REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACUZAȚIILE unei MAME: ”E fiul meu, dar e AGRESIV! Și-a bătut și fosta soție, acum urmează actuala”

ACUZAȚIILE unei MAME: ”E fiul meu, dar e AGRESIV! Și-a bătut și fosta soție, acum urmează actuala”

Replica API 15 noiembrie 2019 | 01:21 251

Fiul: ”Da, trebuie să consum alcool ca să dorm!”

Fiul: ”Da, trebuie să consum alcool ca să dorm!”

O femeie din Constanța a ajuns în fața instanței, solicitând emiterea unui ordin de protecție pe numele propriului fiu, acuzându-l că este agresiv. Ultimul eveniment ar fi avut loc în noiembrie, atunci când a împins-o, iar ea a căzut, lovindu-se de masă. În plus, reclamanta a mai spus și faptul că fiul ei a agresat-o pe fosta soție, iar acum urmează actuala.

Judecătoria Constanța a admis cererea formulată de r eclamantă, domiciliată în Constanța, în contradictoriu cu pârâtul. Astfel, a fost emis un ordin de protecție pentru o perioada de 6 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen. S-a dispus evacuarea pârâtului din locuința familiei, iar bărbatul a fost obligat să păstreze distanța minimă de 100 m față de reclamantă. Prin cererea înaintată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța la data 4.11 .2019, reclamanta a învederat că pârâtul, sâmbătă, în data de 2.11.2019, a făcut scandal, a împins-o, s-a lovit de o masă și a căzut.

Până la acest moment au fost multe scandaluri însă nu a mai lovit-o. Pârâtul și -a bătut și prima soție care a plecat cu copiii si actuala soție cu care locuieste în imobilul său. Copilul acestora are 18 ani. Pârâtul consumă des băuturi alcoolice și amenință ca dacă va vinde apartamentul sau dacă este chemată Poliția, o omoară. "Îmi induce o stare de frică", a spus ea în instanţă. La interpelarea instanței, pârâtul a spus că este adevărat ce a susținut mama sa . Da, a venit băut acasă, însă de câte ori o aude pe mama sa țipând la tatăl său, lucru care îi displace.”Are vâtrsta de 50 de ani și este taximetrist. Băiatul are vârsta de 18 ani și s-a mutat la prietena lui. Arată că de două, trei ori pe sptămână consumă băuturi alcoolice pentru că lucrează foarte mult si este nevoit sa bea 4-5 beri să poată dormi. Nu urmează vreun tratament, doar calmogen”, potrivit declarațiilor pârâtului.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa mai crescut, mamico!
0
0
Jigodia asta crede ca este proprietarul femeilor ? Nu stie ca si femeile au aceleasi drepturi ?
1
0
animalul asta cu probleme reale psihice este taximetrist si transporta pasageri... bravo natiune !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367