REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Actriţa Rosario Dawson a confirmat că are o relaţie amoroasă cu senatorul Cory Booker, candidat la prezidenţiale

Actriţa Rosario Dawson a confirmat că are o relaţie amoroasă cu senatorul Cory Booker, candidat la prezidenţiale

Replica API 16 martie 2019 | 18:21 341

Rosario Dawson, Cory Booker

Actriţa Rosario Dawson a confirmat joi că are o relaţie amoroasă cu senatorul Cory Booker, unul dintre (numeroşii) candidaţi democraţi la alegerile prezidenţiale din 2020, informează AFP.

Vedeta a făcut această mărturisire în replică la o întrebare ce i-a fost pusă pe un aeroport din Washington de un jurnalist al site-ului specializat în mondenităţi TMZ.

"Da", a confirmat Rosario, numai zâmbet. "Şi până acum a fost minunat", a completat ea.

"Sunt atât de norocoasă să fiu cu cineva pe care îl respect, îl iubesc şi îl admir atât de mult, o persoană strălucită, bună şi grijulie faţă de alţii", a adăugat actriţa de 39 de ani, cunoscută pentru rolurile sale din "Sin City", în regia lui Robert Rodriguez şi Frank Miller, şi "Death Proof", de Quentin Tarantino.

Se întrevede o nuntă la orizont? "Nu am idee", a răspuns actriţa continuând să râdă.

O prezenţă extrem de carismatică, senatorul de culoare Cory Booker, fost primar al Newark-ului (statul New Jersey), şi-a anunţat candidatura la 1 februarie.

Foarte discret cu privire la viaţa sa personală, Booker, în vârstă de 49 de ani, a fost nevoit să dea de mai multe ori declaraţii această temă, în contextul în care cei mai mulţi candidaţi la prezidenţiale sunt general căsătoriţi şi au copii.

În februarie, un prezentator de radio i-a pus direct întrebarea, referindu-se la "persoane care ar putea simţi că celibatul dumneavoastră v-ar putea afecta şansele".

În replică, Cory Booker i-a răspuns că are o "prietenă" - "o persoană remarcabilă", după cum a descris-o acesta, fără a-i dezvălui însă identitatea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614