REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Acuzaţi că au violat în grup o tânără şi au aruncat-o goală pe marginea drumului, se apără spunând că e PROSTITUATĂ

Acuzaţi că au violat în grup o tânără şi au aruncat-o goală pe marginea drumului, se apără spunând că e PROSTITUATĂ

Replica API 12 februarie 2014 | 00:00 540

Şoferul participant la dezmăţ nu are permis

Şoferul participant la dezmăţ nu are permis

Indivizii acuzaţi că au violat o tânără din Murfatlar au fost reţinuţi de oamenii legii, după care s-au ales cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Chiar dacă ei susţineau că tânăra este prostituată şi că s-au înţeles cu ea să-i plătească serviciile sexuale, anchetatorii au stabilit că fata a fost luată cu forţa şi băgată în maşină, bătută şi violată. La un moment dat, chiar a fost aruncată din autoturism, pe un drum lăturalnic, doar în şosete. De asemenea, menţionăm că şoferul maşinii nu avea nici permis de conducere.

Este vorba despre cei patru bărbaţi care ar fi luat o tânără dintr-un club şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, eveniment petrecut cu o săptămână în urmă. În schimb, la audieri, care au avut loc luni, 10 februarie, Sercin Curtomer, Marian Martin, Remus Gheorghe şi Veli Ozer Abdul au spus că fata este cunoscută ca prostituată şi că s-au înţeles cu ea la o sumă, respectiv 150 de lei, pentru o partidă de sex. Numai că s-a răzgândit şi a cerut mai mulţi bani. Nu au vrut să-i dea, iar ea a depus plângere la Poliţie cum că a fost violată.

În urma cercetărilor, anchetatorii au fost de altă părere şi anume că indivizii au luat-o cu forţa, au băgat-o într-o maşină, au bătut-o şi violat-o. Şoferul, Sercin Curtomer, nu avea permis de conducere şi acum este cercetat şi pentru acest lucru. Mai exact, Sercin Curtomer este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat, pe când ceilalţi, Marian Martin, Remus Gheorghe şi Veli Ozer Abdul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate.

Victima, dezbrăcată şi aruncată în zăpadă

Totodată, a fost sesizată Judecătoria Constanţa cu referat cu propunere de arestare preventivă pe numele inculpaţilor, cererea fiind admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus emiterea unor mandate de arestare pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile. Probatoriul administrat a relevat că în noaptea de 1 spre 2 februarie 2014, după ce au consumat băuturi alcoolice într-un club din oraşul Murfatlar, în jurul orelor 04.00 dimineaţa, inculpaţii au decis să se retragă spre casă, sens în care s-au urcat în maşina inculpatului Curtomer Sercin împreună cu alte două persoane. Înainte de a pleca definitiv de la club, inculpatul Martin Marian a acostat-o pe partea vătămată şi a luat-o cu forţa în autoturismul în care se aflau şi ceilalţi inculpaţi. În pofida opoziţiei părţii vătămate, inculpatul Curtomer Sercin, aflat la volan, a pornit autoturismul, fapt care a împiedicat-o cu atât mai mult pe aceasta să coboare. După parcurgerea unei distanţe, ajungând în localitatea unde trebuiau să coboare două dintre persoanele aflate în autoturism, partea vătămată a făcut o nouă încercare de a scăpa, de asemenea, eşuată. Întorşi în oraşul din care au plecat, inculpaţii s-au retras pe un drum lăturalnic unde i-au cerut persoanei vătămate să întreţină relaţii sexuale, dar întâmpinând un refuz din partea acesteia, au început să o lovească, după care au dezbrăcat-o şi au aruncat-o, doar în şosete, în zăpadă. Aceasta a încercat să fugă înapoi spre oraş, însă a fost ajunsă din urmă de inculpaţi şi băgată din nou cu forţa în maşină, unde a fost lovită şi obligată să întreţină relaţii sexuale normale cu fiecare dintre inculpaţi.

Certificatul medico-legal eliberat pe numele părţii vătămate a concluzionat că aceasta a avut relaţii sexuale ce au putut data din data de 1 spre 2 februarie 2014, iar leziunile produse la nivelul coapselor, gambelor şi zona cervico-dorsală au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. "Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", au spus procurorii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentati ca prostii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614