REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Acuze grave la adresa lui Gabi Tamaș: „E de necrezut ce se întâmplă, e caz penal!”. Transferul la Astra blocat?

Acuze grave la adresa lui Gabi Tamaș: „E de necrezut ce se întâmplă, e caz penal!”. Transferul la Astra blocat?

Replica API 8 august 2019 | 00:00 383

Avocatul lui Gabriel Tamaș, Eitan Stoler (cu rădăcini din România - părinții români, el e născut în Israel), a dat un interviu exclusiv în care lămurește problema cu fostul său client, care refuză să-i plătească suma de 70.000 de lei.

Eitan Stoler conduce un cabinet de avocatură cu renume, fiind considerat unul din cei mai consacrați oameni din Israel în aceasta breaslă. E revoltat de modul în care Tamaș a ales să se comporte după plecarea de la Hapoel.

„E de necrezut ce se întâmplă. Sunt extrem de afectat și decepționat de jucătorul pe care l-am salvat de cel puțin un an în închisoare pentru gravele acuzații aduse de tribunal. Nu numai că l-am salvat, i-am salvat și cariera fotbalistică. Era în pericol. Patronul, conducerea și în special fanii erau în al noulea cer. Simt că am primit un cuțit în spate. Eu și biroul meu am lucrat 20 de ore pe zi pentru el, lăsând la o parte și multe dosare importante.

Am apelat la avocatul Shauli Cohen din Haifa ca el să deschidă un dosar de execuție silită a bunurilor jucătorului. Dar în primul rând cartea verde a jucătorului care a semnat cu Astra. Am apelat la Hapoel Haifa să nu-i dea dezlegarea până nu primesc banii. Și Haifa trebuie să primeasca bani de la transfer, 20.000 de euro, dar asta nu e treaba mea”, a declarat Eitan Stoler pentru GSP.ro.

Cine s-a obligat să plătească

„La început, clubul a spus că va plăti cheltuielile, dar apoi Gabriel Tamaș mi-a zis că el se înțelege cu conducerea și plătește în rate. Cecurile particulare care au revenit de la bancă nu aveau acoperire. Aici, în Israel, e vorba de un lucru penal.

Am avut încredere deplină în jucător! Era fericit că l-am reprezentat și chiar a promis că o să ne facă o petrecere mare la el acasă! Suma cerută nu numai că este mare, e chiar rezonabilă și una corectă. Știam că e iubit și simbol al suporterilor!”, a adăugat Stoler.

Cum s-a ajuns la colaborare

Primul avocat care s-a ocupat de dosarul lui a fost anunțat de club că nu mai este dorit și atunci Ioana, soția fotbalistului, a auzit de avocatul Stoler și s-a adresat conducerii clubului. Din acel moment, omul care îl acuză acum pe Tamaș a intrat în acțiune și s-a întâlnit urgent cu consulul român pentru a pune presiune pe justiție: „E un fost jucător al naționalei României. Fanii îl iubesc enorm”.

Nu s-a speriat de dispariția sportivului

„Gabriel Tamaș este imprevizibil la pătrat! Mie mi-a spus că e fericit în Israel, că e iubit și apreciat iar Haifa e un super oraș. Spunea că vrea să se retragă acolo, să primească cetățenie și apoi să primească o funcție la club. Eu sper ca lucrurile să se aranjeze, să-mi plătească și apoi pot doar să-i urez baftă în continuare și să-i meargă bine”, a încheiat avocatul.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ehe..., asta chiar trebuie sa ramana in istorie: un evreu a luat tzeapa cu bani de la un roman...!
0
0
Un nenorocit de betiv! Face de ras fotbalul romanesc
2
0
Un foarte bun fotbalist
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614