REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adela Popescu, surpriză romantică pentru Radu Vâlcan, la ceas de seară

Adela Popescu, surpriză romantică pentru Radu Vâlcan, la ceas de seară

Replica API 24 februarie 2021 | 00:00 1199

Adela Popescu le-a făcut fanilor o mare bucurie la ceas de seară. Fire deschisă, frumoasa artistă le-a dezvăluit internauților câteva detalii din viața de cuplu, astfel că le-a împărtășit surpriza pe care i-a pregătit-o soțului ei, Radu Vâlcan. Iată în ce ipostază uimitoare s-a afișat celebra cântăreață în baie!

Adela Popescu și Radu Vâlcan stau pe un ponton gri. Ea își ține brațele în jurul spatelui său, iar ea pe piciorul ei. Artsta poartă o rochie neagră, iar prezentatorul un tricou alb și pantaloni negri cu model alb, scrie spynews.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un bun exemplu pentru toate cuplurile. Deși la început gurile rele nu le dădeau prea multe șanse de a rămâne împreună, aceștia au demonstrat că se înțeleg la fel de bine și-n viața reală, nu doar pe platourile de filmare, pe când formau o echipă în diferite seriale, astfel că în prezent sunt părinții a doi băieței superbi, Andrei și Alexandru, iar al treilea se află pe drum, cântăreața fiind din nou însărcinată, veste ce i-a încântat nespus.

Cum l-a surprins Adela Popescu pe Radu Vâlcan la ceas de seară

De când stă mai mult pe acasă, având grijă ca sarcina să evolueze perfect, Adela Popescu a avut mai mult timp să stea de vorbă cu fanii ei. Așadar, recent, vedeta le-a împărtășit acestora câteva amintiri de suflet, spre exemplu experiențele de la începuturile carierei, atunci când cânta la nunțile din sat, dar le-a dezvăluit și cum arăta când era însărcinată cu ceilalți doi copii.

Artista, ipostază uimitoare în baie

În urmă cu câteva ore, Adela Popescu a intrat din nou în atenția fanilor, de această dată cu o surpriză romantică pentru Radu Vâlcan. Așa cum se poate vedea în imaginile postate de vedetă la InstaStory, cântăreața i-a pregătit soțului ei o baie caldă, cada fiind plină de spumă. Filmulețul a fost însoțit și un mesaj amuzant ce i-a făcut pe admiratori să zâmbească.

„Romantismul n-a murit, dar mai are puțin și să răcește”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginilor de la InstaStory, etichetându-l totodată pe partenerul ei de viață, Radu Vâlcan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are timp sa o depaseasca pe Anca Serea ..
3
0
Bina ca nu a facut un caca incolcait si nu l-a pozat cum plutea, suveran si nepasator, in apa WC-ului...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614