REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Acuzaţii GRAVE la adresa unui poliţist local din Cernavodă: „A lovit un om în sediul instituţiei” - VIDEO

Acuzaţii GRAVE la adresa unui poliţist local din Cernavodă: „A lovit un om în sediul instituţiei” - VIDEO

Replica API 4 noiembrie 2016 | 00:04 1800

„Cunoscut ca om violent”

„Cunoscut ca om violent”

Acuzaţii grave la adresa unui poliţist local din Cernavodă! Este vorba despre Marian Vilău, despre care mai multe persoane au spus că a avut mai multe abateri disciplinare, iar ultima este legată de faptul că ar fi lovit un om în timp ce se afla la serviciu. În plus, imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Contactat telefonic, primarul Liviu Negoiţă a precizat că nu i s-a adus la cunoştinţă nici o abatere disciplinară.

Acuzaţiile la adresa poliţistului local Marian Vilău din Cernavodă curg valuri, valuri. Şi nu de ieri, de azi, ci de mai mult timp. Acestea sunt legate de faptul că este cunoscut ca un om violent şi consumator de alcool. Oamenii au precizat că ar fi fost surprins chiar de către conducerea instituţiei în timp ce consuma alcool pe domeniul public, în faţa unui magazin din cartierul Încălzire sau că, acum câţiva ani, a avut o altercaţie cu un vecin, în urma căreia a avut buza umflată. Iar vorbele ating şi latura politică, cu privire la faptul că ar fi „slujit” anumiţi şefi la vremurile respective şi că spiona partea adversă. Însă gura lumii e slobodă şi ce nu poate fi probat, nu se poate dezvolta.

Însă, la adresa redacţiei cotidianului „Replica” de Constanţa a sosit un filmuleţ, care pare a fi realizat în sediul instituţiei de la Cernavodă. Aici se poate observa cum, la un moment dat, în încăpere intră o persoană, urmată fiind de un poliţist local, care pare a fi chiar Marian Vilău. În nici o secundă, acesta îl pocneşte pe tânărul civil, care fusese adus, cel mai probabil, pentru o contravenţie. Chiar şi aşa, poliţistul local nu avea acest drept. Potrivit informaţiilor noastre, totul s-at fi petrecut în august.

Contactat telefonic, primarul din Cernavodă, Liviu Negoiţă, a declarat: „Sunt plecat la Alba Iulia, la o conferinţă, iar dacă s-a întâmplat ceva acum, nu ştiu. Cert este că nu mi s-a adus la cunoştinţă nimic despre abateri disciplinare”. Potrivit Art. 296 din Noul Cod Penal (Purtarea abuzivă Infracţiuni de serviciu), se referă la: (1) Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă. (2) Ameninţarea ori lovirea sau alte violenţe săvârşite în condiţiile alin. (1) se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime, potrivit legeaz.net.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu mai nou o frec pe Vera in Primarie
0
0
Seful nostru Steflea il tine in brate
1
0
primarul Cernavodei,este persoana care-l stimeaza...respecta..iubeste si-l apreciaza pe politistul VILAU MARIAN...ani de-a randul primarul Cernavodei n-a luat nicio masura disciplinara pentru politistul local VILAU MARIAN..asta-i primaria Cernavoda..nu stiati???
8
0
Ce fac autoritatile cu acest IMBECILLL? Negoita il agreezi ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369