REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Ponta şi Macovei: Devoalări despre RELAŢII 'NEPOTRIVITE'

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Ponta şi Macovei: Devoalări despre RELAŢII 'NEPOTRIVITE'

Replica API 11 iunie 2017 | 23:22 979

Afirmaţii şi acuzaţii extrem de grave la adresa fostului premier, Victor Ponta şi a europarlamentarului Monica Macovei. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie a devoalat un episod incredibil cu Monica Macovei în prim plan. Acesta s-ar afla în dosarul SIPA pe care l-ar avea fostul ministru al Justiţiei.

"Eu vă spun exact că Monica Macovei şi Victor Ponta au dosare la SIPA. Macovei era într-un taxi, consuma alcool în taxi, se pare că se întâmplau şi alte lucruri, un pieton a trecut pe stradă şi a întrebat-o dacă nu îi e ruşine. Ăştia au condus justiţia română, nu e de râs. Făcea sex în maşină. Acel pieton a trecut, ea i-a spus câteva cuvinte urâte. taximetristul i-a dat un levier în căpăţână pietonolui şi s-a făcut dosar penal. Făcea sex cu taximetristul. Aştept să mă dea Ponta sau Macovei în judecată", a spus Vanghelie.

Şi asta nu e tot. Acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta sunt la fel de dure, dar mult mai controversate. Sunt legate de perioada în care fostul premier a stat în Franţa. "Ponta e cu Bobeică, cel care stătea la Paris. Bobeică e declarat gay oficial. Lucrează cu serviciile noastre şi cu cele din Franţa. L-a găsit Bobeică sub un pod, l-a îngrijit. Ce să vă mai spun, e prea mult", a tunat Marian Vanghelie, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vii cu ma-ta , la geamie o sa aiba multi clienti
0
1
Cind il vedem pe Victoras la puscarie. El si-a dat acordul pentru moscheia gigantica si scoala de indoctrinare islamica de la Bucuresti.Nu mai spun de cealalta parte, cu prietenul mafiot Ghita.
1
1
problema cum se puneee, ??? Bombonel era mentorul si Pontonel discipolul, la pulitica ??
3
2
almanahele citite la parnaie i-au dezvoltat imaginatia lui vanghelie,era statut rau de tot de-l visa pe tonta imbarligat cu macovei,poate chiar participa si el ,menaj a trois
4
3
Bine ca am scapat de caraghiosenia impostoare .papusa lu dracnea ,infractorul periculos
2
1
Pai nu este o noutate,CA pontea este homosexual,dar tine PE putoarea AIA ,cica nevasta,doar de fatada,dar el are partenerii lui de sex,de ,,joaca,,si Mai ride CA prostu,si-a batut joc de noi ,poporul,cum a vrut,viermele
3
2
Tiganul tot tigan ramane!
8
0
tonta si cu vitamaco si-au batut joc de popor dupa bunul plac mai cu seama vitamaco ce ne-a facut in PE cum ia venit la gura un popor de ..... ; Pai oare ce merita asta incluzand cucuveaua, coldea, oprea,si lista este cam lunga, se stie !
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614