REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Acuzată că și-a trucat picioarele, Oana Roman ripostează cu încă un minijup

Acuzată că și-a trucat picioarele, Oana Roman ripostează cu încă un minijup

Replica API 5 martie 2021 | 00:00 1795

Oana Roman (44 de ani) arată din ce în ce mai bine, a slăbit spectaculos, poartă haine mai îndrăznețe, dar unor oameni de pe Instagram nu le vine să creadă. Prin urmare, nu contenesc să o atace în diverse comentarii, acuzând-o că se folosește ba de filtre, ba de Photoshop. Cele mai recente poze publicate au aruncat Internetul în aer.

Oana Roman

foto: Instagram

"Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine", își începe Oana postarea de pe Instagram, în care enumeră metodele prin care a dat jos mai bine de 20 de kilograme într-un an și câteva luni: proceduri de remodelare corporală, dietă, post intermitent și un ceai din fructe și plante. În imagini apare îmbrăcată cu una dintre cele mai îndrăznețe rochii pe care le-a afișat vreodată: neagră, scurtă, cu vedere la brațe, umeri, decolteu și picioare.

click pe foto

foto: Instagram

Oana Roman, în minujup, acuzată că își truchează picioarele

Nu a trecut mult timp de la această postare, că au și început comentariile: multe pozitive, dar și negative, unii acuzând-o că și-a trucat picioarele în Photoshop pentru a părea lungi și subțiri. Vedeta a răbufnit într-un Instastory: "Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă", a spus Oana Roman, care a revenit cu o altă rochie, la fel de scurtă, dar și cu un mesaj ironic.

click pe foto

foto: Instagram

"Eu m-am pregătit de vară. Mi-am luat rochii albe, sandale frumoase și mai ales mi-am luat picioare cu împrumut! Azi e baba mea și e tare frumos afară. Hai să fie soare și la voi, mai ales în suflete", a punctat Oana, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frumoasa ca o rata mare la banca
0
1
si pe draq ,tot sososaca e
3
1
iarasi reclama asta la shaorma?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102