REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Adina Florea, despre DOSARUL lui Kovesi: e o anchetă în desfășurare

Adina Florea, despre DOSARUL lui Kovesi: e o anchetă în desfășurare

Replica API 15 februarie 2019 | 00:10 540

Adina Florea, șefa adjunctă a Secției de anchetare a magistraților, a făcut declarații cu privire la dosarul Laurei Codruța Kovesi, urmărită penal pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Florea a spus că procurorul se află în faza de urmărire penală, în urma sesizării lui Sebastian Ghiță de la finele anului 2018.

”Este un dosar ca urmare a sesizării lui Sebastian Ghiţă din decembrie 2018. E o anchetă în desfăşurare, nu am cum să comentez. Este o anchetă în curs de desfăşurare, unde se vor respecta toate drepturile şi libertăţile tuturor persoanelor, demnitatea persoanelor cercetate şi în primul şi în primul rând se va respecta legea. Activitatea desfășurată nu are legătură cu activitatea personală ”, a declarat Adina Florea, șefa adjunctă a Secţiei de anchetare a magistraţilor

Laura Codruţa Kovesi a susținut, miercuri, că această citaţie vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.

“Citația vine înainte de a merge la Parlamentul European la audieri, dar probabil este tot o coincidență. Mi-am cumpărat bilet de avion pentru vineri ca să pot să merg la Bruxelles și să particip la audiere. Am fost astăzi la Înalta Curte și am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă loc luni.

La nici câteva ore după ce am depus această cerere, am primit această citație. Este evident că prin această metodă se încearcă oprirea mea în această procedură, se încearcă să nu ocup această funcție, pentru că totuși am șanse, sunt candidatul care s-a situat pe primul loc", a afirmat Kovesi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adina Florea, o femeie neimplinita in plan familial, veninoasa, rautacioasa, perfida, usor de manipulat. Este de notorietate ca din tinerete a ales sa fie amanta judecatorului Deliorga , om cu sotie si copii.A se vedea relatia acestui judecator cu Tudorel Toader pentru a va clarifica privind ascensiunea acesteia si aspiratia pentru DNA. Investigati , oameni de presa, despre spagile luate si santajul la adresa lui Dimoftache Cristian neortodox om de afaceri constantean. Vedeti interviul si inregistrarile de la RTV cu acesta.
1
1
Lasati justitia sa faca treaba. Zeita sa si dovedeasca nevinovatia in instanta. Cumva e lacrima , ea nu poate fi cercetata ??? Aud ????
4
2
CEA MAI MARE JAVRA INTERNATIONALA O KGB ISTA NOTORIE.SUNT O ORDONARA DE ULTIMA SPETA
6
8
D-na Adina , faceti-va treaba asa cum trebuie. Nu luati in seama ce spun securistii, turnatorii, lichelele, sorosistii, penalul Ciolanis-6 case. Judecatio exact cum judeca ea, cu incredere in justitie. Lucreaza cu marfa clientului.
11
11
Daca va arata ghigtza poza cu zeita dreptatii tolanita prin vie labagiilor o mai vreti sefa procurorilor ieuropei?! Fara portocala si protocoale ce face zeita la ieuropa?!
9
9
Gogule! Daca nea Florea e baron, atunci tot ce sustii este la fel de adevarat!!
6
1
Nu va mai agitati ma degeaba doamna Kovesi pt ca e o doamna in raport cu A.Florea o sa fie aleasa dupa asta in toamna Johahis o sa fie reales presedinte si atunci sa vedeti voi p.s.d.istilor binom vorba lu Nuti blonda.
13
5
Adina Florea, o alta sclava umila!!! N-aveti ce sa-i faceti Codrutei doar s-o pupati in cur! Cei de afara stiu foarte bine ce jeguri umanoide conduc tara acum si n-o sa aplece urechea la manarelile lui Dracnea si Rudotel!
16
8
In ciuda martafoilor de pe aici, sunt fan Adina Florea. Sper sa duca la capat ceea ce a inceput, iar Kovesi sa traiasca nemillocit experienta traumatizanta la care i-a supus cu nemasurat cinism si pe nedrept pe atatia altii. Doamne ajuta!
9
23
Cine-i pacostea asta, de Adina Florea, ciumata asta ??! A auzit cineva de ea pana acum !? Eu da, dar nu de bine! S-a inhaitat cu Dragnea si acoliti lui; asta sune mult si multe de "valoarea ei".... daa..... jeguri ordinare, bolsevici! Mai e putin, scapam de ei.
16
9
Muuulta muie, sa se zbata in mocirla lor.
21
8
Psd e in alerta de caca in chilotei daca ajunge kovesi acolo sus
25
9
Ce tot vorbim atat despre penalii astia?
17
1
curva ordinara, te-ai intins cu toata cta si acum pretinzi a fi fata mare- dispari amanto, asa ti-a indicat puscariasul draknea- impreuna la puscarie pe viata ordinarilor. Dna kovesi, datorita capaciotatii ei profesionale, capacitate apreciata de cei ce cunosc limbajul juridic nu niste fripturisti, pupincuristi ca voi- si atunci sa te tii- tel drum va fi primul dosar de rasunet. Stai in banca ta si nu mai executa oerdinele unor nenorociti
27
20
Sa ceretat si nu este achizitionat bildet.
6
6
Daca e nevoninovata foarte bine, daca nu la cioc
14
11
Se va lasa Europa umilita de infractorii disperati? Dimensiunea scandalului Kovesi Comisia de la Venetia si GRECO au criticat in termeni extrem de duri infiintarea sectiei speciale pentru faptele comise de magistrati. Ambele foruri europene au cerut renuntarea la aceasta sectie pentru ca "cel mai probabil va submina independenta procurorilor si judecatorilor romani si increderea publicului in justitie".
26
12
Kovesi este tot cetateanca ce trebuie sa respecte legile,nu are imunitate diplomatica,nu este mai diva decat Bianca Dragusanu,nu are decat sa se duca dracului cu fitele ei din cap cu tot. Ce atata panarama? Udrea si Bica nu sunt azi luate la puricat? Ce, Kovesi e nascuta din spuma marii fecundata de zei?
27
24
Bai psd-istilor trepanati o s-o pupati fix in zdipa pe Kodruta! Crapati ma de oftica!!!!
26
20
Timisoara punctul 8 s-a strigat dar nu s-a implementat si uite unde am ajuns ca tara si popor
26
4
pigmeii antipesese sunt in sevraj,zeita codruta aproape de a fi trimisa in judecata.Ghita a trimis procurorilor filmuletele si pozele cand se zbenguia cu codruta si pontanacul prin vie si crama si ce de minciuni ne mai turna codruta ca nu -l cunoaste pe ghita si nu s-a intalnit cu el.Mama ce v-a muit codruta si voi acum sa nu cadeti de prosti o mai sustineti inca!Hai luati-o la bot cu hastag rezist cu tot!
17
21
Dar pe neaFlorea,baronul PSD Constanta,un betiv mafiot,care a furat cu Mazare ,cu osinza Stroie,alt hot securista,PE astia nu-i cercetezi,mai doamna Florea?tatal Tau se Mai Lauda PE la PSD Constanta,CA primul dosar PE care o sa-l faci,o sa fie a Lui Iohanis,bineinteles,era beat,manga,rusinee
29
11
Citata in ziua audierii, curat coincidenta!
23
14
Daca a gresit sa plateasca!
24
11
constanta e un oras greu uncercat de mafia pesedista. e vreun om de bun simt care contesta asa ceva ?
32
8
mobilizare mare printre jegosii pesedei .bre nea florea ,ti-ai asmutit jegurile din organizatie sa comenteze? ai uitat ca fita a fost curva lui deliorga si mai mult nu a putut .o sa putreziti in iad comunistilor imputiti ca numai rau ati facut .betie crunta nea florea si sper sa crapi
27
19
Mai Codruta nici nu stii cat de mica incepi sa fii.
23
26
Codruto, ai ? Pai de ce ? Nu tu ai condus in ultimii 10 ani ba dna-ul, ba parchetul ?
26
25
Ghita i-a tras-o la portita!
26
23
Mult mai visezi Codruto ! E clar ca esti o periculoasa cu interese ascunse, poate nu ale tale, dar ale altora . Nu imi inspiri incredere deloc, esti cea care a abuzat justitia pana ia dat sangele pe cur !
26
28
trebue sa aveti incredere in justitie ,,jighimelelor.
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102