REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ACUZAȚII: 'ANR este pe cale să fie pusă pe BUTUCI de o GAȘCĂ cu interese MESCHINE'

ACUZAȚII: 'ANR este pe cale să fie pusă pe BUTUCI de o GAȘCĂ cu interese MESCHINE'

Replica API 10 iunie 2020 | 11:03 12564

Acuzații grave la adresa actualei conduceri a Autorității Navale Române, condusă de Cosmin Dumitrache, în vârstă de 38 de ani. Acesta a fost instalat în funcția de director general, cu suportul Partidului Național Liberal, în locul lui Alexandru Mezei, care a demisionat la finalul anului trecut. Deși se credea că va veni cu un suflu nou și va produce schimbări semnificative pentru a aduce progres în cadrul Autorității Navale Române, din câte se pare, acesta ar avea alte planuri.

Cosmin Dumitrache

"ANR este pe cale să fie pusă pe butuci de o gașcă cu interese meschine"

Miercuri, 10 iunie, membrii consiliului de conducere al ANR se întrunesc într-o ședință extraordinară în cadrul căreia se decid schimbări importante în cadrul instituției, modificări pe care le veți putea vedea în cele ce urmează.

"O instituție de renume este pe cale de a fi pusă pe butuci de o gașcă de indivizi cu interese meschine. Această mișcare, ce pune semne de întrebare vizavi de competența celor care propun consiliul de conducere al autorității în cauză, are la bază o fundamentare sumară, conjuncturală, subiectivă și lipsită de motive reale. Suntem în situația în care un tânăr, de 39 de ani, comandant de navă, fără experiență managerială, s-a trezit peste noapte director general al unei instituții de prestigiu. Orice comandant cu experiență poate certifica ascensiunea profesională extrem de dubioasă a acestui individ.", precizează surse din cadrul Autorității Navale Române.

Organigrama actuală

Cum a ajuns Dumitrache la șefia ANR la doar 38 de ani?

Dumitrache nu este străin de ANR, el fiind, din martie 2019, Inspector Specialitate Gr. I A – Serviciul Port State Control / Flag State Control în cadrul acestei instituţii. De asemenea, el ocupă, încă din 2017, postul de Şef de Lucrări - Catedra Navigaţie şi Transport Maritim din cadrul Facultăţii Navigaţie şi Transport Naval a Universităţii Maritime Constanţa. În perioada 2016 – 2017, Dumitrache a fost angajat al CERONAV și, anterior, a fost comandant pentru nave cu TB 3000 tone sau mai mare.

"Activitatea paralelă de șef de lucrări la CNTM din cadrul UMC Constanța ridică multe semne de întrebare având în vedere că respectivul ar fi trebuit să se găsească pe navă în cea mai mare parte a timpului. Pentru a ajunge comandant de navă necesită un mare număr de ani petrecuți pe mare fapt ce intră în conflict cu cariera universitară, care de asemenea necesită un număr de ani pentru a ajunge șef de lucrări. Evident că fără ajutor nu se poate ocupa o funcție managerială, ceea ce pune sub semnul întrebării toate realizările profesionale ale individului. Acest plurivalent personaj intentionează ca, la doar 6 luni de la ungere, să revoluționeze o instituție fără să prezinte măcar o strategie instituțională pe termen scurt/mediu/lung.", mai arată același surse din cadrul ANR.

Organigrama nouă

Se urmărește aducerea clientelei de partid și a rudelor?

Surse ce au dorit să-și păstreze anonimatul au precizat că termenii de compartiment/birou/serviciu sunt utilizați în mod eronat fiind creată o confuzie, ceea ce denotă necunoaștere, amatorism și grabă în realizarea structurii organizatorice și a notei de fundamentare. Aceleași surse mai spun că desființarea unor funcții de conducere într-o instituție publică ar putea părea o idee măreață, însă în realitate se urmărește îndepărtarea unor persoane și aducerea clientelei de partid, rude apropiate și alte obligații care au venit la pachet cu această funcția de director general al ANR.

Printre principalele modificări se numără desființarea direcției care gestionează una dintre cele mai importante activități ale instituției și anume managementul personalului navigant român. Este de notorietate că România este unul dintre principalii furnizori de personal navigant de calitate la nivel mondial, iar actuala conducere tratează subiectul cu un total dezinteres, mai spun aceleași surse. De asemenea, schimbările mai vizează asimilarea eronată a unui departament specific pentru personalul navigant cu activitatea de secretariat, desființarea a două căpitănii și a unor servicii fără justificări consistente, cât și transformarea unor funcții de conducere în funcții de execuție și reînființarea altor funcții de conducere cu aceleași atribuții.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ANR era gata sa fie pusa pe butuci de catre Mezei Co in perioada in care a fost DG.
6
0
Grigorescu si Olea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
4
Mai jos propus Grigorescu Director General. Batran si aproape de pensionare, dar ce bun ar fi fost acum..........Tare si cu coaie. Tremura asa zisi dinozauri numai cand ii aude numele.
43
3
Au uitat sa modifice tot cadrul legislativ au ochii doar pe spagi acolo a timtit dumitrache sa trimita cota la partid
1
0
Daca nu s-a finalizat operatiunea Organigrama se mai pot face modificari? Din birou siguranta navigatiei se poate un serviciu MRC, PSC-FSC sau hai macar unul de VTMIS ? Se preconizeaza trafic intens la Herastrau.
26
4
pt. pt. ipj 23 iul. Bai tu esti prost, sau doar te dai cu cercu ? ipj, drept la tinta !
1
0
Huooo ! Dinozaurii care capuseaza ANR ! Ati acaparat aceasta institutie.
49
1
Traiasca dinozaurii batrani ! Acestia sunt in posturi pe viata in institutia numita anr ! Detin tot controlul.
0
2
Au belit o palaria este prea mare
1
0
pentru ce ?
0
0
Multumim pentru implicare, Doru Catana.
2
57
A aparut organigrama. Nu mai latra nimeni ?
6
0
RESPECT domnule C.Dumitrache !
5
0
Mai crede cineva ca acest director general are interese meschine? Organigrama se modifica numai numai in interesul personal,spre castigul si cu acordul dinozaurilor batrani.
23
0
Mana libera echipelor de control sa scoata la iveala toate neregulile constatate in urma controalelor. Special la zonale !
15
0
Institutie publica transformata in tarla proprie de dinozaurii batrani care sunt in functii si conduc ANR, de ani buni. Acum colcaie sa-si pastreze interesele MESCHINE. Bravo Cosmin pentru atitudine, de reusita nici vorba, Totusi meriti respectul nostru, al unora desigur.
75
3
Ce facem cu clanul SINCAN din ANR ? Cautati pe net organigrama. Nevasta.sa face legea la achizitii !
10
2
CORECT ! CORECT ! CORECT ! Acolo este gasca cu interese MESCHINE !
6
0
SINCAN o fi fost sa ia lumina de la Dumitru Catana. El facea si desfacea numai cu ajutorul lui Catana. Singur poate ca nu are putere, dar impreuna...cine stie !?! Acolo este un adevarat clan. Buc.-Voluntari-Snagov-Giurgiu. Uniti sunt mai puternici decat tot ANR la un loc.
80
2
A umblat SINCAN pe la bucuresti, pentru sustinere, a luato n freza. Sa dus vremea cand facea si desfacea.
9
1
Pentru Director Directia juridica,...il propun pe dl.Director -fost dar care inca se crede- de la DTN din MT - VIOREL OLEA!!!!!
2
83
Felicitari, Cosmin Dumitrache!Ai grija de tine ca astea sunt in stare sa te extermine.Mafia este atat de inradacinata incat sunt in stare de orice.
47
0
Dupa DEZASTRUL numit Catana, perioada de nimic a lui Mezei este de inteles ca acest nou director general sa fie denigrat. Acesta chiar a deranjat acei dinozauri batrani. Respect pentru curaj .
92
3
Cine e corvette de la economic? Tare Trandafir asta misto tare la ANR si CERONAV, banii si curvele sunt la putere, nulitatile ne conduc
2
4
S a dus Pulikq sa ia ordinul de la Buc si a venit cu ala de incorporare
4
5
Ca v a venit ziua de salariu. Ati muncit o zi si voi pe bani saraciilor, saracii dreaqu
1
1
Controale pe bune in ANR si IN SPECIAL la zonale. Angajari, promovari, deplasari, delegatii, AUTO-acici este serios de verificat. Dar pentru asta trebuie sa deranjati "dinozaurii" batrani.
70
1
Acuzatiile din titlul articolului ar trebui adresate gastilor deja existente in ANR care capuseaza institutia de ani de zile. Respect actualului director general. Succes in lupta de a amihila gruparile si dinozaurii din institutie.
37
1
Ma cheama Pilaf si de mic sug pula k pe biberon. Acum sug pula si mai mult, k nu mai sunt sef.
2
2
Fenomenul este arhicunoscut de catre toti din anr si este vechi de ani multi. Mamaia, Snagov-Herastrau, Dej, Giurgiu.
27
1
Mai sunt si alti impartitori de permise de ambarcatiuni date pe sute de euroi cu care isi platesc functiile la ANR. Din capitanii vine taxa de protectie dupa fiecare examen. La L.Grigore, I. Pana.
83
0
De ce stergeti anumite comentarii ? Le stergeti la solicitarea cuiva, sau autorul articolului sterge ce nu ii place lui ? RESPECT, Cosmin ! Ai sanse mici in batalia cu greii din ANR central si in special cu cei din ANR teritorial, dar pentru asta ai respectul si sustinerea noastra.
21
0
V ai iesit si organigarma asta...
0
2
Mai copii sa va fereasca sfantul de un control adevarat, ca sunteti morti cu totii...
3
1
Pai ce ai facut Bobitza? Le-ai stricat bussines urile lui Coval, Grigore, Musat, Lacrima Hornet supranumita cimpoias arogant petrecaret lipsit de fond.Asa cevaaa! Bre,dar proiectele,spagile si comisioanele.Saraciiiii de ei.
11
0
Dati-va-n pula mea de saracii, ca m-am distrat destul cu voi
2
5
Ca si a bagat pula n ma ta si-n tine, aia e munca ce-a mai de jos. Vreti s-o faceti fara mandat si fara ordin.... O fi una paralela
3
3
ca Pilat a ramas fara post de sef. E asteptat cu mare nerabdare la munca de jos, unde o sa si-o ia in toate gaurile. Fara alifie.
9
0
Semnatura si sireturile nu si le leaga din prima, dar pula-n ma-ta o baga din prima
3
1
Grigorescu Director General.
13
1
De reorganizare nu ati auzit, dar de viziune? La bugetari nu exista asumare,au posturile mostenite de acasa ? Daca esti competent poti fi oricand
9
0
Mama mama asta care e bazat, este pus la zid de hiene,dacaa ar fi fost unul sustinut de la polaris cum l-ar fi caracterizat?? Cred ca prim asta ii faceti un mare FAVOR si nu va dati seama...dar oligofrenia are consecintele ei
8
0
Pana la dirctor, Pilat trebuie intai sa invete sa se lege singur la sireturi, apoi sa se exprime coerent si articulat, in graiul oamenilor, si in cele din urma, sa-i reuseasca semnatura din prima incercare ...
9
0
dispare functia de sef a lu Sincan impartitorul de permise de ambarcatiuni a dat permise la toti analfabeti pe sute de euroi
16
0
Ce mizerabili sunteti toti. Ma ingrozesc cand ma gandesc ca voi decideti soarta navigatorilor.
11
1
Uitandu-ma la comentariile voastre imi dau seama cata cultural si cat bun simt au unii care se cred specialisti, ingineri si oameni educati. Niste scursuri! Fara a avea interese ascunde cum poti vorbi despre un om pe care nu l-ai cunoscut si nu stii cum gandeste, nu cunosti potentialul si puterea lui intelectuala? Aruncati cu noroi ca niste hiene si hateri ce sunteti, va meritati soarta, sunteti niste frustrati. Felicitari Domnului Comandant pentru tot ceea ce face, este normal sa se simta zgaltait cuibul de viespii cand ajunge la conducere unul '' de care nu au auzit''. Mult succes!
20
1
Bai parciurilor, aratati ca doua dosuri de coie, uitati va n oglinda saracilor, ati fost facuti la apelul bocancilor si ati venit pe usa din dos slugilor sa calariti voi lumea. Uitati va ba la voi, aveti voi fete de directori, bai bulangiilor lua-mi-ati poola n gura amandoi odata
6
7
CU BUCATI DE KKT
2
8
Noi il sustinem pe Pilat Director General, singura sansa pentru ANR
0
19
Sa va fut in gura pe toti care ati tinut cu piticu atomic cu cioc de tap
4
10
anr-ul si ceronav centre pline de curve si amante,zici ca e casa modei ,sugatoare de pwlA
17
4
Deja a fost demis .
4
5
Dumitrache, baiat fin si cu bun simt. Lasat fara sprijin si lucrat miseleste pe la spate. Nu il comparati cu porcul ala de Mezei. A fost un director general chiar mai slab decat Catana. daca nu va place acesta sa vina Olea.
33
2
Bai Dumitrache, lake, papagal sinistru, ai pus botu ala de tap la Mezei, ai facut zgomot inainte de alegeri cand tot PNL ul tau vrea liniste si o sa vii pe jos de la Bucuresti. Mare tantalau esti, te a facut hodorogu, ala vrea sa iti ia locu fraiere
3
13
Bai Dumitrache, lake, papagal sinistru, ai pus botu ala de tap la Mezei, ai facut zgomot inainte de alegeri cand tot PNL ul tau vrea liniste si o sa vii pe jos de la Bucuresti. Mare tantalau esti, te a facut hodorogu, ala vrea sa iti ia locu fraiere
4
10
Felicitari dl director si luptati mai departe pentru numele Anr-ului si pentru personalul navigant desi drumul este plin de gropi si interese meschine.
29
5
Omul isi vede de treaba lui, nu incalca ordinul, anonima ati facut o voi, bulangiilor. Numai Miro va vine de hac, las ca pleaca Tapu Dumitrache si vine Miro sa va futa n gura
4
13
Dinozaurii sunt deranjati de schimbari!Le este frica unora,au prins radacini acolo,ei si neamurile!Povestea cu nava plina de oi care au murit la Midia,vad ca aproape ati ingropat-o!
42
1
la cate curve sunt la birouri, necasatorite, casatorite si nesatisfacute sau divortate, are de unde alege. omu-i smecher. fute tot ce vrea el. sa te tina "trocariciul" ca de futut la cate femei-zdrente sunt prin birouri nu ai timp efectiv sa le rupi gura la toate. toate femeile din ANR au maselele pline de sperma. cea mai tare e aia de la economic. combina sperma cu vodca. a nabii nu se lasa pana n-o inghite pe toata. se lupta cu "trocariciul" cand il are in gura de zici ca e la stomatolog. plimba limba aia printre toti molarii.
17
13
Prea tanar, fara experienta, cu cioc, nu are imbarcare suficienta-nu este bun. Bai lingailor l-ati avut director general pe betivanul ala de Mezei, om de-al vostru cu de toate dar cel mai slab DG dupa dezastrul numit Catana.
38
2
VEZI CA PULIFRICIUL TAU CU CIOC DE TAP DUMITRACHE A PLECAT LA SEDINTA CC LA BUC DAR O SA VINA PE JOS
3
12
Comandante iarta-ma ca nu am putut sa-ti locul. Am rupt drumul la Bucuresti dar tot nu mi-a iesit. Pilat, sclavul care a trimis anonima, moare ca ramane fara locul de munca care a fost creat special de tacsu ca sa scape de pramatie. Acum ca esti tu acolo Dumitrache, nu mai pot sa-mi fac smenurile pe care visam sa le fac...asta e, in alta viata poate.
14
1
Felicitari domnului director daca taue din functiile de conducere si face economii la buget! Asa ar trebui sa faca toti directorii din institutiile de stat, sa ii urmeze exemplul!
22
2
E baiat cu ochii albastri.
4
4
Eunucul nu mai e eunuc?!Pai cum te laudai mironescule? nu-i face jocul lui mirciulica si adoratei sotii care saraca n-a cunoscut instinctul matern ci doar cele daunatoare
13
3
La mine merge bine, ma simt bine leafa merge.
3
2
PNL a condus mereu mereu ANC si APC si ACN. Muie ba curvelor, makidonilor si lu Mezei si Mironescu.
14
2
Singurul care ar fi putut sa faca ordine in ANR Constanta era Laurentiu Mironescu. Restul sunt doar niste marionete. Nu a auzit nimeni de acest dumitrache pana sa fie pus director.
9
29
Cloaca de jegosi batrani din ANR se simte amenintata si sare la atac. Fi tare Cosmin si da-i afara pe toti!
56
5
spaga incasata lunar de la shopul poarta 1 cine o palmeaza, caci mai nou cica aia vor sa cumpere toata cladirea, au inchis bancile de la parter, s-au apucat sa demoleze peretii fara a avea macar bunul simt sa ne anunte, o sa cada draq cladirea, o sa plateasca cineva daunele si mortii,poate din spagi si cadouri ca aia cu shopul au proptele vechi, esperienta in a spagui
14
1
acolo trebuie facuta curatenie, daca se va verifica doar angajarile ar fi jale, dar mai sunt si altele, poate se trimite o echipa de control, cum ar fi?
37
1
Incredibil cat de proaste pot fi unele specimene din ANR!! Cat cretinism poate sa zaca in niste muieri de doi lei si niste scapeti care cred ca un rahat ca pulifriciul Dumitrache are creier sa gandeasca ceva fara spagarul PSD-ist Mezei in spate, care a lins curul lui Mazare?!? Bai, retardation, chiar va place sa va futa-n gura Mezei si gasca lui de penali? Va meritati soarta, dobitocilor!
15
8
NOUA ORGANIGRAMA NU ESTE NICI PE DEPARTE UNA MENITA SA ADUCA SCHIMBARI POZITIVE SI IMBUNATATIREA MANAGEMENTULUI IN ANR CI ESTE UNA INTOCMITA IN ASA FEL INCAT SA ELIMINE SPECIALISTII DIN FUNCTII PENTRU A FACE LOC PERSOANELOR OBEDIENTE, FARA CUNOSTINTE PROFESIONALE,VULNERABILE, CARE EXECUTA ORDINELE FARA DISCUTII SAU OPONENTE
13
25
Noua organigrama reprezinta interesele lui Mezei puse in opera de sluga Dumitrache pe care l-a angajat nelegal la serviciul PSC in ANR
12
17
Mona ajuns ultima gloaba dupa ce a supt la camiloi acum nici la statui nu mai prinde sa suga A auns de kk
22
4
Foarte bine, cloaca de mafioti batrani PSD din ANR trebuie distrusa.
31
4
asta a navigat vreodata?
10
24
Neica nimeni tu io sugi lu mezei cu perzevativ sau fara. Asa tia ordonat sotul tau sa zici??
6
12
Mezei e in spate. Se doreste externalizarea tuturor activitatilor care aduc bani in anr. De unde sa suga in continuare mezei
13
7
Blondo, vezi sa nu iti rupi picioarele
18
2
Mona, Mona credeam ca a murit cel caruia ii faceai felatiie pe sub birou.... nu ca ai incapea.... era un mod de a spune! Uratico!
23
1
Preacurvioasa Mona iar scuipa prin presa. Face ce stie mai bine. I se desfiinteaza functia de sef, dar si a amantului ei. Nasol rau. Lasa Monicuto ca facem din nou reclamatii la Curtea de Conturi. Poate vine din nou prietena noastra Manaila Mirela Marinela si consemneaza in procesul verbal de control ca noua organigrama a ANR ului este nelegala! Ce draqu!
35
3
Bag pula in toti.
14
5
Follow the money, spunea un cunoscator!!! Nu el este cel care face combinatiile. Analizati cine din ANR a imprumutat cu o anumita suma alta persoana sus pusa...si cum a promovat ulterior, s.a.m.d. Lucruri complicate...
17
0
ACUM SA LE VEZI PE GAGICILE DIN BIROURI CUM VOR STA CAPRA SI CUM O VOR SUGE PENTRU POSTURI. DACA PANA ACUM SE MAI STIA CINE CU CINE, DE ACUM LE BAGA LA GRAMADA SI LE FAC POSTA, SA VADA DACA CORESPUND, MAI ALES PE UNELE BUNACIUNI CARE NU AU PILE!
15
3
ce fel arata directorasul asta. dupa fata iti dai seama ca nu are prezenta. cu ciocul ala zici ca e un cocalar de loft. in ce tara traim!!! toti tampitii pusi pe functie. nu ne mai revenim ca natie. directorasul asta e bun de dus in barurile de LGTB ca sigur il naucesc aia in tandreturi. simtul lui civic arata ca poarta suspensori.
15
33
sa il invete pe pilat cineva cum e cu studiile si cu prezenta la scoala.sau sa te invete mona sa iti scrii numele...sau daca toti sunteti specialisti iesiti in fata toti. daca era angajat la program de 8 h putea sa faca doctorat altfel nu ca n-aveti si voi
22
4
de la infiintarea ANR central, a inceput sa fie angajati numai nepoti, verisori, verisoare, neveste, amante, pe criterii politice, fie de dreapta, dar mai ales de stanga. Au ajuns sa fie mai multi decat in orice capitanie zonala. Si nevazul este ca treaba merge din prost inm ai prost. Incompetenta. Iar daca vine unul tanar, care nu a apucat sa fie otravit de hidra partidului, incepe fierberea. Foarte bine ca se desfiinteaza posturi de conducere. Decat Mezei, apropos o mare dezamagire, mai bine unul nou, neatins de fierea partinica...
46
6
Felicitari Cosmin
36
7
Cosmin Dumitrache pus de masonul PNL Ionut Stargate Crewing Agency reprezinta vechile interese ale lui Alexandru Mezei, Trandafir si ale gastii lor. Dumitrache a fost angajat ilegal in ANR de Alexandru Mezei iar in foaia matricola apare ambarcat la bordul navelor in acelasi timp cand a facut Doctoratul plagiat si cand a fost sef de lucrari la UMC
15
20
Felicitari cosmin...toti nemuritorii de acolo afara cu ei,felicitari si multa sanatate
38
11
A "calcat pe coada" nu pe oricine, nu a "deranjat dinozaurii" in stadiul de pui. A calcat in cuiburi de serpi veninosi. Mezei, Grigore,Trandafir, sunt numei cativa dintre greii de aici. Nu uitati ca si directorii de zonale au un cuvant GREU, GREU de spus. Respect, curaj, stima Cosmin si succes !
44
14
Bravo lui! Succes Cosmin! Calci pe alti pe coada! Tine-o tot asa!
35
7
De ce deranjeaza varsta, ati enumerat experienta: ani de navigatie, cadru didactic, functionar in cadrul ANR. Cred ca deranjeaza familiile de acolo si incep jocurile murdare, mai rau e ca se implica si presa, care ar trebui sa fie independenta. Dar Replica numai independenta nu e. Vedeti ce comentarii apar la articolele despre tov. Felix
48
6
Dle Dumitrache ai deranjat dinozaurii. Un razboi pe care nu il poti castiga atata timp cat acestia sau aliat impotriva ta.
39
4
Bag pula. Eu de unde mai fur de la nave, tigari, dolari, blugi....sa l fu t in cur pe asta. Cu Mezei era ok..,.furam pentru el, ne dsdea si noua pentru o muie la familie.
8
4
Nici iarba nu mai creste de pe urma incompetentilor, slugilor de dreapta , fie liberali, basisti sau useristi. Niciodata n-au luptat pt. interesele, binele ROM. sau romanilor. Cand romanii o sa se trezeasca va fi tarziu. Mereu s-o iei de la capat, un pas inainte, doi inapoi.
16
7
portul inseamna mezei. ANR inseamna mezei. APC inseamna mezei. ACN inseamna mezei. asa a fost si mazare si a luat 9 ani. orice are un inceput si un sfarsit.
22
4
Alt incompetent cu CV fabricat un neica nimeni venit la furat si imbogatire rapida prin spagi grase. Sluga lui Cupsa dela Ceronav care era sluga lui Mazare Paiata
14
20
la examinari puneti persoane competente nu persoane care nu au nici o treaba cu meseria asta.
30
1
Nu pot sa cred? Doar atat au gasit nu e bun trebuie aa aiba afaceri cu statu paralel si putin cazier.prea comandant,prea profesor,prea tanar
26
3
era si cazul , cateva personaje deja prindeau mucegai pe acolo, precum brieul . si asa ....era bataie de joc la adresa navigatorilor. cum sa contesti conducerea unei institutii de catre un om care vine din domeniul respectiv de activitate? ineptiile psdiste si aroganta de constantean obosit. trebuie sa iasa din puroiul din anr.
27
2
Cred ca i se misca scaunul unei persoane cu aere de sefuta si in mod sigur si prietena cu cea care a scris articolul. Palaluga blonda inca mai are proptele.....
31
3
Normal ca doar d-na Adriana Mironescu super jurnalista cu 3 casatorii la activ si afaceri cu ANR angajata prin ANR in trecut cu jurnalism ,ca de,se poate se pricepe sa scrie si sa plateasca in acelasi timp,astia prea-tineri nu sunt buni?! Ii vrea Adriana acasa
29
4
E varsta propice la care unii indiferent de partid sunt pusi mari sefi. Daca tot se inchide taraba la care sunt pusi mana-geri hai sa tot organizeze pana la terorizare. Pentru asta ei si oamenii lor incaseaza salarii mari cat incompetenta lor. Asa se procedeaza cu o tara pe care vrei s-o termini. Pui genii ca astea drept manageri.
8
9
vrajeala m la amandua partide da romanii e handicapati
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614