REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Acuzaţii grave la adresa Gabrielei Bucovală: „Îşi pune neamurile în funcţii de conducere”

Acuzaţii grave la adresa Gabrielei Bucovală: „Îşi pune neamurile în funcţii de conducere”

Replica API 15 septembrie 2016 | 00:34 1787

Reacţia inspectorului general: Nu este adevărat

Reacţia inspectorului general: Nu este adevărat

Zoe Gabriela Bucovală

Actualul inspector general şcolar, Zoe Gabriela Bucovală, a afirmat încă de la începutul mandatului său că totul va fi corect şi transparent cât va fi ea la putere. Ei bine, se pare că situaţia nu este chiar aşa. Un e-mail transmis redacţiei noastre de către o femeie, o compromite pe inspectorul general. Femeia care a trimis e-mailul o acuză pe Gabriela Bucovală de faptul că susţine şpăgarii în învăţământul constănţean şi că şi-a pus rudele în funcţii de conducere.

O femeie din Constanţa afirmă că inspectorul general şcolar Gabriela Bucovală nu conduce corect şi transparent, aşa cum afirmat la începutul mandatului său. Cei drept femeia nu are dovezi, însă afirmă că Gabriela Bucovală şi-a adus neamurile în învăţământ şi că susţine cadrele didactice şpăgare. „În anul 2012, Terziu Maria a fost schimbată din funcţia de director al Grădiniţei Amicii din Constanţa pentru ca cerea bani pentru înscrierea unui copil, lucru recunoscut pe atunci chiar de doamna director. Acum când Inspector Şcolar General este Zoe Gabriela Bucovală, Maria Terziu este numită din nou director dar la o altă Grădiniţă, respectiv 45, din Constanţa. Deşi ştie situaţia doamnei Terziu, faptul că este tot macedoneancă de-a dânsei a făcut să se uite tot. Maria Terziu s-a şi lăudat: “Acum că au ajuns neamurile la putere, o să fiu şi eu director aşa cum mi-am dorit”, a spus aceasta peste tot şi aşa a şi fost. Gabriela Bucovală, care se crede corectă, nu s-a oprit aici cu neamurile. Şi-a pus verişoara director la Liceul din Ovidiu. Oare cum poate să facă aşa ceva, când a spus că pe timpul mandatului ei de Inspector, totul va fi corect şi transparent. Le transmitem părinţilor de la Grădiniţă nr.45 să aibă grijă când vin să-şi înscrie copiii!”, a afirmat Elena. T. În replică, Gabriela Bucovală susţine că nu ştie nimic despre acuzaţiile aduse la adresa ei. '”Oricine poate să spună ce doreşte. Nu o cunosc pe această femeie care afirmă aceste lucruri. Nu ştiu să vă spun dacă Terziu Maria este director la Grădiniţa nr. 45, deoarece sunt peste 200 de directori numiţi temporar până la organizarea concursului. Eu nu ştiu să am vreo verişoară la liceul din Ovidiu. Am o verişoară, dar în cu totul alte domenii de activitate. Dacă îmi spune cu nume şi prenume poate descopăr rude noi”, a declarat, pentru „Replica”, inspectorul general şcolar.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218