REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ACUZAŢII GRAVE la o CREŞĂ din Năvodari! Părinţii susţin că le-au fost agresaţi copiii!

ACUZAŢII GRAVE la o CREŞĂ din Năvodari! Părinţii susţin că le-au fost agresaţi copiii!

Replica API 7 mai 2019 | 00:46 748

Poliţia a intrat pe fir! Ar exista şi înregistrări

Poliţia a intrat pe fir! Ar exista şi înregistrări

Un scandal mocneşte de câteva săptămâni la o creşă din oraşul Năvodari! Mai mulţi părinţi sunt de circa 3-4 săptămâni îngrijoraţi de faptul că micuţii lor au început să se comporte ciudat. O mămică ne-a sesizat faptul că fetiţa ei pare terorizată şi suspectează că ar fi fost bruscată la creşa cu pricina. După mai multe ezitări, părinţii susţin că au sesizat şi oamenii legii, mai exact Serviciul Teritorial Poliţia Transporturi (SRPT). De caz s-ar ocupa şi procurorii.

Conform surselor noastre, ar exista înregistrări din care reiese că micuţii sunt loviţi, iar cazul a fost adus şi în atenţia reprezentanţilor Primăriei Năvodari. Primarul Florin Chelaru a confirmat acest lucru: "Azi după amiază (luni, 6 mai - n.r.) am aflat de situaţie şi, desigur, de mâine (marţi - n.r.) va fi constituită o comisie la nivelul unităţii, care va analiza situaţia, iar cei responsabili să fie traşi la răspundere, dacă se confirmă că au creat acea situaţie", a declarat Florin Chelaru.

Facem precizarea că este vorba despre creşa situată în zona Modern, de pe strada Cabanei din Năvodari.

OFICIAL, CE SPUN REPREZENTANŢII IPJ CONSTANŢA!

"În urma cercetărilor a rezultat suspiciunea că, la data de 24 aprilie a.c., unul dintre copiii înscriși în colectivul unei creșe din orașul Năvodari ar fi fost agresat fizic și verbal de către două angajate ale unității. În continuare, se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Aceştia au confirmat şi faptul că două mămici au depus plângere luni seara, 6 mai, la SRPT.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cetateanul indignat e homosexualul de la emisiunea Cu capsa pusa Bogdan Papacostea
4
0
si eu am avut fetita acolo...am retraso ca o tragea de par ingrijitoarele...o am la alta cresa si nu am mai avut probleme deloc cu fata.
5
0
Pai fmm de jegos ordinar ce esti, tu chiar crezi ca noi stam cu mainile in san acasa cretinule?! Ii ducem de nevoie la aceste unitati de invatamant!
6
0
pt cetateranul indignat. se pare ca dvs nu aveti copii sau nu v-ati implicat deloc in educarea lor. sau poate i-ati educat folosind cureaua. un copil nu poate fi educat cu palme si pedepse fizice. la varsta de pana in 3 ani cat au cei inscrisi la cresa, copiii nici nu sunt constienti de ce li se intampla. eu va garantez ca nu l-ar educa nici daca l-ar baga in coma. nu asa se educa un copil ci cu exemple pozitive si multa discutie. copiii nu stiu sa discearna intre bine si rau.
8
1
La asta duc noile criterii de angajare..da,de "relatii" "pile" vorbesc..daca bagi toti incompetentii te costa mult mai scump..poftim si dovada!
10
1
Daca nu va educati orataniile cum se cuvine, de ce va mirati ca mai incaseaza cate o palma la gradinita sau la scoala?
4
11
Nu toate doamnele sunt la fel!!! Sa se investigheze ca vor iesi la iveala si alte lucruri la !!!!! Doamna Tamara inscrie copii pe diverse criterii, parintii stau acasa....dar au fot atenti cu ea.....
5
4
Sa faca inchisoare toate educatoarele din gradinita aceea si sa spele toate wc-urile cat timp sunt la puscarie. Nemernice !!!! Sa nu fie iertate de loc.
6
1
Ce tot tineti cu ele daca stiu sigur si am auzit inregistrarile....alea nu sunt femei sau mame sunt demoni
8
1
Ce treaba are Politia Transporturi???
4
1
exlus pe draq daca exista inregistrari
9
1
Exclus! Nu cred asa ceva! Copilul meu are 2 ani de cand a terminat cresa si ii e dor de doamne, le pomeneste peste tot... Toate aprecierile doamnei Ani, doamnei Leo si tuturor doamnelor! Le iubim!
1
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218