REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adelina Pestrițu, petrecere la piscină pentru fiica ei. La doi ani, Zenaida e sărbătorită cu fast de vedete din showbiz

Adelina Pestrițu, petrecere la piscină pentru fiica ei. La doi ani, Zenaida e sărbătorită cu fast de vedete din showbiz

Replica API 4 august 2020 | 19:54 2103

Trei august este zi de sărbătoare pentru Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea. Micuța lor, Zenaida împlinește doi ani. Părinții i-au organizat o petrecere pe cinste, cu o multitudine de baloane colorate. Nu au lipsit cadourile și nici partenerii de joacă.

Sursă foto: Arhivă personală

Luni, 3 august, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Zenaida. Condițiile speciale impuse din cauza pandemiei de coronavirus i-au împiedicat să organizeze o petrecere amplă, cu mulți invitați, însă părinții au găsit o soluție pentru ca aniversarea să fie una de neuitat.

Sursă foto: Instagram

Echipați cu răbdare și multă atenție, nu au lăsat nimic la voia întâmplării, iar locul ales a fost unul cu un decor de poveste, demn de o prințesă. Familia și prietenii au sărbătorit-o pe Zenaida la o piscină din Capitală.

Sursă foto: Instagram

Baloane gigant de culoare roz, jucării de pluș supradimensionate, un cort în care au fost așezate cadourile, acestea au fost ingredientele care au făcut ca ziua Zenaidei să fie una memorabilă. Tematica petrecerii pare să fi fost inspirată de celebrul personaj de desene animate Minnie Mouse.

Sursă foto: Instagram

De la aniversare nu au lipsit invitații, buni prieteni ai părinților. Printre cei care au participat s-au numărat Elena Băsescu și copiii ei. Fata fostului președinte Traian Băsescu s-a asortat cu fiica sa, ambele purtând culoarea roz. În ceea ce o privește pe Adelina, ea a optat pentru o rochie albă, lungă până la nivelul solului.

click pe foto

Elena Băsescu şi fiica sa

Adelina a postat pe pagina personală de Instagram o serie de fotografii de la petrecerea fiicei, iar prietenii i-au transmis Zenaidei cele mai bune urări.

Semnificația numelui Zenaida

Vedeta s-a gândit mai mult timp ce nume să-i pună micuței, iar rezultatul final a fost unul deosebit. Numele Zenaida are o semnificație specială pe care Adelina și Virgil l-au ales din timp, scrie click.ro.

Zenaida a venit pe lume în urmă cu doi ani, pe 3 august

Sursă foto: Instagram

Numele Zenaida provine de la Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele acesta este atestat încă din secolul al VI-lea, iar derivatele sale sunt Zina sau Zinca. Acest nume simbolizează viață.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218