REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Adina Vălean, avizată comisar european de comisia pentru Transporturi a PE

Adina Vălean, avizată comisar european de comisia pentru Transporturi a PE

Replica API 15 noiembrie 2019 | 11:03 400

Candidatura Adinei Vălean la postul de comisar european pentru transporturi a fost avizată pozitiv de Comisia de transport şi turism a Parlamentului European, în urma audierii desfăşurate joi după-amiază, au declarat pentru Agerpres surse europarlamentare. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL a ales gaina cu ouale de aur a lui Dinu Patriciu! Cat adevar!!! ..Vin ai nostrii pleaca-i vostrii, noi ramanem tot ca prostii...aia HOTI, astia HOTI, mama lor la toti... Daca asta inseamna exemplu de OM integru pentru PNL inseamna ca nea luat pe toti de prosti! Simplu: dati pe google, scrieti adina valean si dinu patriciu si.... sa vedeti muhaiaua cu trompa toata bagata-n caraimanul lui patriciu, adica bani furati de la noi toti si supti de motaneii multi ca astia doi: adina valean si crin antonescu!!!
2
2
Rares Bogdan, ca-n el ne-am pus speranta, dar s-a dus draku si asta acum... ne-a promis ca actualul PNL nu mai este PNL-ul din vremea USL!! Ca vor promova oamnei integrii asupra carora nu va plana nici cea mai mica umbra de indoiala, de suspiciune...bla...bla ...bla si HOP cu nevasta lui Crin antonescu si pupila lui Dinu Patriciu!!! Nici PSD-eii n-au avut asa piesa de calibru sugativa.
5
3
iar vrei sa ma pis pe tine ? ca daca ii dau ma-tii la muie ii place....
5
4
Bravo! Felicitari d-na Adina Valean! Este o femeie serioasa, decenta, cu mult bun simt, care ne reprezinta cu cinste si onoare. Da-na Valean, nu se compara cu grapinoasa sau plumbuita spagara,....etc. ... un viitor penal. Aceste" doamne" ne-au facut de RUSINE atat in tara cat si in UE.
5
8
a luat gratie sotului
5
2
E agreata ca e din PPE si nu PSD. Plus ca doamna comisar sef a vrut doar femeie la transporturi. Nu conteaza daca cateva zeci de indivizi masculi ar fi mai capabili, musai egalitate de gen. Cu astfel de idei si simpatii UE e pe duca. Si mai vin si migrantii care schimba tot, inclusiv religia.
5
2
Du-te dracului de umflata.!
6
3
femeia barbat bine...
6
3
Pai nu spuneati crestinilor ca fara rude,afini,amante?E partenera lui Crin Antonescu!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218