REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Adina Florea, propusă pentru șefia DNA, un nou interviu la CSM după avizul negativ. Ce post 'vânează' procurorul

Adina Florea, propusă pentru șefia DNA, un nou interviu la CSM după avizul negativ. Ce post 'vânează' procurorul

Replica API 19 octombrie 2018 | 01:14 178

Candidaţii pentru posturi de procurori şi procuror-şef în cadrul Secţiei de investigare a magistraţilor, printre care este şi Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei pentru şefia DNA, susţin interviul în faţa comisiei de concurs vineri, începând de la ora 10:00, la sediul CSM, informează news.ro.

Adina Florea, propusă de Tudorel Toader pentru postul de procuror-şef al DNA, care a primit aviz negativ de la CSM, candidează pentru funcţia de procuror în cadrul Secţiei de investigare a magistraţilor.

Pentru funcţia de execuţie de procuror mai candidează Codruţa Simona Chindea, Sorin Eugen Iaşinovschi, Iuliana Magdalena Olteanu şi Florentina Piloş, iar pentru funcţia de procuror-şef candidează Ioan Viorel Cerbu, Elena Iodache, Iuliana Magdalena Olteanu, Florentina Piloş şi Florena Esther Sterschi.

Sunt în total opt candidaţi. Cinci dintre ei aspiră la postul de procuror - şef, cinci la postul de procuror, în condiţiile în care doi dintre ei şi-au depus candidaturile pentru ambele poziţii. Pentru acesştia din urmă, durata interviului este de 45 de minute, iar pentru ceilalţi este de 30 de minute.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a anunţat marţi că nu a desemnat niciun reprezentant în Comisia de concurs pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie precum şi pentru ocuparea posturilor de execuţie de procuror din cadrul aceleiaşi secţii.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat în 11 octombrie desfiinţarea Serviciului de combatere a corupţiei din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), atribuţiile serviciului urmând să fie preluate de Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, înfiinţată în Ministerul Public şi care ar urma să devină operaţională la sfârşitul lunii octombrie.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la Teodosie impreuna cu alte gunoaie ai dat NUP ! Cat ai luat spaga mortii matii ?
2
0
Este omul PSD -ului.Turbatii astia nu se potoloesc.Femeia asta se plictiseste la Constanta.Va dati seama ce procurori avem aici ? Vai de capul nostru !
2
0
Locul danse e la Puscarie.Fara ascultari de SRI si DNA e foarte bine cunoscuta in raza de activitate de ori ce Infractor si om de presa,cum si a practicat profesia.Mapa profesionala si C.V.spune totul,dar trebue verificat si intrebat.OPISU dansei de circulatia sesizarilor si reclamatilor cum au fost ascunse si musamalizate de structura de Interlopi cu legitimatie si brevete.
3
0
Independentul prezident si VAI, prezidentiabil va spune NIET in buna traditie Unio Trium Liberalorum, ridicata la nivel de POLITICA DE STAT
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102