REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Adevărul despre scandalul de la botezul nepotului lui Florin Salam! Legături cu cei din clanul Duduianu

Adevărul despre scandalul de la botezul nepotului lui Florin Salam! Legături cu cei din clanul Duduianu

Replica API 2 august 2021 | 17:49 2172

Scandalul uriaș de la botezul nepotului lui Florin Salam a avut loc din cauza unor tensiuni mai vechi în lumea lăutarilor.

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam, și-a botezat, zilele trecute, băiatul iar petrecerea s-a lăsat cu un scandal uriaș.

Nașul copilului, Florin ”Bujilă”, a fost laun pas de bătaie cu manelistul Leo de la Kuweit. Martorii spun că Bijilă și-a ieșit pur și simplu din minți atunci când Leo a ajuns la botez.

Bujilă, supărat pe Leo de la Kuweit că l-a trădat

Conform unor surse din lumea maneliștilor, scandalul dintre cei doi are rădăcini mai vechi și are legătură cu dosarul de șantaj al Duduienilor, acolo unde atât Bujilă cât și Leo de la Kuweit sau Florin Salam au fost audiați în calitate de victime.

Singurul care a avut curaj să meargă până la capăt și chiar să ceară despăgubiri celor din clanul Duduianu a fost Florin Bujilă, ceilalți maneliști dând înapoi în ultimul moment.

Bujilă a ajuns însă să-l scoată de tot de la inimă pe Leo de la Kuweit atunci când acesta a mers la Londra, acasă la Anaser Duduianu, de unde a făcut un live în care a dezmințit o postare făcută de Florin în care îl acuza pe interlop că le-a cerut lui și manelistului suma de 20.000 de euro. Postarea respectivă a fost preluată la vremea respectivă de WOWbiz.ro iar Anaser a ținut neapărat să o nege prin intermediul lui Leo de la Kuweit. ”Pe toți lăutarii îi tâlhărește și îi terorizează și vrea bani de la mine, Marius Babanu și Marinică Nămol.

Vrea bani și de la Leo de la Kuweit. 20.000 euro. Să vii că îți dau”, a scris Bujilă pe Facebook în 2019, indicându-l pe Anaser Duduianu ca autor al acțiunilor enumerate mai sus.

Leo de la Kuweit a făcut live cu Anaser și l-a contrazis pe Bujilă

În loc să-i ia partea, Leo de la Kuweit a preferat să nege, lucru care l-a enervat teribil pe Bujilă, care știa că adevărul este cu totul altul.

”Acest om nu mi-a greșit cu nimic, nu mi-a cerut niciodată nici un ban, nu m-a deranjat niciodată cu nimic, nu mi-a zis niciodată să-i fac vreun cadou sau să mă amenințe cu ceva.

A fost o neînțelegere cu mine, cu Bujilă și cu Marinică Nămol, nașul meu. Mi s-a pronunțat numele în acel titlu, precum că mi-ar fi cerut Anaser bani. 20.000 de euro. Să moară familia mea dacă mi-a cerut omul ăsta vreun euro. Tata e prieten cu această familie de 20 de ani. Fac live-ul ăsta să știe toată lumea că sunt familia lui și că el are grijă de mine peste tot, în toată Europa asta”, a spus Leo de la Kuweit la vremea respectivă.

Maneliștii erau șantajați de Duduieni

Ulterior, cazul de șantaj a ajuns la DIICOT, iar stenogramele au confirmat faptul că Duduienii storceau bani de la maneliști. Pe de altă parte, Leo de la Kuweit a devenit mai apropiat de clanul Sportivilor din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sapun as face din cioralesii astia.ma gandesc sa redeschid afacerea.ceva ajutor primesc.am nevoie de fochist si cineva la depanat.
0
0
magraones and cioropines ...cior mai ciripines
8
0
cred ca nici nu stie unde e kuweitul pe harta .Articole cu magraoni neinteresanti .Alte subiecte va rog .
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102