rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 14 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

ACUZAȚII: 'ANR este pe cale să fie pusă pe BUTUCI de o GAȘCĂ cu interese MESCHINE'

Acuzații grave la adresa actualei conduceri a Autorității Navale Române, condusă de Cosmin Dumitrache, în vârstă de 38 de ani. Acesta a fost instalat în funcția de director general, cu suportul Partidului Național Liberal, în locul lui Alexandru Mezei, care a demisionat la finalul anului trecut. Deși se credea că va veni cu un suflu nou și va produce schimbări semnificative pentru a aduce progres în cadrul Autorității Navale Române, din câte se pare, acesta ar avea alte planuri.

Cosmin Dumitrache

"ANR este pe cale să fie pusă pe butuci de o gașcă cu interese meschine"

Miercuri, 10 iunie, membrii consiliului de conducere al ANR se întrunesc într-o ședință extraordinară în cadrul căreia se decid schimbări importante în cadrul instituției, modificări pe care le veți putea vedea în cele ce urmează.

"O instituție de renume este pe cale de a fi pusă pe butuci de o gașcă de indivizi cu interese meschine. Această mișcare, ce pune semne de întrebare vizavi de competența celor care propun consiliul de conducere al autorității în cauză, are la bază o fundamentare sumară, conjuncturală, subiectivă și lipsită de motive reale. Suntem în situația în care un tânăr, de 39 de ani, comandant de navă, fără experiență managerială, s-a trezit peste noapte director general al unei instituții de prestigiu. Orice comandant cu experiență poate certifica ascensiunea profesională extrem de dubioasă a acestui individ.", precizează surse din cadrul Autorității Navale Române.

Organigrama actuală

Cum a ajuns Dumitrache la șefia ANR la doar 38 de ani?

Dumitrache nu este străin de ANR, el fiind, din martie 2019, Inspector Specialitate Gr. I A – Serviciul Port State Control / Flag State Control în cadrul acestei instituţii. De asemenea, el ocupă, încă din 2017, postul de Şef de Lucrări - Catedra Navigaţie şi Transport Maritim din cadrul Facultăţii Navigaţie şi Transport Naval a Universităţii Maritime Constanţa. În perioada 2016 – 2017, Dumitrache a fost angajat al CERONAV și, anterior, a fost comandant pentru nave cu TB 3000 tone sau mai mare.

"Activitatea paralelă de șef de lucrări la CNTM din cadrul UMC Constanța ridică multe semne de întrebare având în vedere că respectivul ar fi trebuit să se găsească pe navă în cea mai mare parte a timpului. Pentru a ajunge comandant de navă necesită un mare număr de ani petrecuți pe mare fapt ce intră în conflict cu cariera universitară, care de asemenea necesită un număr de ani pentru a ajunge șef de lucrări. Evident că fără ajutor nu se poate ocupa o funcție managerială, ceea ce pune sub semnul întrebării toate realizările profesionale ale individului. Acest plurivalent personaj intentionează ca, la doar 6 luni de la ungere, să revoluționeze o instituție fără să prezinte măcar o strategie instituțională pe termen scurt/mediu/lung.", mai arată același surse din cadrul ANR.

Organigrama nouă

Se urmărește aducerea clientelei de partid și a rudelor?

Surse ce au dorit să-și păstreze anonimatul au precizat că termenii de compartiment/birou/serviciu sunt utilizați în mod eronat fiind creată o confuzie, ceea ce denotă necunoaștere, amatorism și grabă în realizarea structurii organizatorice și a notei de fundamentare. Aceleași surse mai spun că desființarea unor funcții de conducere într-o instituție publică ar putea părea o idee măreață, însă în realitate se urmărește îndepărtarea unor persoane și aducerea clientelei de partid, rude apropiate și alte obligații care au venit la pachet cu această funcția de director general al ANR.

Printre principalele modificări se numără desființarea direcției care gestionează una dintre cele mai importante activități ale instituției și anume managementul personalului navigant român. Este de notorietate că România este unul dintre principalii furnizori de personal navigant de calitate la nivel mondial, iar actuala conducere tratează subiectul cu un total dezinteres, mai spun aceleași surse. De asemenea, schimbările mai vizează asimilarea eronată a unui departament specific pentru personalul navigant cu activitatea de secretariat, desființarea a două căpitănii și a unor servicii fără justificări consistente, cât și transformarea unor funcții de conducere în funcții de execuție și reînființarea altor funcții de conducere cu aceleași atribuții.

Sorin HULUBEI

miercuri, 10 iunie 20208136
Comentarii

00Fara interes(12 iul 11:29)
RESPECT domnule C.Dumitrache !
08Manole(7 iul 16:56)
Mai crede cineva ca acest director general are interese meschine? Organigrama se modifica numai numai in interesul personal,spre castigul si cu acordul dinozaurilor batrani.
03Patita(28 iun 19:05)
Mana libera echipelor de control sa scoata la iveala toate neregulile constatate in urma controalelor. Special la zonale !
019Jos dinozaurii(27 iun 17:27)
Institutie publica transformata in tarla proprie de dinozaurii batrani care sunt in functii si conduc ANR, de ani buni. Acum colcaie sa-si pastreze interesele MESCHINE. Bravo Cosmin pentru atitudine, de reusita nici vorba, Totusi meriti respectul nostru, al unora desigur.
13Tot pt. Dan(27 iun 14:25)
Ce facem cu clanul SINCAN din ANR ? Cautati pe net organigrama. Nevasta.sa face legea la achizitii !
0419:41(26 iun 19:55)
CORECT ! CORECT ! CORECT ! Acolo este gasca cu interese MESCHINE !
021Pt.Dan 15:40(26 iun 19:41)
SINCAN o fi fost sa ia lumina de la Dumitru Catana. El facea si desfacea numai cu ajutorul lui Catana. Singur poate ca nu are putere, dar impreuna...cine stie !?! Acolo este un adevarat clan. Buc.-Voluntari-Snagov-Giurgiu. Uniti sunt mai puternici decat tot ANR la un loc.
05Dan(26 iun 15:40)
A umblat SINCAN pe la bucuresti, pentru sustinere, a luato n freza. Sa dus vremea cand facea si desfacea.
251Minister(25 iun 13:37)
Pentru Director Directia juridica,...il propun pe dl.Director -fost dar care inca se crede- de la DTN din MT - VIOREL OLEA!!!!!
021INC CLC(15 iun 09:46)
Felicitari, Cosmin Dumitrache!Ai grija de tine ca astea sunt in stare sa te extermine.Mafia este atat de inradacinata incat sunt in stare de orice.
245Mihai(15 iun 06:28)
Dupa DEZASTRUL numit Catana, perioada de nimic a lui Mezei este de inteles ca acest nou director general sa fie denigrat. Acesta chiar a deranjat acei dinozauri batrani. Respect pentru curaj .
42Corvette(14 iun 13:26)
Cine e corvette de la economic? Tare Trandafir asta misto tare la ANR si CERONAV, banii si curvele sunt la putere, nulitatile ne conduc
33Organigrama(14 iun 09:51)
S a dus Pulikq sa ia ordinul de la Buc si a venit cu ala de incorporare
11Sa va dau la muie(14 iun 09:50)
Ca v a venit ziua de salariu. Ati muncit o zi si voi pe bani saraciilor, saracii dreaqu
034Tudor(14 iun 09:08)
Controale pe bune in ANR si IN SPECIAL la zonale. Angajari, promovari, deplasari, delegatii, AUTO-acici este serios de verificat. Dar pentru asta trebuie sa deranjati "dinozaurii" batrani.
130Articol la comanda(14 iun 08:11)
Acuzatiile din titlul articolului ar trebui adresate gastilor deja existente in ANR care capuseaza institutia de ani de zile. Respect actualului director general. Succes in lupta de a amihila gruparile si dinozaurii din institutie.
21Pilat(14 iun 01:27)
Ma cheama Pilaf si de mic sug pula k pe biberon. Acum sug pula si mai mult, k nu mai sunt sef.
121Pt.Pt.Pilat din port(13 iun 10:33)
Fenomenul este arhicunoscut de catre toti din anr si este vechi de ani multi. Mamaia, Snagov-Herastrau, Dej, Giurgiu.
044Pt.Pilat din port(13 iun 10:11)
Mai sunt si alti impartitori de permise de ambarcatiuni date pe sute de euroi cu care isi platesc functiile la ANR. Din capitanii vine taxa de protectie dupa fiecare examen. La L.Grigore, I. Pana.
018Cenzura(12 iun 21:48)
De ce stergeti anumite comentarii ? Le stergeti la solicitarea cuiva, sau autorul articolului sterge ce nu ii place lui ? RESPECT, Cosmin ! Ai sanse mici in batalia cu greii din ANR central si in special cu cei din ANR teritorial, dar pentru asta ai respectul si sustinerea noastra.
20Hai ca v ati supt o(12 iun 16:34)
V ai iesit si organigarma asta...
02Coco(12 iun 12:12)
Mai copii sa va fereasca sfantul de un control adevarat, ca sunteti morti cu totii...
09Santana(12 iun 07:24)
Pai ce ai facut Bobitza? Le-ai stricat bussines urile lui Coval, Grigore, Musat, Lacrima Hornet supranumita cimpoias arogant petrecaret lipsit de fond.Asa cevaaa! Bre,dar proiectele,spagile si comisioanele.Saraciiiii de ei.
52Hai ma gata(11 iun 23:13)
Dati-va-n pula mea de saracii, ca m-am distrat destul cu voi
33Se zvoneste(11 iun 15:15)
Ca si a bagat pula n ma ta si-n tine, aia e munca ce-a mai de jos. Vreti s-o faceti fara mandat si fara ordin.... O fi una paralela
08se zvoneste(11 iun 14:16)
ca Pilat a ramas fara post de sef. E asteptat cu mare nerabdare la munca de jos, unde o sa si-o ia in toate gaurile. Fara alifie.
13Pt pt dudu grigorescu(11 iun 10:44)
Semnatura si sireturile nu si le leaga din prima, dar pula-n ma-ta o baga din prima
03costin rotaru(11 iun 10:29)
Grigorescu Director General.
08Omg(11 iun 00:32)
De reorganizare nu ati auzit, dar de viziune? La bugetari nu exista asumare,au posturile mostenite de acasa ? Daca esti competent poti fi oricand
06DragneA(11 iun 00:14)
Mama mama asta care e bazat, este pus la zid de hiene,dacaa ar fi fost unul sustinut de la polaris cum l-ar fi caracterizat?? Cred ca prim asta ii faceti un mare FAVOR si nu va dati seama...dar oligofrenia are consecintele ei
08pt dudu grigorescu(11 iun 00:06)
Pana la dirctor, Pilat trebuie intai sa invete sa se lege singur la sireturi, apoi sa se exprime coerent si articulat, in graiul oamenilor, si in cele din urma, sa-i reuseasca semnatura din prima incercare ...
013Pilat din port(10 iun 23:15)
dispare functia de sef a lu Sincan impartitorul de permise de ambarcatiuni a dat permise la toti analfabeti pe sute de euroi
111Geo(10 iun 22:57)
Ce mizerabili sunteti toti. Ma ingrozesc cand ma gandesc ca voi decideti soarta navigatorilor.
117Navigator(10 iun 22:39)
Uitandu-ma la comentariile voastre imi dau seama cata cultural si cat bun simt au unii care se cred specialisti, ingineri si oameni educati. Niste scursuri! Fara a avea interese ascunde cum poti vorbi despre un om pe care nu l-ai cunoscut si nu stii cum gandeste, nu cunosti potentialul si puterea lui intelectuala? Aruncati cu noroi ca niste hiene si hateri ce sunteti, va meritati soarta, sunteti niste frustrati. Felicitari Domnului Comandant pentru tot ceea ce face, este normal sa se simta zgaltait cuibul de viespii cand ajunge la conducere unul '' de care nu au auzit''. Mult succes!
56Pt piticii Dumy si Dudu(10 iun 20:27)
Bai parciurilor, aratati ca doua dosuri de coie, uitati va n oglinda saracilor, ati fost facuti la apelul bocancilor si ati venit pe usa din dos slugilor sa calariti voi lumea. Uitati va ba la voi, aveti voi fete de directori, bai bulangiilor lua-mi-ati poola n gura amandoi odata
82SA VA DAM MUIE(10 iun 20:16)
CU BUCATI DE KKT
180Dudu Grigorescu(10 iun 20:11)
Noi il sustinem pe Pilat Director General, singura sansa pentru ANR
84Pt Dumy(10 iun 20:06)
Sa va fut in gura pe toti care ati tinut cu piticu atomic cu cioc de tap
417okila(10 iun 20:04)
anr-ul si ceronav centre pline de curve si amante,zici ca e casa modei ,sugatoare de pwlA
54pe surse(10 iun 18:44)
Deja a fost demis .
230Anerist(10 iun 18:28)
Dumitrache, baiat fin si cu bun simt. Lasat fara sprijin si lucrat miseleste pe la spate. Nu il comparati cu porcul ala de Mezei. A fost un director general chiar mai slab decat Catana. daca nu va place acesta sa vina Olea.
123DUMITRACHE SAGEATA LUI MEZEI(10 iun 18:09)
Bai Dumitrache, lake, papagal sinistru, ai pus botu ala de tap la Mezei, ai facut zgomot inainte de alegeri cand tot PNL ul tau vrea liniste si o sa vii pe jos de la Bucuresti. Mare tantalau esti, te a facut hodorogu, ala vrea sa iti ia locu fraiere
104DUMITRACHE SAGEATA LUI MEZEI(10 iun 18:07)
Bai Dumitrache, lake, papagal sinistru, ai pus botu ala de tap la Mezei, ai facut zgomot inainte de alegeri cand tot PNL ul tau vrea liniste si o sa vii pe jos de la Bucuresti. Mare tantalau esti, te a facut hodorogu, ala vrea sa iti ia locu fraiere
528Navigator(10 iun 17:59)
Felicitari dl director si luptati mai departe pentru numele Anr-ului si pentru personalul navigant desi drumul este plin de gropi si interese meschine.
124Bai saracilor ce aveti cu Miro(10 iun 17:58)
Omul isi vede de treaba lui, nu incalca ordinul, anonima ati facut o voi, bulangiilor. Numai Miro va vine de hac, las ca pleaca Tapu Dumitrache si vine Miro sa va futa n gura
140Papu(10 iun 17:57)
Dinozaurii sunt deranjati de schimbari!Le este frica unora,au prins radacini acolo,ei si neamurile!Povestea cu nava plina de oi care au murit la Midia,vad ca aproape ati ingropat-o!
1217Trandafir, fute de rupe(10 iun 17:39)
la cate curve sunt la birouri, necasatorite, casatorite si nesatisfacute sau divortate, are de unde alege. omu-i smecher. fute tot ce vrea el. sa te tina "trocariciul" ca de futut la cate femei-zdrente sunt prin birouri nu ai timp efectiv sa le rupi gura la toate. toate femeile din ANR au maselele pline de sperma. cea mai tare e aia de la economic. combina sperma cu vodca. a nabii nu se lasa pana n-o inghite pe toata. se lupta cu "trocariciul" cand il are in gura de zici ca e la stomatolog. plimba limba aia printre toti molarii.
236Bula(10 iun 17:35)
Prea tanar, fara experienta, cu cioc, nu are imbarcare suficienta-nu este bun. Bai lingailor l-ati avut director general pe betivanul ala de Mezei, om de-al vostru cu de toate dar cel mai slab DG dupa dezastrul numit Catana.
113BAI MEZEI HODOROG BOSCHETAR(10 iun 17:23)
VEZI CA PULIFRICIUL TAU CU CIOC DE TAP DUMITRACHE A PLECAT LA SEDINTA CC LA BUC DAR O SA VINA PE JOS
113Mironescu(10 iun 17:22)
Comandante iarta-ma ca nu am putut sa-ti locul. Am rupt drumul la Bucuresti dar tot nu mi-a iesit. Pilat, sclavul care a trimis anonima, moare ca ramane fara locul de munca care a fost creat special de tacsu ca sa scape de pramatie. Acum ca esti tu acolo Dumitrache, nu mai pot sa-mi fac smenurile pe care visam sa le fac...asta e, in alta viata poate.
mai mult...Replica
14 iul 13:29ReplicaDETALII din ANCHETA TÂNĂRULUI MORT la COSTINEȘTI

În timpul programului de muncă, unui băiat în vârstă de 19 ani, angajat la clubul de noapte Office Club...1596

14 iul 00:22ReplicaANAF CONFISCĂ din AVEREA fostului PATRON de la RESTAURANTUL Zorile6147
14 iul 00:17ReplicaPAPARI de la ȘAGUNA cere BANI de la STAT, după ce a fost ACUZAT de ȘANTAJ!1696
14 iul 00:14ReplicaDETALII din ANCHETA DIICOT, la un GRUP INFRACȚIONAL specializat în CONTRABANDĂ!

Oamenii legii din Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat cercetări într-un dosar în care este...1689

14 iul 00:00ReplicaBEAT la VOLAN, a INTRAT cu MAȘINA în SATUL de VACANȚĂ17523
14 iul 00:00ReplicaMINISTRUL Muncii a FOST în CONTROL, pe BLAT, în CLUBURILE de pe LITORAL1739
14 iul 00:00ReplicaȚUȚUIANU a TĂIAT BANI de la CULTURĂ pentru SPITALE: ’N-am primit un leu de la Guvern’

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, s-a plâns că nu a văzut niciun ban din partea...819

14 iul 00:00ReplicaA fost PUBLICATĂ LISTA centrelor de TESTARE COVID-19 din Constanța2420
14 iul 00:00ReplicaUn DEȚINUT de la POARTA ALBĂ a DAT FOC la SALTEA în SEMN de PROTEST!719
14 iul 00:00ReplicaPe PLAJĂ, la Eforie, 'ȚIGĂNIA' e la ea ACASĂ! VIDEO

Plajele îmbâcsite de gunoaie îi fac pe turişti să strâmbe din nas atunci când vine vorba de vacanţele petrecute...1605

14 iul 00:03ReplicaACCIDENT de MUNCĂ pe PLAJA din MANGALIA1030
14 iul 00:31ReplicaMETODA ‘La CERȘIT printre MAȘINI în intersecție’ a REÎNVIAT! VIDEO708
Vremea
23.2°23.2° - 23.6° marţi, 14 iulie 2020
ConstanțaUmiditate: 38%
Vânt: 4.36 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 iul 00:00SportFotbal - Reacția UEFA după decizia TAS în cazul Manchester City

"Respectăm principiile fair-play-ului financiar", a reacţionat UEFA după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de...464

14 iul 00:00SportRapidul are încă un patron: Un afacerist a preluat 48% din acţiuni

Omul de afaceri Liviu Goncea a preluat 48% din acţiunile clubului de fotbal FC Rapid din Liga a II-a, informează,...581

14 iul 00:00SportVictorie deosebit de importantă pentru CFR Cluj: a câștigat meciul cu Gaz Metan, scor 2-0, și este la un punct de liderul U Craiova

Formaţia CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a VI-a a...348

14 iul 00:00SportBaschet masculin: Dinamo Ştiinţa Bucureşti şi BCM U Argeş Piteşti au antrenori noi

Echipele masculine de baschet Dinamo Ştiinţa Bucureşti şi BCM U FC Argeş Piteşti au anunţat, luni, că au noi...314

Local
14 iul 00:00LocalInfrastructură pietonală și rutieră, în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș

Intervențiile asupra zonei destinate circulației pietonilor progresează pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de...522

14 iul 00:00LocalITM Constanța, controale pe LITORAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța în perioada 26.06.2020 – 01.09.2020 desfasoara ” Campania Națională...473

14 iul 16:59LocalAu pus în PERICOL circulația pe DRUMURILE PUBLICE

580

14 iul 00:00LocalZeci de autoturisme parcate pe ’dos’ ridicate de locali. Cât costă recuperarea

Primăria Constanța informează că polițiștii locali au fost ocupați în cursul săptămânii trecute, cu ridicarea...748

14 iul 22:11LocalBEȚI la VOLAN și MAȘINI FURATE, la CONSTANȚA!

Inconștiență la volan! Mai mulți șoferi au fost depistați la volan, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice sau...1397

14 iul 22:12LocalConstănțeni CONDAMNAȚI pentru PROXENETISM, TRAFIC de DROGURI și de MINORI

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat la data de 10 iulie a.c., un bărbat, de...2166

14 iul 16:59LocalTânăr condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la data de 12 iulie...1290

14 iul 16:58LocalALARMANT! Peste 20 de accidente GRAVE, în numai 6 luni!

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat, în perioada 10 – 12 iulie a.c., pe raza întregului...534

14 iul 16:58LocalPieton LOVIT de mașină în dreptul Liceului Internațional

746

Politică
Interviuri
8 iul 00:14InterviuriMihai Stanciu: ATENȚIE, metoda Accidentul a fost înlocuită cu metoda COVID-19! VIDEO

A îmbrăcat haina de procuror în anul 2012, atunci când a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța....3001

11 iun 00:17InterviuriBola, de la Apele Române: Malul lacului Tăbăcărie nu avea proprietar, dar s-a vândut din el! VIDEO

Bogdan Bola, șeful Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, a oferit un interviu cotidianului Replica din...11018

25 mai 00:17InterviuriINTERVIU! Primarul Cristian Cârjaliu dă de pământ cu Guvernul Orban: Trebuie sancționată incompetența

4840

21 mai 00:06InterviuriVirginia Uzun: Eforie, lipsit de strălucire din cauza proastei gestionări a banilor VIDEO

Virginia Uzun a fost directorul Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) din cadrul Primăriei Constanţa timp de...6459

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

Prefectul George Niculescu, numit în funcție la finele lui 2019, a apucat vremuri greu încercate. Și ne referim la...4667

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

5947

Monden
14 iul 00:00MondenA slăbit 45 de kilograme într-un an! Jessica Simpson poartă acum blugi mărimea 34

Este vorba despre Jessica Simpson, o artistă care s-a tot confruntat cu probleme de greutate în trecut, trecând de la...409

14 iul 00:00MondenTom Hanks petrece vacanţa în Grecia! E pe o insulă unde poți găsi cazare la 75 de lei pe noapte

Tom Hanks a fost în atenţia presei în fiecare zi începând cu luna martie, de când a dezvăluit că a fost infectat...409

14 iul 00:00MondenNepotul lui Elvis Presley a murit la vârsta de 27 de ani

354

Mapamond
14 iul 00:00MapamondCoronavirus: Alte aproape 60.000 de contaminări în 24 de ore în SUA

Statele Unite, ţara cea mai afectată de pandemia de coronavirus, au înregistrat duminică 59.747 de noi contaminări...260

14 iul 00:00MapamondFrancezul suspectat că a molestat sexual peste 300 de minore a murit în urma tentativei de sinucidere

Un francez în vârstă de 65 de ani, încarcerat de luna trecută la Jakarta pentru că ar fi abuzat sexual peste 300...309

14 iul 00:00MapamondChina: Accidentul în care au murit 21 de persoane a fost provocat deliberat de şoferul autobuzului, anunţă poliţia

285

14 iul 00:00MapamondSUA: Incendiu spectaculos la bordul unei nave militare în California

O explozie urmată de un incendiu spectaculos a rănit duminică cel puţin 21 de persoane la bordul unei nave militare...277

14 iul 00:00MapamondAmnesty: Multe guverne nu reuşesc să asigure protecţia adecvată pentru personalul medical în lupta împotriva COVID-19

Multe guverne nu reuşesc să asigure protecţia adecvată pentru angajaţii din sănătate aflaţi în prima linie în...268

14 iul 19:08MapamondCoronavirus: Bulgaria redeschide cluburile de noapte

830

Sănătate
14 iul 00:00SănătateBoala Lyme și ce pericole are mușcătura de căpușă

În sezonul cald, mușcătura de căpușă poate crea multe neplăceri, așa că este extrem de important să cunoaștem...296

14 iul 00:00SănătateDe ce este uleiul de peste benefic pentru sănătatea creierului

Uleiul de peste, care este disponibil sub formă unor suplimente nutritive, este considerat una dintre cele mai bune...301

14 iul 00:00SănătateCe efecte adverse pot avea antidepresivele, anxioliticele și stabilizatoarele de dispoziție

292

14 iul 18:25SănătateTotul despre anemie la adulți și la copii: cauze, simptome, tratament

Anemia este o problema frecvent întâlnită, atât la adulți, cât și la copii. Din acest articol aflăm informații...309

14 iul 18:16SănătatePancreatita cronică: cauze, simptome, tratament, diferența față de forma acută

Pancreatităa cronică reprezintă inflamația pancreasului, fiind o afecțiune care nu se vindecă și care nu se...321

14 iul 00:00SănătateNeurocisticercoza (infecție cu tenie): simptome, tratament și complicații

293

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT