REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adina Florea, la CSM, pentru postul de procuror în secţia de anchetă a magistraţilor

Adina Florea, la CSM, pentru postul de procuror în secţia de anchetă a magistraţilor

Replica API 19 octombrie 2018 | 11:12 331

Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru şefia DNA, a susținut, vineri, interviul la CSM, pentru funcţia de procuror pe un post de execuţie în cadrul Secţiei de anchetare a magistraţilor. Asta în cazul în care președintele Klaus Iohannis va respinge propunerea lui Toader. Vor mai susţine interviuri alţi şapte procurori pentru posturi de execuţie sau de conducere. Adina Florea și-a prezentat CV-ul, după care a răspuns la întrebările colegilor săi.

”Cred în această candidatură. (n.red. șef DNA) Pot să aduc un plus la DNA, ca această structură să-și ducă la îndeplinire liupta împotriva anticorupție. Îmi doresc să instrumentez dosare așa cum am făcut la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța”, a spus Florea, atunci când a fost întrebată despre candidatura la DNA.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O corupta care este in cirdasie cu Mazare ,cu pircul de Constantinescu,ea si mafiotul de tata-sau,UN pesedist,mafiot,Al Constantean,au furat tot ce sa putut,Mai are tupeu sa zica ca e ff corecta,nu ii este rusine,nu merita nici la spalat wc-uri,impreuna cu mafiotul de tata-sau,niste hoti
3
1
Lupul paznic la oi ...
2
0
Bine bre dar din colegii cucoanei asteia de la C-ta nu are nimeni nimic de comentat? Sau sunt morti in papusoi?
0
0
mai fatuca lui taticu, fost PSD sau actual, nu ti-a fost suficient primul interviu de la DNA,? mai incerci odata, cata obraznicie si lipsa de respect trebuie sa ai, sa anunti asa ceva. Am inteles ca ai fost o nulitate- motiv ptr care te-a ales presul tudorel, manipularea la el este esentiala ptr existenta lui, si apoi , ptr a-si mentine functia trebuie sa asculte f bine la pohtele puscariasului- am inteles ca acesta din urma este pe topogan- asa sa il ajute dzeu
3
4
cu militienii de la Tulcea corupti pana in maduva oaselor ce faceti?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218