REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Adina Florea: Judecătorii erau filaţi pentru a se exercita o presiune asupra lor

Adina Florea: Judecătorii erau filaţi pentru a se exercita o presiune asupra lor

Replica API 19 iunie 2019 | 01:38 486

Procurorii Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi au sustinut marţi interviurile pentru functia de procuror-şef al Sectiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), denumită Secţia Specială (SS).

Aceştia luptă pentru funcţia eliberată de Gheorghe Stan, cel care a fost numit judecător la Curtea Constitutională din partea Camerei Deputaţilor, la propunerea PSD

Adina Florea si-a susţinut timp proiectul managerial, ocazie cu care a vorbit despre dosarele care trenează de ani buni la instanţe.

"În ultimii ani s-a creat o situaţie de presiune asupra modului în care magistraţii judecători si-au desfăşurat activitatea, presiunea a venit din dosarele penale întocmite la sesizarea din oficiu sau denunţuri şi care, de la momentul sesizării şi până s-au dispus soluţiile, au trenat pe rolul instanţelor, au fost dosare care, nici acum, din 2011, 2012, nu au fost soluţionate",a spus Adina Florea.

Adina Florea a mai spus, la interviul pentru șefia Secției Speciale, că judecătorii erau filaţi, după ce au fost autorizate interceptări ale acestora fără ca rezultatele măsurilor de supraveghere tehnică să devină, ulterior, probe în dosarele penale.

„Au fost situaţii în practică în care dosarele cu infracţiunile săvârşite de magistraţi au stat pe rolul instanţelor judiciare fără să fie începută urmărirea. Au fost situații întâlnite, și din punctul meu de vedere este trist, când s-au solicitat și autorizat măsuri de supraveghere tehnică față de magistrați fără ca, ulterior, rezultatele măsurilor de supraveghere tehnică să fie transmise şi să devină mijloc de probă în dosarul penal, deși perioadele de supraveghere tehnică sunt suficient de mari cât să exercite o anumită presiune asupra magistratului chemat să înfăptuiască justiția în mod independent și în numele legii”, a mai spus Adina Florea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Filiera asta structura mafiota,Cosa Nostra de C-ta-Medgidia,Adina Florea si Corleone,la urgenta la Puscarie si mergeti pe metodele de cercetare si investigare a Americanilor de la Guantanamo.La popota maslinute si branzica de oae de Topraisar sau de Rasova.apa rece minerala,Borsec,Dorna,Harghita,ca transporta oxigen la cerebel si gandesc rapid.Astea ne cred pe toti Prosti la pachet,cum sau Urinat pe Constitutia Ro,Prestigiu MAI,Min Jus cu bolta si smecheri se fac ca nu inteleg.
0
0
daca curva asta ordinara ajunge intr-o astfel de functie cu acordul altei curve savonea- inseamna ca nu ne mai facem bine- nu mai avem nici o saamnsa. Curvele astea sunt incarligate mai ceva decat cainii
2
0
ar fi daca nu ar mai injura lumea. Ai ceva de spus spune si fara sa injuri.
3
1
SLUGA lu DRACnea care s-a dat cu kurul de pamant sa faca legi numai pentru HOTI ca sa-l scape pe DRACnea de puscarie! Jegul de tudorel toader care a masacrat JUSTITIA si statul de drept! Pe el trebuie sa-l luam TOTI la intrebari! Pe el si kodarla lui, adina florea, care a batjocorit magistratii romani! Astia nu trebuie lasati sa scape!
8
4
bagati-ai pula in ma-ta , du-o pe ea la puscarie , pt proxenetism ! asta e , sugeti pula , usr si psd vor face urmatorul guvern , iar tu si alti cacati veti puti neconsolati !
5
2
Da,sistemul securistoid nu trebuie sa fie deranjat! Adina Florea tradeaza cauza ! Cel ce trebuie sa ia urgent masuri este iubitul nostru conducator,fuhrerul Iohannis ! La puscarie toti pesedisti,toti cei ce dau macar impresia ca nu sunt de acord cu mana de fier a procurorilor duri. A fi uman si drept inseamna pentru noi romanii adevarati a fi crud . Iata,USR de swemne de apropiere de regretatii fascisti,si ei dusmani ai ciumei rosii. Democratia este un lux,drepturile omului un moft. Asta e deviza omului nou,de dreapta .Si fim deci asa cum ne poruncesc cei ce stiu sa conduca o tara.
1
7
Mafia din Constanta a plecat la Bucuresti. La Bucuresti cei doi amanti Deliorga si Adina vor fi linistiti dar pe banii statului.Vedem cat rezista
7
2
Bai asta care semnezi Klaus Werner ce IQ o fi avut vaca aia de ma-ta care te-a facut timpit ? Ti-ai draeacu de natie de hoti, betivi, si violatori. Nu va trebuie justitie ca e mai bine sa furam toti. Cind vedeti o piulita sau un surub slabit salivati de posta de a-l duce acasa ca pe vremea lui Ceausescu. Asta aveti in gene mai romanasi verzi, HOTIA !
7
4
Cine doreste o sectiune speciala pentru faruk sa dea like
1
2
La felix nu are rubrica de cpmentarii. El finanteaza ?
13
1
Rugam presa sa ne informeze ce nume grele din Cta a trimis dna in judecata ? Si cati a reusit sa-i condamne?
18
2
sa ne spuna madam si cum a facut sa-i dea dosare lui vilcov .si cam cita puscarie merita
21
1
si de ce s-a tacut pana acum?
13
1
Va promit dragi romani ca pana imi termin mandatele de presedinte al Romaniei fiecare roman trebuie si este necesar sa aiba un dosar penal pentru ca securitatea sa aiba activitate.Cand termin cu presedentia sa nu mai ramana vre o unul liber.Toata Romania la puscarie asta este deviza mea
10
23
faceti reclama doar japitelor-Florea si Deliorga
22
6
Constanteni! Fiti mandri ca ati dat o asa valoare in magistratura. S-au adunat toate scursurile in acest oras.
23
4
Tot cu Deliorga umbla?
22
7
A vrut sa zica ca ii fileaza o lampa
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920