REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adevărul lui Brigitte Năstase. Ce spune despre conflictele cu Moroșanu și Otniela din Ferma

Adevărul lui Brigitte Năstase. Ce spune despre conflictele cu Moroșanu și Otniela din Ferma

Replica API 16 mai 2019 | 00:00 424

Brigitte Năstase (42 de ani) a ieşit săptămâna trecută din reality-show-ul PRO TV „Ferma – Un nou început”, iar Click.ro a aflat de la ea cu ce părere a rămas în urma conflictelor cu Cătălin Moroșanu și Otniela Sandu. Fosta doamnă Năstase ne-a povestit și despre Florin Pastramă, actualul ei partener de viață, cu care și plănuiește să se căsătorească.

Brigitte Năstase a spus clar că, după terminarea reality show-ului de la PRO TV, va ține legătura cu toți "bandiții", mai puțin cu Otniela, pe care a văzut-o prea apropiată de Florin Pastramă. De asemenea, și pe Moroșanu l-a scos de la inimă, despre care crede că a mințit-o.

„A fost cea mai grea experinţă pe care am trăit-o în viaţa mea. În săptămâna a șasea am vrut să renunţ deoarece nu sunt obişnuită cu atât de multe caractere puternice cu care să trăiesc laolaltă un timp îndelungat. Pentru mine chiar a fost o experinţă de supravieţuire.

Slăbisem la un moment dat 10 kg, dar m-am îngrăşat apoi vreo 4 în ultima parte, după ce am renunţat la grâul găinilor (pe care concurenții l-au mâncat pentru că o perioadă nu au avut mâncare – n.r.). Am acum cam 6 kg în minus faţă de cum am intrat în „Fermă”, a spus Brigitte.

Oamenii m-au văzut într-un anumit fel când i-am susţinut şi i-am votat, iar când am făcut totul din suflet şi am votat din suflet, nu au mai înţeles acest lucru şi au început să mă denigreze, să mă jignească şi să întoarcă paradigma la 180 de grade. Acest lucru m-a rănit enorm, pentru că eu am pus foarte mult suflet în tot ceea ce am făcut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218