REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACUZAȚII GRAVE la o grădiniță din Constanța: copiii sunt ținuți în FRIG!

ACUZAȚII GRAVE la o grădiniță din Constanța: copiii sunt ținuți în FRIG!

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 1522

Un constănțean a reclamat faptul că educatoarele de la Grădinița Perluțele Mării din Constanța închid căldura iar copilașii stau în frig în clase. Directoarea instituției de învățământ infirmă cele spuse de părinți.

O sesizare a fost făcută de un părinte care are copilul la Grădinița Perluțele Mării din Constanța spunând faptul că cei mici stau și dorm în frig în unitatea de învățământ. „Am fost anunțați să mergem să ne luam copiii de la grădiniță pentru că este frig din cauza unei avarii RADET, însă noi știm că educatoarele închid mai tot timpul caloriferele și îi țin pe copii în 17-18 grade Celsius pe timpul zilei. Majoritatea dintre ei sunt deja răciți, și să nu mai spunem că cei mici dorm îmbrăcați gros din cauza frigului” a transmis un părinte.

Pe cealaltă parte, directoarea instituției a declarat pentru Cotidianul Replica faptul că nu este vorba de așa ceva iar în instituție căldura nu este oprită decât în cazuri cum este cel prezent, o avarie. „Nu se pune problema de închiderea caloriferelor. Așa ceva nu există în grădinița noastră. A fost într-adevăr zilele acestea o avarie RADET care urmează să se termine astăzi, la ora 16.00 (marți - n.r.). Noi nu ne ținem copiii în frig, ba din contră, încercăm să facem cald cu aeroterme și calorifere electrice pentru că cei mici sunt extrem de firavi și nu vrem să riscăm să se îmbolnăvească” a transmis directorul instituției, Nicoleta Savu. Mai mult decât atât, aceasta a mai adăugat și faptul că încearcă să modernizeze și să aducă grădinița la standarde înalte, având sprijinul Primăriei.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Retine ca Mazare s-a inconjurat de ff multi makizdroni, incepand cu eminenta cenusie a Primariei Costica Racu si terminand cu celalalt Costica, Zelca. Makizdronii au avut un aport deosebit la toate manglele Echipei Mazare ! Iar lui Mokanelul ro. ii doresc sa il strapunga cainii, iar Terente sa fie seful lor !
5
0
Eu am copilul la aceasta gradinita si avaria a fost anuntata de institutie,pot demonstra cu poza,nedepinzand de dumnealor.Educatoarele ne au rugat chiar ca in ziua urmatoare sa le punem copiiilor o bluza in plus in caz ca nu se remediaza problema.Si va spun sigur ca atunci cand nu exista aceste probleme crapi de cald in gradinita.Si copiii racesc in colectivitate in general nu de la frig.Iar pe cine intereseaza directoarea este romanca si este foarte implicata in tot ceea ce face pentru aceasta gradinita.Eu ma intreb asa unora dintre voi chiar nu va e rusine sa aruncati cu rahat in munca
6
2
Muie golanului pesedist Babu
8
1
ptr cretinul care comenteaza de machidoni, ca din cauza machidonilor arata orasul cum arata, Mazare era mucan de-al vostru, el a distrus primul orasul, fara sa fie machidon.
5
7
Spagi spagi spagi
3
1
Ce faci mokanele, iar te-ai trezit sa pui aracet in branza? Ce etnie o fi directoarea? Singura problema pentru Constanta dupa caderea comunismului a fost navalirea voastra, asta fiind principalul motiv pentru care Constanta arata cum arata.
10
1
Verificati,daca vreti,gradinita;Robotel" sa vedeti cati copii sunt raciti,daca se face triajul la inceperea programului si cum ii scoate afara in papucii de clasa!
5
2
parintii sunt idioti, asta-i tragedia generatiilor actuale.
11
1
Din cate stiu, aceasta avarie a fost semnalata de catre unitate ptintr-un afis. Nu este vina lor pt defectiunile Radet-ului. Mai toti sunt raciti pentru ca este sezonul racelilor ... nu mai aruncati cu noroi si rusine parintelui care a reclamat acest lucru... educatoarele sunt cele care se chinuie cu copiii nostri, ar trebui mai mult respect...una din educatoarele vopilului meu a tinut copiii in brate aproape o luna la grupa mica in perioada de acomodare... fara vreo spaga, era cu cate 2 copii in brate si ii mangaia pe toti cei care plangeau ... nu merita reclama proasta
13
1
Vai dar cum, la 30 de ani dupa ce l-am impuscat pe Ceausecu stam tot in frig, nu avem apa calda si caldura? Neam de prosti, hoti si curve va meritati soarta.
15
7
La toate gradinitele de stat o bataie de joc. Verificati Gradinita Nr. 8 toata ziua ne cer bani. Fondul clasei 400 lei de copil, pe langa acest fond al clasei zilnic bani pt covoare, bani pt perdele, imprimanta o schimba in fiecare an etc.......Directoarea Arjoca se poarta execrabil cu parintii, urla la parinti dimineata, urla cand iti iei copilul, parca e pe camp.
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367