mai mult despre toate practicile sănătoase şi schimbările întregului stil de viaţă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108