REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Adevăratul motiv pentru care Carmen Șerban se mută din România

Adevăratul motiv pentru care Carmen Șerban se mută din România

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 1704

Carmen Șerban a anunțat în urmă cu ceva timp că se mută din România. Ei bine, abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care faimoasa cântăreață pleacă din țară pentru a începe o nouă viață în Londra. Renunță celebra artistă la pasiunea pentru muzică odată cu această schimbare majoră? Iată ce le-a transmis vedeta admiratorilor, scrie spynews.ro

Carmen Șerban este una dintre cele mai iubite vedete din România. Artista a reușit să cucerească iremediabil publicul, atât prin vocea ei inconfundabilă, întrecându-le la fiecare apariție așteptările fanilor, cât și pentru firea ei deschisă și puterea de care a dat dovadă mereu.

Astfel, chiar dacă în viața ei au existat și momente grele, cum ar fi moartea tatălui său, Carmen Șerban nu s-a lăsat niciodată doborâtă de probleme și a ținut mereu capul sus.

De curând, Carmen Șerban a anunțat public că a luat o decizie radicală. Frumoasa artistă a decis că vrea să se mute din România după 49 de ani petrecuți aici. Se pare că vedeta este foarte hotărâtă, căci plănuiește să-și vândă apartamentul din Pipera și să își cumpere o locuință în Londra, acolo unde dorește să o ia de la capăt!

De ce vrea Carmen Șerban să se mute din România

Cât despre motivul pentru care a luat această hotărâre, Carmen Șerban a mărturisit că își poate plăti acum și taxele în Londra, primind dreptul de rezidență permanentă. Cântăreața a mai transmis că s-a simțit foarte bine în Anglia atunci când a mers să cânte și își dorește ca aceasta să devină noua ei casă.

„Vreau să vând apartamentul din Pipera, din Voluntari, și să îmi cumpăr o casă în străinătate. Am luat această decizie pentru că, în Londra, am ajuns să îmi plătesc și taxele, plus că am primit dreptul de rezidență permanentă. Am avut și câteva cântări acolo, mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc ca Londra să devină a doua mea casă”, a spus Carmen Șerban pentru Impact.ro.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv

Totodată, Carmen Șerban a ținut să precizeze că deși vrea să se mute în Londra, nu va renunța complet la țara natală. Vedeta a subliniat că-și vine doar o casă și că va mai rămâne cu două locuințe aici, una în București și alta în Timișoara.

„Intenționez să mă mut în Londra, dar nu renunț de tot la România. Vând doar o locuință, din cele pe care le am, și îmi cumpăr una acolo. O să mai rămân cu două case, una în Timișoara și o alta în București”, a continuat artista pentru sursa citată.

Cântăreața a mărturisit că nu va renunța niciodată la marea ei pasiune: muzica

Întrebată dacă va renunța la muzică odată cu această schimbare, Carmen Șerban a mărturisit că acest lucru nu se va schimba niciodată, deoarece își adoră cariera și poate cânta oriunde pe întreg Mapamondul, nu doar în România.

„Am auzit și zvonuri cum că m-aș lăsa de cântat, asta nu o voi face niciodată. Îmi iubesc meseria și nu voi renunța la acest job pentru că îl pot face peste tot în lume. Și nu doar la mine acasă”, a mai transmis ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare paguba n ciuperci
5
0
caarmen,pleaca dreqului si ia si toti tiganii manelisti cu tine! O sa ne para tare rau,dar o sa supravietuim noi si cu asta...
9
0
de unde scoateti ma ca e vedeta iubita ? Poate la voi in cluburile de manele .Sa se duca si sa nu mai apara .Sa-si vada de viata ei .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614