REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adi Constantin: „Adela Popescu apelează la o schimbare nereușită!” Hairstylist-ul vedetelor a pus ”tunurile” pe ele

Adi Constantin: „Adela Popescu apelează la o schimbare nereușită!” Hairstylist-ul vedetelor a pus ”tunurile” pe ele

Replica API 28 septembrie 2021 | 00:00 1321

Adi Constantin a pus lupa pe coafurile vedetelor și a dat verdictul! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, celebrul hairstylist a analizat atent aparițiile unor dive. Adela Popescu, Andreea Marin, Lili Sandu sau Laura Cosoi sunt doar câteva dintre vedetele atent „studiate” de cunoscutul hairtylist.

Expert în ceea ce privește coafurile vedetelor și pasionat de stylingul părului de la vârsta de 15 ani, Adi Constantin nu menajează nicio divă atunci când apare în public coafată „neinspirat”. Tocmai de aceea a și făcut un Top al vedetelor care au dat greș în materie de coafură, în ultima perioadă. Lista divelor din showbiz care nu sunt prea inspirate în alegerea coafurii, lungimii părului sau a culorilor ar fi lungă, dar hairstylist-ul a preferat să vorbească despre alegerile greșite ale unor vedete pe care le vedem frecvent la TV:

Adela Popescu: Probabil cu dor de părul lung, Adela apelează la această schimbare care este una nereușită! Atunci când dorești să “îmbraci” un bob în extensii ar trebui să filezi, înainte de orice, ultimii 5 cm din păr. Mai apoi, părul să se poată întrepătrunde bine cu extensia, astfel încât să existe o trecere armonioasă. Nu mai vorbim despre suvițele închise din părul ei scurt care cad nicicum peste extensiile integral blonde.

Verdict Adi Constantin: „Andreea Marin nu este avantajată deloc de aceste nuanțe”

Andreea Marin: Am obosit în a preciza de câțiva ani în rubrica Verdict faptul că Andreea Marin nu este avantajată deloc de aceste nuanțe aurii pe treapta de 7 sau 8. Aceste nuanțe sunt mult prea deschise pentru întregul outfit. Trăsăturile, desigur, nu sunt compatibile cu genul acesta de nuanțe. Mă surprinde lipsa de imaginație din partea celor care se ocupă de părul domniei sale! Andreea Marin este tipul de chip frumos, de altfel, pe care cea mai deschisă bază ar trebui să rămână 4. Adică un șaten închis sau o ciocolată amăruie, nicidecum aceste încercări nereușite în sfera “blond”! Un exemplu este Catherine Zeta-Jones, care la 51 de ani poartă aceasta nuanță închisă de care vorbeam mai sus.

Lili Sandu: O să începem cu lungimea care nu o avantajează pe Lili Sandu. Pentru înălțimea ei, părul este mult prea lung, ea ar trebui să poarte părul la maxim 45 cm. Mă surprinde neplăcut să văd atât de multă umbră. Faptul că a renunțat la Balayage nu face decât să o maturizeze, urgent luminozitate! Nuanțe calde de nisipiu în baza 7 sau 8 ar fi o alegere perfectă în avantajul ei.

Laura Cosoi: Laura la un eveniment monden red carpet afișează acest look “retro wanna be” pe care l-a și subliniat de altfel ca fiind unul retro. Însă este evidentă lipsa de finisaje, respectiv celebrele valuri retro nu sunt prezente în coafură. Iar la baza gâtului era de preferat o coada „wavy”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au inceput pedofilii sa aiba si pareri la "tell a vision" despre femei...bolnavi,"this people are sick" 17
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614