REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Adela Popescu și Andreea Bănică, puse la zid de fani!

Adela Popescu și Andreea Bănică, puse la zid de fani!

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 998

Adela Popescu și Andreea Bănică au fost puse la zid de fani, după ce au surprins cu aparițiile pe care le-au afișat recent pe rețelele de socializare. Cele două dive nu s-au putut abține de la comentarii și le-au răspuns internauților. Iată ce au avut de spus.

Prezentatoarea Vorbește lumea a fost dur certată de fani!

Adela Popescu a fost prezentă la botezul fiului Andreei Ibacka și al lui Cabral, iar ținuta îndrăzneață pe care a ales să o poarte la marele eveniment nu a trecut neobservată, mai ales de internauți.

Prezentatoarea matinalului de la PRO TV a optat pentru o ținută formată dintr-un sacou supradimensionat și o pereche de pantaloni scurți, asortați cu un top neutru. În acest sens, gurile rele nu s-au putut abține de la comentarii și au criticat-o dur pe Adela Popescu pentru alegerea făcută.

La scurt timp după petrecerea organizată de cuplul Ibacka în cinstea micuțului lor, Adela a observat dezbaterea pe care a iscat-o în mediul online, așa că a decis să calmeze spiritele. „Ca să vedeți că aveam ceva pe sub sacou”, a scris ea pe contul de Instagram, în dreptul unei fotografii în care își etala ținuta.

Andreea Bănică îi calcă pe urme Adelei Popescu! Fanii au luat-o la rost, dar nu s-a abținut de la comentarii

Nici urmăritorii Andreei Bănică nu s-au lăsat mai prejos la capitolul comentarii răutăcioase, iar vedeta nu i-a scutit de un răspuns în care elucidează marele mister! Mulți dintre cei care îi apreciază pagina sunt de părere că a apelat la medicul estetician, mai ales la nivelul feței, însă vedeta în vârstă de 43 de ani a postat un mesaj prin care lămurește situația. Astfel, solista transmite, cu vehemență, că nu și-a modificat chipul.

„Singura operație pe care o am este septoplastie pentru problemele pe care le aveam cu respirația. Nu am operații estetice. Merg la tratamente pentru a-mi întreține pielea, tenul, fața, pentru că îmi doresc să îmbătrânesc frumos, ci nu urât.

Nu înțeleg frustrările și problemele lor. Consider că aceste femei care stau pe astfel de pagini și care comentează e clar că au ceva probleme din trecut sau prezent și au strâns de-a lungul timpului niște frustrări. Fetelor, trebuie să apelați la specialiști ca vă ajute să ieșiți din problemele voastre.”, a scris Andreea Bănică, pe conturile sale de social media, scrie click.ro.

Legătura neștiută dintre Adela Popescu și Andreea Bănică

În ciuda faptului că Andreea Bănică a călcat deseori pragul televiziunii PRO TV, puțini știu că ea și Adela Popescu, în a cărei emisiune a fost invitată în repetate rânduri, au în comun chiar pasiunea pentru muzică! Prezentatoarea TV a lansat un album, intitulat „Lacrimi de iubire”, asemenea serialului în care juca la momentul respectiv.

Adela a ales apoi să se concentreze exclusiv pe cariera din televiziune și are trei copii, trei băieți, cel mai mic fiind născut în urmă cu doar un an. Andreea Bănică este influencer și are numeroase contracte, câștigând bani frumoși din rețelele de socializare, dar și din muzică și cel mai important rol pe care îl are, în viața de zi cu zi este cel de mamă. Alături de Lucian Mitrea are atât o fată, cât și un băiat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920