REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adele, de nerecunoscut după ce a slăbit zeci de kilograme. A avut recent o apariţie spectaculoasă

Adele, de nerecunoscut după ce a slăbit zeci de kilograme. A avut recent o apariţie spectaculoasă

Replica API 14 februarie 2020 | 00:00 478

Adele

Nu mai apare prea des în lumina reflectoarelor, dar Adele continuă să uimească. Cântăreaţa nu a fost la decernarea Premiilor Oscar 2020, ea a participat la o petrecere organizată după acest eveniment şi a uimit!

Se fereşte de ochii curişi au jurnaliştilor, dar şi de aparatele de fotografiat insistente. Adele este o prezenţă din ce în ce mai discretă, chiar şi la evenimente. Recent, ea a fost surprinsă la o petrecere după Premiile Oscar organizată de către Guy Oseary. Ea a stat alături de alte vedete consacrate printre care Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Kim Kardashian şi Kanye West.

Cei care au văzut-o pe artistă au fost uimiţi: „Ea arăta complet diferit, aproape de nerecunoscut”, a dezvăluit o sursă pentru People.

Pare că Adele nu a fost prea multe fotografii la eveniment, dar prezentatoarea TV Kinga Rusin a reuşit să o surprindă într-o imagine. Cântăreaţa arată atât de bine! Poartă o rochie cu un model animal print, mulată. Silueta ei iese în evidenţă!

click pe foto

„Am vorbit cu Adele despre… pantofi. Am avut o conversaţie despre tocurile mele înalte, iar ea mi-a sugerat să îmi pun pantofii pe care îi avea ea”, a spus Kinga.

Se pare că toţi cei care au remarcat-o pe Adele au sesizat ce mult a slăbit, ce talie are, ce corp...precum al unui fotomodel: „Ea s-a descălţat şi s-a distrat pe ringul de dans. A stat cu Nicole Richie şi au vorbit mai mult timp”, a adăugat aceeaşi sursă.

Cum a slăbit Adele? Dietă extremă şi foarte puţin sport

Artista a scăpat de cele 20 de kilograme în plus doar prin dietă, susţinută de foarte puţin sport. Pentru a ajunge la noua ei siluetă, Adele şi-a schimbat stilul de viaţă, a renunţat la zahăr şi a adoptat o dietă cu foarte puţine calorii, bazată în principal pe legume. Cu toate acestea, sunt voci care susţin că o astfel de dietă, care te ajută să slăbeşti rapid, nu este benefică pe termen lung, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218