REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ADDA, super sexy în videoclipul piesei „Lacrimi“, după ce a slăbit 8 kilograme la Asia Express

ADDA, super sexy în videoclipul piesei „Lacrimi“, după ce a slăbit 8 kilograme la Asia Express

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 1509

ADDA

Foto Instagram

ADDA lansează „Lacrimi”, a opta piesă de pe albumul „Artă, Viață și Iubire”, album ce urmează să fie disponibil pe platformele digitale primăvara această. Cu o poveste sensibilă, în care emoțiile și muzică împart același glas, single-ul pune în versuri o luptă plină de orgolii, din care dragostea iese mereu câștigătoare. În videoclipul piese o vedem pe ADDA în cea mai sexy ipostază, după ce a slăbit în jur de 8 kilograme în Asia Express.

ADDA a lansat cel mai sexy clip din carieră pentru piesa «Lacrimi», melodie în care vorbește despre rătăcire și despre durerea provenită din iubirea neîmpărtășită sau din infidelitate.

Artista, concurentă în sezonul 3 Asia Express, care se difuzează în prezent la tv, a mărturisit că inspirația piesei este chiar relația de iubire pe care o are alături de soțul ei, Cătălin Rizea cu care a pornit pe «Drumul Comorilor».

„Când am scris piesa «Lacrimi» m-am inspirat din povestea nebună de dragoste pe care o am cu Cătălin. În piesă am exagerat puțin situația. Este vorba despre un cuplu care se tachinează, se ceartă, se împacă doar că să se certe din nou. Dar cei doi se iubesc nebunește și orice ar fi, rămân împreună”, povestește ADDA.

Textul piesei este scris de către ADDA, iar muzica este compusă de către artistă și Alex Cotoi în studiourile Baladda Records. Regia videoclipului a fost realizată de SAN, conceptul clipului a fost gândit de ADDA, iar producția video a fost asigurată de Cătălin Rizea și Radu Șelaru.

În septembrie, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu ține”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată că-n povești”, „Răsărit” și „Plâng în hohote”, „Grădina” și „Dacă”, o piesă scrisă pentru soțul ei la scurt timp după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

ADDA a slăbit 8 kilograme în timpul filmărilor Asia Express

ADDA a dezvăluit cum a fost experiența Asia Express pentru ea, dar și câte kilograme a lăsat în Filipine. „Asia Express a fost o experiență de neuitat atât pentru mine, cât și pentru Cătălin. Probele au fost pe cât se poate de intense, dar și amuzante. Nici nu știu exact (n.r. câte kilograme a slăbit) Vreo 8 kilograme cred că am dat jos în competiție”, a declarat ADDA, potrivit click.ro.

Odată cu lansarea piesei «Lacrimi», ADDA vrea să le facă un cadou cuplurilor de Dragobete și îi provoacă să fie creativi. Artista îi invită pe fanii ei să scrie în secțiunea de comentarii de pe YouTube a piesei Lacrimi o declarație de dragoste pentru partenerul de viață. Cel mai apreciat mesaj va primi un cadou creativ și original. ADDA îl va suna prin videocall pe partener și îi va cânta chiar de Dragobete, pe 24 februarie.

„Give a call! Fă-i o declarație de dragoste iubitei/iubitului tău, iar comentariul care primește cele mai multe aprecieri va fi premiat. Îți voi suna partenerul printr-un apel video pe 24 februarie, de Dragobete, și îi voi cânta. Alegerea va fi făcută pe data de 23 februarie. (Mesajul trebuie scris în secțiunea de comentarii a piesei) Spread the love”, a fost mesajul publicat pe YouTube de ADDA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da oana roman cit mai slabit saptamana asta ?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920