rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 18 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Mihaela Udrea a avut un cuvânt de spus

Acuzații la adresa unui polițist: ar fi intermediat şpaga de la soţie şi cumnată şi anunţa controalele!

Lanţul „afacerilor” în care era ancorat, în timpul liber, poliţistul Cosmin Tănase, s-a rupt în momentul în care pe fir au intrat procurorii DNA Constanţa, după cum se arată în rechizitoriu. De fapt, mai mult este vorba despre treburi „în familie” dat fiind faptul că soţia omului legii, Ştefania Claudia Tănase, ar fi vrut să obţină o autorizaţie în vederea deschiderii unei farmacii, afacere în care femeia era asociată cu mai multe persoane, inclusiv cu sora ei, Nicoleta Silvia Cota Pascu. Astfel, Cosmin Tănase ar fi intermediat şpaga dintre cele două femei şi un funcţionar cu atribuţii de control în cadrul Ministerului Sănătăţii, fiind vorba despre Laura Spaiu.

Numai că sunt şi alte dedesubturi, cu ajutorul cărora s-a ajuns la acest „castel” de infracţiuni, precizat în ancheta procurorilor. Aici este vorba despre faptul că poliţistul i-ar fi anunțat pe administratorii a două magazine de bijuterii din centrele comerciale de la malul mării, unul deţinut chiar de cumnata sa, cu privire la controale. Totodată, la intermedierea „afacerii” ar fi avut un cuvânt de spus şi Mihaela Udrea, arestată tot pentru luare de mită, dar într-o altă cauză.

Dosarul a fost instrumentat de procurorul – şef Sorin Constantinescu, indivizii fiind trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie, pe 9 decembrie. Potrivit rechizitoriului, urmărirea penală a început încă din ianuarie anul curent, în urma unui denunţ făcut de o femeie care avea multe de spus despre un poliţist care proteja anumite firme dar şi despre un lucrător din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Precizăm că, iniţial, a luat legătura cu DNA un bărbat, care ar fi, potrivit informaţiilor noastre, Nicolae P. şi care a spus că Mărioara P. (conform datelor noastre) ar avea mai multe amănunte care ar putea ajuta în viitoarea anchetă. Pe 20 ianuarie a fost formulat denunţul, atunci când datele au fost concrete: Cosmin Tănase, ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa ar desfăşura activităţi comerciale, prin intermediul soţiei sale, Ştefania Claudia Tănase, în două societăţi comerciale, între care şi Anto Farm Med SRL, (înfiinţată de sora Ştefaniei) precum şi în două magazine de bijuterii din cadrul unor centre comerciale.

Din aceeaşi declaraţie mai rezultă şi împrejurarea că ofiţerul de poliţie anunţa reprezentanţii celor două firme, precum şi a magazinelor de bijuterii de iminenţa efectuării unor verificări din partea organelor de control. Apoi, prin ordonanţa nr. 21/P/2015 din 17.09.2015 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciu Teritorial Constanţa s-a dispus extinderea urmăririi penale, în cauză, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi complicitate la dare de mită.

Ce nu face un funcţionar din cadrul Ministerului Sănătăţii pentru bijuterii: eliberează autorizaţii de funcţionare!

Au urmat interceptări telefonice, în perioada 26.08.2015 – 28.08.2015, şi astfel au rezultat indicii conform cărora, la data de 27.08.2015, Ştefania Claudia Tănase a remis, cu titlu de mită, inculpatei – funcţionar cu atribuţii de control în cadrul Ministerului Sănătăţii – bijuterii în valoare de 1.000 lei, în scopul ca funcţionarul sus-menţionat să efectueze inspecţia spaţiului noului punct de lucru al firmei, cu destinaţia de farmacie, procedură prealabilă necesară avizării deschiderii unor noi puncte de lucru farmaceutice.

Însă, Ştefania Claudia Tănase ar fi fost ajutată în remiterea bunurilor cu titlu de mită de către sora sa, Nicoleta Silvia Cota Pascu, reprezentant statutar al SC Anto Farm Med SRL Constanţa, care de comun acord, a achiziţionat bijuteriile respective în data de 27.08.2015 şi i le-a predat acesteia din urmă prin Cosmin Tănase – comisar de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – precum şi de Zâna Dobrin, colegă la Ministerul Sănătăţii cu Laura Spaiu, care au căzut de acord asupra valorii mitei.

De fapt, totul ar fi plecat de la faptul că Ştefania Tănase şi sora ei ar fi solicitat preschimbarea Autorizaţiei de funcţionare a farmaciei ca urmare a schimbării deţinătorului persoană juridică, planificarea inspecţiei la noul sediu situat în municipiul Constanţa şi schimbarea de deţinător conducător de unitate. Urmare verificării documentelor depuse la Ministerul Sănătăţii s-a dat curs solicitării privind inspecţia noului spaţiu în vederea verificării condiţiilor legale de organizare şi funcţionare a unităţii. Din aceeaşi adresă, mai rezultă faptul că a fost întocmit, pe 27 august anul curent, un raport pentru societatea în cauză, ca urmare a inspecţiei efectuate la noul sediu. Aici, la rubrica Concluzie definitivă, inculpata a propus autorizarea farmaciei fără receptură şi laborator, la noua adresă din Constanţa. Pe 28 august a fost emisă Autorizaţia de funcţionare.

Martoră în dosar apare şi Mihaela Udrea!

Cronologic, pe 25 august, la ora 20.11, Ştefania Claudia Tănase a fost apelată de o persoană (Mihaela Udrea) care şi-a exprimat rezervele privind şansele de a obţine autorizaţia pentru noul spaţiu cu destinaţia de farmacie. Pe 26 august, femeia ar fi fost sunată de către aceeaşi Mihaela Udrea (fost director în Ministerul Sănătății, arestată preventiv pe 28 august, tot pentru luare de mită, în vederea avizării unor puncte farmaceutice), căreia îi solicită să efectueze, în locul ei, inspecţia noii locaţii, indicându-i acesteia să efectueze toate demersurile pentru ca reprezentanţii firmei să prezinte dosarul de autorizare complet.

De asemenea, i-a spus inculpatei că va fi apelată telefonic, în cinci minute, de unul din reprezentanţii societăţii vizate, în condiţiile în care tocmai discutase cu inculpata Ştefania Claudia Tănase. De aici au tot continuat discuţiile, s-au pus la punct detaliile, după care au urmat convorbiri interceptate între poliţistul Cosmin Tănase şi colega femeii, respectiv Zâna Dobrin, despre „cadoul” care urma să fie făcut. Potrivit procurorilor DNA, din această convorbire reiese cu claritate că intenţia mituirii inculpatei a aparţinut poliţistului, dar şi acordul total al inculpatei Zâna Dobrin. De asemenea, a reieşit şi faptul că între soţii Tănase şi Zâna Dobrin există legături mai vechi şi care nu trebuie dezvăluite nici măcar inculpatei.

Poliţistul: „Am cumpărat o bijuterie cu perle pentru naşa...”

Din declaraţia lui Cosmin Tănase, din data de 13.11.2015, rezultă că, în data de 27.08.2015, soţia sa a cumpărat de la sora sa (Nicoleta Silvia Cota Pascu) o bijuterie cu perle în valoare de maxim 1.000 lei pentru a o oferi naşei lor care îşi aniversa ziua de naştere în data de 28.08.2015. Apoi, din discuţia dintre cele două surori rezultă că pentru valoarea de 1.000 lei, Nicoleta Silvia Cota Pascu i-a oferit inculpatei Ştefania Claudia Tănase două variante: prima – o ,,brăţărică bengoasă”, sortiment din care ar avea două bucăţi: ,,una roz şi una albă”, iar cea de-a doua variantă – ,,mai am un pandant cu perle”.

Concluzionând, acestea sunt bijuteriile dintre care trebuiau să opteze pentru a-i oferi un cadou naşei sale: două brăţări ori un pandant cu perle. Concluzia de mai sus se sprijină şi pe afirmaţiile inculpatei Ştefania Claudia Tănase din care reiese că bijuteriile sus-menţionate erau pentru o persoană apropiată ei şi surorii sale, naşa inculpatei: ,,Hai, Nicoleta, c-o ştii!”, ,,C-ai văzut că ea poartă. Şi cum am eu astea la mâini, dacă mai ai, ea poartă.” excluzând-o, astfel, pe inculpată, persoană pe care cele două inculpate pe care nu o cunoşteau. Ulterior, femeile au vorbit şi despre mita propiru-zisă. ,,Şi-a luat cadoul şi-a plecat”, ,,A, şi când îi dă drumul?”, ,,A zis că e posibil mâine, e posibil în maxim 30 de zile”.

UPDATE: Inculpații au fost achitați de două instanțe!

Procesul de judecată și-a văzut cursul firesc și, pe 4.04.2017, magistrații Tribunalului Constanța i-a achitat, pe motiv că nu există probe. ”Achită pe inculpata Tănase Ștefania Claudia- pentru comiterea infractiunii de dare de mită întrucat nu există probe că inculpata a săvârșit infracțiunea. Achită pe inculpata - pentru comiterea infractiunii de luare de mită întrucat nu există probe că inculpata a săvârșit infracțiunea. Achită pe inculpatul Tănase Cosmin- pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită întrucat nu există probe că inculpatul a săvârșit infracțiunea. Achită pe inculpata Dobrin Zâna- pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită întrucat nu există probe că inculpata a săvârșit infracțiunea. Achită pe inculpata Cota Pascu Nicoleta Silvia- pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită, întrucat nu există probe că inculpata a săvârșit infractiunea”, potrivit minutei judecătorești. Decizia nu a fost definitivă și DNA e depus apel, la fel și cei trimiși în judecată. Pe 29 noiembrie anul curent, Curtea de Apel Constanța a respins contestația depusă de Direcția Națională Anticorupție, S.T. Constanța. Decizia este definitivă.

L.C.

vineri, 11 decembrie 2015407
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Nevasta unui preot din Băicoi se întoarce la București cu o rochie nouă, de 1.400 de lei! Bancul zilei
Comentarii
mai mult...Replica
18 mai 15:15ReplicaLegea offshore a fost adoptată în Parlament!

Legea offshore a fost adoptată miercuri, 18 mai a.c., în Parlament, textul documentului fiind modificat astfel încât...1336

18 mai 21:40ReplicaInterviu cu Mohammad Murad, președinte executiv PER4230
18 mai 00:00ReplicaSorin Oprescu rămâne în arest pentru 40 de zile1430
18 mai 09:58ReplicaAccident în Năvodari! În urma impactului, motorul unei mașini a zburat! Video

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 18 mai a.c., la sensul giratoriu din...3512

18 mai 10:49ReplicaAdministrația Canalelor Navigabile ”donează” statului toți banii strânși în ultimii ani2588
18 mai 00:35ReplicaValentin Preda își recuză judecătorul care-l cercetează pentru trafic de influență!2446
18 mai 01:24ReplicaLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...2511

18 mai 22:59ReplicaDacă-i merg bine păcănelele..., Tapangea mai face două blocuri în Campus1898
18 mai 00:27ReplicaPrețurile de lux din sudul litoralului ar putea detrona Mamaia2825
18 mai 00:22ReplicaDaraban: Dacă consumăm producţie românească, vorbim de creşteri economice sustenabile. Altfel, totul e cancan

Deficitul balanţei comerciale a căpătat nişte dimensiuni cosmice, iar această cifră de 94,8 miliarde de euro pe...1075

18 mai 00:20ReplicaProfesorii nu vor mai avea voie să ofere meditații elevilor de la clasă1714
18 mai 00:19ReplicaCarla`s Dreams și Barbarossa Samba vin, în weekend, la mare1301
Vremea
8.4°8.4° - 11° miercuri, 18 mai 2022
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 7.74 m/s
Presiune: 1025 milibari

Loto
6/494562453944
5/4033174312426
joker264235201312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
18 mai 00:00SportTenis: Karolina Pliskova, principala favorită, în turul doi la Strasbourg

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova (8 WTA, principala favorită) s-a calificat luni în turul al doilea al...204

18 mai 00:00SportBox feminin: Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Mondialele de la Istanbul

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc, învingătoare luni cu 4-1 contra dominicanei Estefani Almanazar de Leon, s-a...211

18 mai 00:00Sport"Fotbalul ştie să fie crud", a comentat selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, ratarea calificării la CM 2022

"Fotbalul ştie să fie crud", a comentat luni selecţionerul naţionalei Italiei, Roberto Mancini, ratarea calificării...212

18 mai 00:00SportTenis: Filip Jianu şi Nicholas David Ionel, calificaţi în optimi la Şimkent

Jucătorii români de tenis Filip Cristian Jianu şi Nicholas David Ionel s-au calificat, luni, în optimile de finală...216

Local
18 mai 00:04LocalUn drogat, urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Palazu Mare!

Oamenii legii, în timp ce efectuau acțiuni de patrulare pe străzile din Palazu Mare, au dat peste un șofer care rula...1851

18 mai 00:08LocalBărbat atacat de doi tineri, în stațiunea Mamaia!

În urma cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști...1146

18 mai 22:10LocalCarambol în zona Primăriei din Murfatlar

618

18 mai 00:06LocalO mașină a luat foc, la ieșire din Năvodari

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., la ieșire din Năvodari, în...530

18 mai 22:16LocalIncendiu la o casă din Medgidia

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 17 mai a.c., în Medgidia, pe strada Mihai...1122

18 mai 15:27LocalConstantinescu și Gâmbuțeanu n-au vrut să fie audiați prin videoconferință, de Tribunal!

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri și Poduri Constanţa a depus în instanță o plângere soluţii de...987

18 mai 22:10LocalCJ a lansat proiectul Creșterea transparenței, eticii și integrității la nivelul județului Constanța

Consiliul Județean Constanța organizează marți, 17 mai, o conferință de presă organizată cu ocazia lansării...450

18 mai 22:10LocalCea de-a V-a ediție a Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice -Medgidia se apropie de start

Primăria municipiului Medgidia organizează în perioada 20 - 22 mai 2022, pe Stadionul Municipal „Iftimie Ilisei”,...376

18 mai 00:08LocalIncendiu în Cernavodă, o casă a luat foc

448

Politică
18 mai 00:00PoliticăJaponia oferă un sprijin esenţial persoanelor strămutate din Ucraina, împreună cu România şi UNHCR

Japonia oferă un sprijin esenţial pentru persoanele strămutate din cauza invaziei din Ucraina, asigurând transportul...264

18 mai 00:00PoliticăPaşca: Camere de audiere pentru minorii care au fost victimele abuzului sexual, amenajate printr-un proiect al MJ

Ministerul Justiţiei (MJ) a demarat un proiect finanţat din fonduri norvegiene, prin intermediul căruia vor fi...224

18 mai 00:03PoliticăBudăi: Noi în România nu mai avem impozitare unică

330

18 mai 01:13PoliticăSorin Oprescu a fost prins în Grecia

Sorin Oprescu, fostul primar general al Bucureștiului, a fost de negăsit, imediat după condamnarea definitivă la 10...2329

18 mai 21:04PoliticăProcesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023

Procesul de redeschidere a minelor de magneziu şi grafit ar putea începe în 2023, cu anumite condiţionări privind...542

18 mai 21:01PoliticăLuminiţa Odobescu: Femeile continuă să fie ţinta abuzurilor

371

Interviuri
12 apr 00:05InterviuriMihai Lupu: Nu sunt dușman cu Huțucă! Mai avem și opinii diferite! Video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a aflat în studioul Replica de Constanța, unde a vorbit...3483

9 apr 00:08InterviuriAnca Ghițulescu, director executiv DGASPC: Avem o mare problemă cu centrele pentru adulți! Video

Centrele pentru adulți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța sunt...2337

7 apr 14:34InterviuriFelicia OVANESIAN (I): Sunt singurul funcționar din cadrul primăriei care nu face nimic fără să știe primarul. VIDEO

6100

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, vineri,...3097

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

De când a ajuns la Guvernare, PSD a reușit să inițieze mai multe proiecte de legi, unele dintre ele fiind și...4096

14 apr 00:41InterviuriCristian Cîrjaliu: Atât timp cât nu iau niciun ban de la nimeni în mod necuvenit, dorm foarte liniștit

Este unul dintre acei primari care, dacă nu ar fi existat, ar fi fost inventat. În ciuda contestațiilor venite din...3325

8 apr 00:10InterviuriFelicia Ovanesian îi răspunde lui Ionuț Rusu: Neinspirat, agresiv și puțin nepoliticos. VIDEO

Disconfort, haos, nervi în trafic, șantiere peste șantiere… sunt aspecte cunoscute de către administrația locală...11411

24 mar 00:20InterviuriGheorghe Haleț ar vrea să reînvie festivalul de muzică ușoară Mamaia! Video

Gheorghe Haleț este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și cultură din Constanța. A cochetat și cu...5062

22 mar 19:49InterviuriRăzvan Pantelimon: Ar trebui să ne fie frică de criza economică și alimentară, nu de război! Video

1631

Monden
18 mai 00:00MondenDoja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor...500

18 mai 00:00MondenMegan Fox, însărcinată? Gestul lui Machine Gun Kelly a stârnit controverse

Machine Gun Kelly (MGK) a fost prezent pe scena de la Billboard Music Awards, unde a făcut o afirmație care i-a luat...278

18 mai 00:00MondenPiesa Trenulețul a ajuns în topul celor mai virale piese pe Spotify

233

18 mai 00:00MondenClaudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: „Nu mai știa dacă mi-a adus copiii“

Războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau s-a reluat! Cântăreața a decis să facă lumină în...396

18 mai 03:21MondenKourtney Kardashian și Travis Barker, nuntă în secret! Cum a arătat mireasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu...340

18 mai 03:17MondenCât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Leni Klum este fiica supermodelului internațional Heidi Klum, 48 de ani, și, la vârsta de 18 ani este deja un model...272

18 mai 00:00MondenJerry Bruckheimer confirmă că Johnny Depp nu va reveni "în acest moment" în seria "Pirates of the Caribbean"

Jerry Bruckheimer, producătorul seriei de filme "Pirates of the Caribbean", a confirmat că Johnny Depp nu va reveni...249

18 mai 00:00MondenAmber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp...284

18 mai 00:00MondenFestivalul de Film de la Cannes: Nume mari şi producţii de răsunet, la cea de-a 75-a ediţie

202

Mapamond
18 mai 00:00MapamondUcraina: Minele antipersonal, principala ameninţare în cazul locuitorilor din teritoriile eliberate

Minele antipersonal reprezintă principala ameninţare la adresa locuitorilor din teritoriile ucrainene eliberate de sub...194

18 mai 00:00MapamondCoronavirus - OMS: COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord

COVID-19 se poate răspândi rapid în Coreea de Nord, unde programele de vaccinare nu au început încă, a avertizat...223

18 mai 00:00MapamondOraşul New York se confruntă cu un nou val de COVID-19

233

18 mai 00:00MapamondFranţa: Elisabeth Borne va deveni prima femeie prim-ministru din ultimii treizeci de ani

Preşedintele francez Emmanuel Macron a ales-o luni pe Elisabeth Borne, actualul ministru al muncii, drept viitorul său...231

18 mai 00:00MapamondPreşedintele turc Erdogan avertizează că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat luni că nu va aproba aderarea Finlandei şi Suediei la NATO,...256

18 mai 00:00MapamondMinistru: Austria nu intenţionează să adere la NATO

În contextul anunţului recent al candidaturilor Finlandei şi Suediei la NATO, ministrul austriac de externe Alexander...213

18 mai 00:00MapamondParisul "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune

Franţa "va fi alături de Finlanda şi Suedia" în caz de agresiune, a declarat luni seară Palatul Elysée, după ce...206

18 mai 00:00MapamondUcraina: Cel puţin 10 morţi în lovituri ruse la Severodoneţk, în est

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodoneţk, în estul Ucrainei,...181

18 mai 00:00MapamondMarea Britanie: Suedia şi Finlanda ar trebui să adere la NATO "cât mai curând posibil"

200

Sănătate
18 mai 00:00SănătateCauzele neștiute ale balonării. De ce nu e bine să bem cu paiul sau direct din sticlă

Multă lume suferă de balonare astfel că aflăm de la ce apare această senzaţie de disconfort. Expertul în boli...277

18 mai 00:00SănătateCe se întâmplă în corpul tău atunci când înghiți semințele pepenelui verde

Probabil că ai auzit de multe ori, cel puțin în copilărie: ”Nu mânca pepenele cu sâmburi! Nu îți face...374

18 mai 00:00SănătateAlocația de hrană pentru bolnavii din spitale se majorează de la 1 iunie

213

18 mai 00:00SănătateBăutura pe care toți o consumăm și care provoacă boli cronice și „încetinește” creierul

Experții medicali atrag atenția că băuturile carbogazoase dulci pot provoca boli cronice și ”încetinesc”...306

18 mai 00:00SănătateAlimentele care combat oboseala. Ce să incluzi în dietă ca să ai mereu energie

De multe ori oboseala nu este cauzată de lipsa somnului sau activitățile intense din timpul zilei, ci și de...324

18 mai 00:00SănătateE-urile din alimente, detaliul la care trebuie să fim atenți

Profesorul Cristian Dima a vorbit despre e-urile din alimente și cât sunt de periculoase pentru sănătatea noastră....218

18 mai 00:00SănătateGafă de proporții: Secretarul de stat care a anunțat că iodura de potasiu nu se distribuie vorbea în nume personal

Ministerul Sănătății a transmis, luni, că secretarul de stat Tiberiu Brădățan, care a spus că pastilele de iod...241

18 mai 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: Niciun deces raportat luni la pacienţi cu COVID-19

În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces la pacienţi cu COVID-19, a informat, luni, Ministerul...191

18 mai 00:00SănătatePeste 5.600 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima săptămână

190

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT