REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Adele s-a transformat radical și este mai fericită ca oricând. Cum arată vedeta nemachiată

Adele s-a transformat radical și este mai fericită ca oricând. Cum arată vedeta nemachiată

Replica API 3 august 2020 | 00:00 1186

Adele, în vârstă de 32 de ani, s-a reinventat complet, iar cea mai recentă imagine postată de artistă nu mai amintește cu nimic de cea pe care o știam cu toți, în urmă cu 5-6 ani. Artista britanică i-a adus un omagiu artistei sale preferate, Beyonce, și i-a uimit încă o dată pe fanii săi. Iată cum arată Adele după ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme!

Adele

Adele a divorțat de soțul său anul trecut și s-a reinventat complet. A urmat o dietă strictă, a renunțat la dulciuri, alcool, iar rezultatele nu au întârziat să se vadă. După o perioadă îndelungată în care nu a mai apărut public, Adele i-a uimit pe toți atunci când s-a afișat la un eveniment la începutul anului, cu 50 de kilograme în minus. Rochiile lungi, largi, sunt o amintire pentru vedeta care se mâdrește cu silueta de invidiat pe care a obținut-o.

Adele, în prezent

Sursă foto: Instagram

„Obișnuiam să beau 10 căni de ceai pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun, scrie click.ro.

Adele, înainte de a începe cura de slăbire

Sursă foto: profimedia

Beyonce, artista preferată a lui Adele a lansat o nouă melodie, ocazie cu care solista britanică nu a ratat ocazia de a o felicita public pe cea pe care o consideră un model profesional. În cea mai recentă fotografie, Adele este aproape de nerecunoscut: aceasta a pozat sub un ecran unde rulează cel mai nou clip al lui Beyonce, arătându-și admirația pe care o poartă cântăreței americane. În plus, Adele poartă o vestimentație similară celei avute de Beyonce în videoclipul melodiei.

Nemachiată, dar cu un zâmbet de milioane, Adele a făcut furori cu fotografie pe care a postat-o pe Instagram, peste 3 milioane de oameni din întreaga lume au apreciat instantaneul în mai puțin de 24 de ore de la publicare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din vaca in vacuta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102